прикаскиmislev na toa deka imam informacija OD mvr za toa do kade e naprednata istragata i koi se detali se otkrieni do sega...
прикаскиmislev na toa deka imam informacija OD mvr za toa do kade e naprednata istragata i koi se detali se otkrieni do sega...
Македонско е,комитите јако навиваат зар не ? О.о Ова е те оф топик ако сакаш да ме прашаш нешто за потписот имаш ПП..Браво.
Него, какво е тоа знаме што ти стои во потписот? (она поделено на четири квадрати, црно-црвени)
И мене од МВР ми кажаа ИНФОРМАЦИИ ама за ваш инат не ви ги кажувам, значи џабе е се не ви ги кажувам новостите!!!mislev na toa deka imam informacija OD mvr za toa do kade e naprednata istragata i koi se detali se otkrieni do sega...
А да ќутиш... Знаеш дека форумиве и FaceBook е следен од новинарите и не би сакале нешто да наштети. Само кажи блиску се/не се блиску и тоа. Кога веќе си сериозна..mislev na toa deka imam informacija OD mvr za toa do kade e naprednata istragata i koi se detali se otkrieni do sega...
темава е премногу сериозна за вакви детски муабетиИ мене од МВР ми кажаа ИНФОРМАЦИИ ама за ваш инат не ви ги кажувам, значи џабе е се не ви ги кажувам новостите!!!
Македонци нема во Љуботен, од војната па навака, јас пред две години бев во Љуботен, не собраа тимови од Црвен Крст од цело Скопје, и правевме проценка колку социјални семејства има и им се делеше хуманитарна помош, а тимот за Вода и Санитација земаа мостри од изворот за вода за пиење што се наоѓа, мислам дека кај селската џамија е, за да ја испитаат водата дали е безбедна за пиење. Но добро ова не е битно.Замислите дури не ги пушта Полицијата Македонците од Љуботен дома да одат од страв да не направат нешто.
Помина кај ретардираното население. Фала богу уште имаме здрав разум не сме до толку заминати во паметот.od 4 zrtvi kolku gi imase vo kicevo samo edna zrtva odgovarase so dnk profilot od mesan tip so novinarot od kicevo koj pod misteriozni okolnosti (komentar na Aleksej duma ako ti teknuva ) vo kofa so voda vo kelija vo koja ne bese sam tuku i so drugi zatvorenici i toa ti pomina kako samoubistvo kaj cela makedonska javnost ???
Љуботен се албанци, а во Љубанци живеат македонци, тие села се едно до другоМакедонци нема во Љуботен, од војната па навака, јас пред две години бев во Љуботен, не собраа тимови од Црвен Крст од цело Скопје, и правевме проценка колку социјални семејства има и им се делеше хуманитарна помош, а тимот за Вода и Санитација земаа мостри од изворот за вода за пиење што се наоѓа, мислам дека кај селската џамија е, за да ја испитаат водата дали е безбедна за пиење. Но добро ова не е битно.
Прва работа кога стигнавме во селото направивме е тоа што ги прашавме мештаните за верската определба и националност, за да се поставиме според нивната култура, ни рекоа дека нема мештани од друга националоност и вера, туку сите се Албанци - муслимани. Така да Македонци ни христијани ни муслимани нема во Љуботен.
Следи најдобро на нивниот сајт новинариве знаеш дека знаат да додаваат и одземаат многу.Помина кај ретардираното население. Фала богу уште имаме здрав разум не сме до толку заминати во паметот.
Може ли некој да ми сподели информации од денес до каде е истрагата? Ја слушнав само министерката дека биле многу блиску до одговор кој ги уби децата, кажа нешто дополнително да пронашле?
veke kazav deka se mnooogu blisku i deka nema da kazam nisto poveke bas od taa pricina sto ja navede i ti.....i ne se prikaski ama nevermind....А да ќутиш... Знаеш дека форумиве и FaceBook е следен од новинарите и не би сакале нешто да наштети. Само кажи блиску се/не се блиску и тоа. Кога веќе си сериозна..
prikaski deka mvr na tebe ti dava informacii,a ti odis na foum i kazuvas deka ima info ama ne kazuvasveke kazav deka se mnooogu blisku i deka nema da kazam nisto poveke bas od taa pricina sto ja navede i ti.....i ne se prikaski ama nevermind....
Така може, и не се баш едно до другоЉуботен се албанци, а во Љубанци живеат македонци, тие села се едно до друго