Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кога ќе заврши состанокот, ќе започне и пресот.
Рекоа - наскоро. Наскоро е релативен поим. Од 5 минути до 100 саати. :)
Ај пиши ми на ФБ коа ќе почне, гледам Шерлок. :D

И достате со препукувањата лични, глупо е на ваква тажна тема да си мерите кој е попаметен.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Inaku 500 stranici se ispolneti so omraza i osuda kon albancite, za nesto sto seuste ne se znae. Si se mislam dali ako ispadne deka ne se albanci, ke ispolnite uste volku stranici so izvinuvanja sprema doticnite.
Извинувања?
За што да ви се извинам бре? За овие?

Кажи ми колку албански дуќани во ГТЦ беа скршени на протестите?
Колку Албанци беа убиени како освета за масакрот?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Мислам дека нема да смени ништо тоа од која националност се убиците. Само ако се од албанската етничка припадност ке има малку повеке кострежење по форумиве, евентуално и еден мирен протест со блокада на некој пат или пред владата.... и толку ке биде

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Само они нека ги најдат ние ќе чекаме колку е потребно. Дај боже да ги имаат!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.044
Од причина што не стравувале од органите на власта убијците ниту момент за нив и нивните семејства во случај ако бидат откриени.
Nema vrska, deckite od GV ne bea ubieni od srbi. Onoj sto e ubiec odamna krenal raka od semejstvo i od sebe si.

Inaku 500 stranici se ispolneti so omraza i osuda kon albancite, za nesto sto seuste ne se znae. Si se mislam dali ako ispadne deka ne se albanci, ke ispolnite uste volku stranici so izvinuvanja sprema doticnite.

Ja nema da delam koj gi ubil, samo ke kazam deka pred se ne se raboti za ljudi[/quote]
Абе ај не го тупи со тие од Гостивар што го мешаш тој настан со овој и немој толку лицемерни да бидете бе поубаво ќутет си одколку вака да се поајвувате божемски жал ви е а кога има утакмици по мртов човек плукате кој им помагаше на сите без разлика дали се Макеоднци,Албанци Роми ама ова не е тема за тоа да дискутираме

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Навистина мислиш дека ќе се карам со тебе?!
Бјорн, ова не личи на некој вистински верник, ти што го правиш.
Немам што јас да те пријавувам, верувам и без тоа администрацијата не знае кај да почне, а кај да заврши со бришење.
Ама сега без вакви работи, нема карање тука, секој си има мислење. Убаво ти рече, тука устата пена им фати на 90% од луѓево (стари форуимџии, глеам 2005 2006) не се албанци не се албанци, нив не ги чепка никој, ни бришење ни ништо,
а ако некој со помош на здрава логика, објективно, ОБЈЕКТИВНО размисли, ќе се увиде дека сите патишта водат дека се албанци, него сите му се фрлаат како тој да утепал човек. Која е оваа Македонска самодеструкција? Сите тука шпекулираме, дозволете и други да шпекулираат, не само вие..
Ајде, не ми враќај те молам (нема врска со карање), затоа што ќе ме избришат пак.. ајде

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Така е, тешко ќе и падне. Лошо е да те претвитуваат и прелајкуваат до смрт.
Не те разбирам брат, објасни ако не ти е тешко ова со претвитувањево и прелјкувањево до смрт...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Сакаш да кажеш дека албанците во Македонија стравуваат од органите на власта? И не се секирај, сигурно знаат дека ништо не би им било на нивните семејства. А и кога некој прави вакво дело, се надева дека нема да биде откриен.
Што знам дали би му било сеедно на убијците ако нивните семејства живеат во Чаир или што знам еве Арачиново, ако во случај бидат откриени убијците.
Само шпекулирам и јас во моментов, навистина ми е тешко да се ставам во улога на убиец и да размислувам што и како би направил по вакво дело.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
Ама сега без вакви работи, нема карање тука, секој си има мислење. Убаво ти рече, тука устата пена им фати на 90% од луѓево (стари форуимџии, глеам 2005 2006) не се албанци не се албанци, нив не ги чепка никој, ни бришење ни ништо,
а ако некој со помош на здрава логика, објективно, ОБЈЕКТИВНО размисли, ќе се увиде дека сите патишта водат дека се албанци, него сите му се фрлаат како тој да утепал човек. Која е оваа Македонска самодеструкција? Сите тука шпекулираме, дозволете и други да шпекулираат, не само вие..
Ајде, не ми враќај те молам (нема врска со карање), затоа што ќе ме избришат пак.. ајде
Извини ама на секоја страна гледам негови мислења, а сите други имаат 2 пати помалку (во најмала рака) од него. И се што гледам од него е буквално говор на омраза.
Ете де, и јас мислам дека се Албанци, и што сега? Да земам да тролам по цел форум?
И онака е сигурен, нека оди нека се одмаздува, јас оваа тема ја читам за да добијам некаква информација, а не за да читам нечии лични фрустрации.

Од таквите ,мислители, и ,сигурни, не може човек да дојде до тоа што треба да се прочита.

B

Beck's

Гостин
Извинувања?
За што да ви се извинам бре? За овие?

Кажи ми колку албански дуќани во ГТЦ беа скршени на протестите?
Колку Албанци беа убиени како освета за масакрот?
Ti kazav deka mi gi otece so tie 50+, sto e pa se. Ke te molam ignor na moite postovi, posta ja odamna te staiv u grupata na tie sto gi spomnav vo poslednata recenica. Bolen si, najdi si nekoe care

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Сега ке излезат на прес и ке кажат:
Јанкулоска-Воглавно се зборуваше за безбедноста на територијата на Македноија немаме индикации за теротистичко движење сите институции се на готовност државната безбедност и полицијата работи со полн капацитет иако протестантите не уназадија и ја попречија истрагата, што се однесува до убиството во интерес на истрагата не би одела понатака со информации но имаме серизно траги.Блиску сме.
Груевски- Би и порачал на опозицијата да не ја злоупотребува настанатата ситуација за политички поени а убиците бог ке ги казни!

Член од
16 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
29
БРЕЈКИНГ ЊУЗ! НЕПОТВРДЕНО!!!!,
Од пријател во години, од зет од другар на другар итн итн, значи не серете, реков непотврдено.
Ги фатиле типовиве, и сега се на обработка. Фатени се засега двајца од кои еден косовар еден локален
Молам да не го коментирате ова додека не се чуе нешто слично, да не ме растргнете тука. Да не ми беше сериозен човеков немаше да тресам тука глупости

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Не те разбирам брат, објасни ако не ти е тешко ова со претвитувањево и прелјкувањево до смрт...
Еве јас, може ли: никој не мрда, освен ако не му убијат брат. А ако му убијат брат, има и такви што нема да мрднат од дома. Тоа е Македонија. Важно сите имаат фејсбук и твитер и се информирани за се. Но, нема никаков активизам. Се разбира, освен партиски, тоа важи и за новинари и за се..
ете така.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ги тргнаа банерите дека следува прес во живо и од Курир и од Македонија 24.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Навистина мислиш дека ќе се карам со тебе?!
Бјорн, ова не личи на некој вистински верник, ти што го правиш.
.
Доста бре за мене. Отвори тема за мене ако сакаш па ќе збориме, што правам ја, дали морам да пишувам вака или така, дали сум вистински верник (иако сто пути сум рекол дека јас никако не сум добар Христијанин, добрите Христијани во манастир ќе ги најдете).

Најнови вести: наскоро ќе почнела конференцијата.
Не верувам дека доцнат затоа што е многу опасно тоа што ќе го кажат или затоа што не знаат што да кажат.
Просто е: - Доцнат затоа што не можат да почнат на време ништо, толку се неспособни.

Kajgana Shop

На врв Bottom