Шест најголеми лаги на македонските атеисти

• Креатор на темата Само Човек
  • Време на започнување
M

Muranyi

Гостин
Не го дочитав текстот.
Boring.
Јок. Глупост на квадрат.

Што бе ако моето дете сакам да го воспитувам во духот на грчката митологија?!
Дали ќе ми воведат грчка митологија од 1-4 одделение? Што мора да учи православје/ислам?
Е ја сакам грчка митологија и точка. За мене има само еден бог, семоќниот Зевс.
Бог е еден.Неговото име е Тор.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
PurplePuma и zatko_86

Успорете и олабавете малку....премногу аргументи и логика на религиозна тема не се на арно....одма замира активноста....па дечкото мора да бара друга статија да докаже дека грешите и на ја знаете вистината (неговата вистина)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
1. Македонските атеисти? :rolleyes:

2. извор: taratur :rolleyes:

3. Авторот е сопственик на блогот:blogatash.blog.com.mk :rolleyes:

:facepalm: :tapp:
Stefus-Refus Ти текнува на Нено?

:pos: Нено Богдан е цар за вадење аналогии кој немаат никаква логика. Умее да направи аналогија помеѓу каменот за толчење пипер кај античките Македонци и пролет во Шведска.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Stefus-Refus Ти текнува на Нено?

:pos: Нено Богдан е цар за вадење аналогии кој немаат никаква логика. Умее да направи аналогија помеѓу каменот за толчење пипер кај античките Македонци и пролет во Шведска.
Нено Богдан беше невиден талент за спинување...Да беше роден во Германија 1930 гарант ќе му беше десна рака на Геблс. Имаше и книги пишувано. Онака се знае да го објасни толку просто со некој површни аналоги да изгледа толку веројатно и вистинито што секој прост човек би поверувал. Но, само ако малку размислиш ќе видиш дека благе везе нема.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Нено Богдан беше невиден талент за спинување...Да беше роден во Германија 1930 гарант ќе му беше десна рака на Геблс. Имаше и книги пишувано. Онака се знае да го објасни толку просто со некој површни аналоги да изгледа толку веројатно и вистинито што секој прост човек би поверувал. Но, само ако малку размислиш ќе видиш дека благе везе нема.
Јаки ми беа серијалите Што може обичниот Македонец да научи од античките Македонци и препукнувањата со Беличанец во коментари. :pos:
Ќе разбарам сега дали има останато нешто на блогот од тоа време.

В

влијателен

Гостин
Јаки ми беа серијалите Што може обичниот Македонец да научи од античките Македонци и препукнувањата со Беличанец во коментари. :pos:
http://blogatash.wordpress.com/
Го имам на рсс и редовно го читам
ама никој не му пишува коментари :( само тие вредеа

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Еве ти ја цела книга има издадено за тоа...само се чудам која будала би ја купила. Нено Богдан ти е типичен неоконзервативец од амерички ков ала Џорџ Јуниор Буш. Секакви глупости знаеш да ги изфилува и направи читливи служејќи се до најбизарни аналогии на 2 работи кој балаге везе си немаат. Научил ако направиш аналогија која ти одговара и се можеш да протнеш како вистина.
http://blogatash.files.wordpress.com/2010/01/shtomozhemeniemakedoncitedanauchimeodaleksandarveliki.pdf

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Дечко, вистина дека ова е виртуелен свет, но ти и во него се бламираш без исаф. Земи малку воздух, диши малку.
И после РокенРола ќе мрчи зашо сме ги нарекувале ретардирани...

Kajgana Shop

На врв Bottom