Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Браво.

Него, какво е тоа знаме што ти стои во потписот? (она поделено на четири квадрати, црно-црвени)
Македонско е,комитите јако навиваат зар не ? О.о Ова е те оф топик ако сакаш да ме прашаш нешто за потписот имаш ПП..

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
mislev na toa deka imam informacija OD mvr za toa do kade e naprednata istragata i koi se detali se otkrieni do sega...
И мене од МВР ми кажаа ИНФОРМАЦИИ ама за ваш инат не ви ги кажувам, значи џабе е се не ви ги кажувам новостите!!!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
mislev na toa deka imam informacija OD mvr za toa do kade e naprednata istragata i koi se detali se otkrieni do sega...
А да ќутиш... Знаеш дека форумиве и FaceBook е следен од новинарите и не би сакале нешто да наштети. Само кажи блиску се/не се блиску и тоа. Кога веќе си сериозна..

S

Shellshock nam67

Гостин
moj komentar po temava .
1 avtomobilot na ubijcite im e obezbeden od jatcite koi gi imaat ovde
2.ubijcite se sigurno od kosovo (dojdeni so specialna zadaca da likvidiraat (terenot e ispituvan vnimatelno i postojano posmatran,) akcijata e predvidena do najsiten detalj.
3.zrtvite se slucajno odbrani najverojatno zateknati na mestoto i na lice mesto likvidirani
4 .Motiv po mene ima 3 motivi
1 motiv e radi osveta (za ubienite 2 albanci vo gostivar )
2 da se defokusira vnimanieto na policijata od akcijata detonator
3 motiv e angaziranje na agenti od sosedni zemji (da se predizvikaat nemiri vo makedonija koja bila i ce bide od sekogas slaba karika koga stanuva zbor za megjuetnickite odnosi )

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
И мене од МВР ми кажаа ИНФОРМАЦИИ ама за ваш инат не ви ги кажувам, значи џабе е се не ви ги кажувам новостите!!!
темава е премногу сериозна за вакви детски муабети

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Замислите дури не ги пушта Полицијата Македонците од Љуботен дома да одат од страв да не направат нешто.
Македонци нема во Љуботен, од војната па навака, јас пред две години бев во Љуботен, не собраа тимови од Црвен Крст од цело Скопје, и правевме проценка колку социјални семејства има и им се делеше хуманитарна помош, а тимот за Вода и Санитација земаа мостри од изворот за вода за пиење што се наоѓа, мислам дека кај селската џамија е, за да ја испитаат водата дали е безбедна за пиење. Но добро ова не е битно.

Прва работа кога стигнавме во селото направивме е тоа што ги прашавме мештаните за верската определба и националност, за да се поставиме според нивната култура, ни рекоа дека нема мештани од друга националоност и вера, туку сите се Албанци - муслимани. Така да Македонци - христијани - муслимани нема во Љуботен.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
od 4 zrtvi kolku gi imase vo kicevo samo edna zrtva odgovarase so dnk profilot od mesan tip so novinarot od kicevo koj pod misteriozni okolnosti (komentar na Aleksej duma ako ti teknuva ) vo kofa so voda vo kelija vo koja ne bese sam tuku i so drugi zatvorenici i toa ti pomina kako samoubistvo kaj cela makedonska javnost ???
Помина кај ретардираното население. Фала богу уште имаме здрав разум не сме до толку заминати во паметот.
Може ли некој да ми сподели информации од денес до каде е истрагата? Ја слушнав само министерката дека биле многу блиску до одговор кој ги уби децата, кажа нешто дополнително да пронашле?

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Македонци нема во Љуботен, од војната па навака, јас пред две години бев во Љуботен, не собраа тимови од Црвен Крст од цело Скопје, и правевме проценка колку социјални семејства има и им се делеше хуманитарна помош, а тимот за Вода и Санитација земаа мостри од изворот за вода за пиење што се наоѓа, мислам дека кај селската џамија е, за да ја испитаат водата дали е безбедна за пиење. Но добро ова не е битно.

Прва работа кога стигнавме во селото направивме е тоа што ги прашавме мештаните за верската определба и националност, за да се поставиме според нивната култура, ни рекоа дека нема мештани од друга националоност и вера, туку сите се Албанци - муслимани. Така да Македонци ни христијани ни муслимани нема во Љуботен.
Љуботен се албанци, а во Љубанци живеат македонци, тие села се едно до друго

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Помина кај ретардираното население. Фала богу уште имаме здрав разум не сме до толку заминати во паметот.
Може ли некој да ми сподели информации од денес до каде е истрагата? Ја слушнав само министерката дека биле многу блиску до одговор кој ги уби децата, кажа нешто дополнително да пронашле?
Следи најдобро на нивниот сајт новинариве знаеш дека знаат да додаваат и одземаат многу. :)
http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=11143&mid=1367&tabId=358&tabindex=0

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
А да ќутиш... Знаеш дека форумиве и FaceBook е следен од новинарите и не би сакале нешто да наштети. Само кажи блиску се/не се блиску и тоа. Кога веќе си сериозна..
veke kazav deka se mnooogu blisku i deka nema da kazam nisto poveke bas od taa pricina sto ja navede i ti.....i ne se prikaski ama nevermind....

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Тој црвениот Опел мислам дека монструмите намерно и испланирано го оставиле, баш за да го најде полицијата и да ја отераат истрагата во погрешен правец...Тие сигурно не се возеле со таа кола, па уште и да остават биолошки траги(влакна и сл) и отпечатоци нивни...Тоа нема шанси...Монструмите мислам дека се побегнати за Косово и којзнае како и преку кој див премин...Сигурно не поминале од Блаце или Табановце...И тешко дека Косоварите ќе ги испорачаат на нашиве полициски структури тука...И потерници да има - џабе...
Тешко на златните деца што си отидоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom