Србија под опасност од бугарско вето

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Турци и Цигани.
Ами Србите, Македонците, Грците, Кинезите, Монголците, Молдавците, Украинците,....?
Монголци не сум видел знам само амбасада дека имаха, инако имаме от се ;)

Член од
25 јануари 2012
Мислења
130
Поени од реакции
68
Турци и Цигани.
Ами Србите, Македонците, Грците, Кинезите, Монголците, Молдавците, Украинците,....?
Ами Швеѓаните, Германците, Холанѓаните?

Во август специjално ги има многу.

T

Tetro

Гостин
Монголци не сум видел знам само амбасада дека имаха, инако имаме от се ;)
Знам дека имате, само тоа вие не го знаете, или не сакате.
Ами Швеѓаните, Германците, Холанѓаните?

Во август специjално ги има многу.
Тоа друго е, не ги броиме туристите. Тука стана муабет за постојаните жители кои ги имате.

Патем, има едно пазарче у Софија, Кинеско пазарче го викаа порано сега може да има ново име, одамна не сум бил таму. Многу Кинези имаше продаваа се', таму можеше да се најде се' и сешто.

Член од
15 декември 2010
Мислења
197
Поени од реакции
87
na ctrkantia mu otgovoriv. Ama serverot proiavuva neposlushnost.
e toa shto toi kazuva deka Bugaria ne postoela.
Аман бе од овие бугариве.И во србија ли ги лажат дека постојат.Кога ќе свагтите бре дека нема бугари на балканит.И тие бугарите во бугарија ги лажат дека се бугари..И после ние Македонците сме биле вештачки направени од Тито./
Не постојат бугари бре,татари сте вие,бугарите се измислени со версајскиот договор 1913 година под големо влијание на русија.
Ta BULGARIA postoela i svetot e sboril za Bugaria.
--- надополнето: 16 април 2012 во 16:47 ---
Бугари, ако ни ја напрајте таа услуга должници ќе ви бидеме, не сме ние за Еу.
He he, nema brate, ke si uleznete i vie i ke si platite kako i nie si plakiame struiata na avstriicite i germancite vodata na francuzite i taka natamo. Ke vlezete i oshte kak... cheers
--- надополнето: 16 април 2012 во 16:52 ---
Не знам дали и ти сам знаеш шо ти е поентата на постов во темава.
na ctrkantia mu otgovoriv. Ama serverot proiavuva neposlushnost.
e toa shto toi kazuva deka Bugaria ne postoela.
""Аман бе од овие бугариве.И во србија ли ги лажат дека постојат.Кога ќе свагтите бре дека нема бугари на балканит.И тие бугарите во бугарија ги лажат дека се бугари..И после ние Македонците сме биле вештачки направени од Тито./
Не постојат бугари бре,татари сте вие,бугарите се измислени со версајскиот договор 1913 година под големо влијание на русија.""
Ta BULGARIA postoela i svetot e sboril za Bugaria.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Еи секогаш Сител прв дознава пред полицијата знаеше за убиените крај Скопје,во неработен ден знае настапите на потпретседателот на Бугарија!На Белградне муодговараатнитудобрите односи меѓуБугарија и Македонијаниту да имасоживотмеѓуМакедонци иАлбанци во Македонија

Руката на србо-комунистичкиот режим и нивните полтрони е длабока. Толку длабока што испра цел народ , му всади во глава некои чудни идеи дека не бил бугарски народ кој говори бугарски дијалект, дека арнаутите се мирољубиви високоинтелектуални луѓе.

(y)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еее татариве види ги вето ќе ставале:pos:
Значи кој копија народ се неможам да поверувам, ништо сами не им текнува во тоа татарските глави, се нешто фашистичко да ископираат, да имитираат, да украдат. Сегде има татарско малцинство, само во Бугарија нема други малцинства имале само турци и роми. Многу чиста нација бе вие, шо прашок користите?

Член од
25 јануари 2012
Мислења
130
Поени од реакции
68
Еее татариве види ги вето ќе ставале:pos:
Значи кој копија народ се неможам да поверувам, ништо сами не им текнува во тоа татарските глави, се нешто фашистичко да ископираат, да имитираат, да украдат. Сегде има татарско малцинство, само во Бугарија нема други малцинства имале само турци и роми. Многу чиста нација бе вие, шо прашок користите?
Леандра, види колку леб ти дадовме за забите таа вечер.

Цели две теми каде ке можеш да си излееш душата. :icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Нашиве соседи се исти во генерала, имаат различни фаци да се распознаваат.....

Kajgana Shop

На врв Bottom