Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Абе кој повикува народ да тепа по улици, ти се слушаш што збориш. Прашај колку полиција има у Радишани, не е отидена таму да ги брани Радишанци, туку да спречи одмазда, разбираш. Неможеш ти со твојот говор да спречиш нешто, што веќе се случува. Не им е гајле за твоите докази. Чак што више со таков говор провоцираш уште повеќе да се изврши одмазда. АЛОООООО! Толку ли си слеп, што ти измакнува низ очи. Разбираш дека помина рокот за спречување. Сега е можно само лечење.

Не повикува никој граѓанска војна, туку ти го предочувам тоа што се случува. Помина времето за доказите, за жал. Се бараат глави....
--- надополнето: 16 април 2012 во 06:09 ---
И да, не е оваа ситуација онаа кога невладините излегуваат и повикуваат на трезвеност. Во овој момент, тоа би имало ист ефект, ко некој да излезе на плоштад и повика на војна.

Очигледно некои луѓе се навикнати на овие Гандиевски говори.
Druze nema nisto od sevo ova,dzaba zboris....da sme sakale, odma prv den bi go napravile.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
29
Lugje ne li primetuvate deka sto i da se desi odma se politizira i se deli na etnicka pripadnost????!!!!

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Lugje ne li primetuvate deka sto i da se desi odma se politizira i se deli na etnicka pripadnost????!!!!
а како сакаш да се дели на тавче гравче? да си со IQ на јанкуловска ке сватиш кој друг хрисјанин оди да убива во друга држава за велигден? треба добро да се испита населението казуваат дека не е првпат да се пролевало крв за голем христијански празник. Сега мозиш да заклучиш некој работи дека убијците се психопати и ментално загрозени луге и не се од нашата вера(овде спагаат атеисти, теисти, католици и православни) и сега кажими како ке ги поделиш ти дека децата фатиле неколку риби и дека ги отпелае поради тоа?
--- надополнето: 16 април 2012 во 07:02 ---
јас убеден сум сега дека кај нас се крие нешто тоа го знам бидејки странските медиуми повеке кажуваат за слуцајот и имаат повеке детали од нас зошто МВР крие податоци од нас и зошто не кажи на кого припага возилото кое е пронајдено и каква етницка позадина има. http://www.novinite.com/view_news.php?id=138516 еве кажуваат дека слуцајот повеке не се води само во македонија почнаја инвестигации и во соседните држави.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
ne
http://www.youtube.com/watch?v=CQzwlyHex_U&feature=player_embedded

Гад ми е цело да го гледам само на 10:45 видов една порака за соживот

http://www.youtube.com/watch?v=Vxb_F6lUHQU&feature=related
не бе брат тие ти се цвекина за мирисанје само овие македонциве што ги штитат што велат не не треба ништо да му се прај се мислам колку се платени од партиите или шипојте му фрлат нешто арно вика коментарот нашиот за овие за жал лек е само хитлер

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
ne
не бе брат тие ти се цвекина за мирисанје само овие македонциве што ги штитат што велат не не треба ништо да му се прај се мислам колку се платени од партиите или шипојте му фрлат нешто арно вика коментарот нашиот за овие за жал лек е само хитлер
Ме боли тоа што јас утре ако се раздерам МРТОВ ИШПТАР ДОБАР ИШПТАР ке добијам лисици пендраци некоја вечер у станица и една убава кривична за ширење омраза.Само Комитите им идеа контра и даваа одговор на вакви провокации и почнаа да ги казнуваат и ке успеат во намерата да ги закутат те казниле 1 2 3 ке престанеш.
А нив ги извадија од затвор за 3 дена и покрај тоа што тепале цајкан.Не ми е јасно што се обидува државава да постигне со ова??Па нормално дека после ке се дрзне некој да тепа малтретира и да убие

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
н
Ме боли тоа што јас утре ако се раздерам МРТОВ ИШПТАР ДОБАР ИШПТАР ке добијам лисици пендраци некоја вечер у станица и една убава кривична за ширење омраза.Само Комитите им идеа контра и даваа одговор на вакви провокации и почнаа да ги казнуваат и ке успеат во намерата да ги закутат те казниле 1 2 3 ке престанеш.
А нив ги извадија од затвор за 3 дена и покрај тоа што тепале цајкан.Не ми е јасно што се обидува државава да постигне со ова??Па нормално дека после ке се дрзне некој да тепа малтретира и да убие
ие одамна патиме тоа што својот народ не ебава од ЕУ му е речено кој и да прави влада мора да ги има терористите во собрание ви која држава има двојазичност во собрание? само кај нас го има овај резил. затоа се скараа 2 кореи затоа држави се делат и има граѓански војни бидејки УСА му дава оружје и тренинг и послем ти вели дека е миротворец затвори ги границите 2/3 дена нека се пребара и дрво и камен сите илегеалци надвор од македонија сите што поседуваат нерегистрирано оружје затвор и казна а не да се плашиш да одишзападна македонија оти некој планнира да те ситни во сопствената држава

S

Shellshock nam67

Гостин
Zoran Burevesnik Bozinovski
Pred malku od izvor od MVR doznavam deka momcinjata sto se likvidirani na Zelezarsko ezero vo 18 i 20 h. se parkirale so kolata pred kladilnicata "Zlatna kopacka" vo Radisani. VO TOJ MOMENT, citiram: "...celo SKOPJE bese so policija rasporedena po zasedi NIZ CELO SKOPJE, SEKOJA KLADILNICA I BANKI BEA CUVANI OD POLICIJATA, TOA E PLAN ZA CUVANJE NA OBJEKTI, ZOSTO MNOGU RAZBOJNISTVA IMA VO POSLEDNIVE 7 GODINI!!!", zatvoren CITAT...

SEGA MI E POJASNO ZOSTO JANKULOVSKA E TOLKU BLEDA TRI DENA, A GRUEVSKI SE KRIE! PA TIE ZNAAT STO SE SLUCILO!!!??? MVR IMALO POTPOLNA KONTROLA NA CELIOT TEREN!!! PREKU SITE MOZNI RESURSI...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Што има врска со момчињата со кладилницата и полицијата на секоја банка и кладилница, да факт е дека има многу кражби, но што дава ова со момчињава?

Член од
15 април 2012
Мислења
37
Поени од реакции
64
Moze nema vrska no.. Pred da se sluchi nastanov... odam so tocak.. Imeno so tocak od Skopje vo bilo koj bilo pravec za pola saat si na etnichki chista teritorija.. Odam Kozle pa nerezi, krushopek interesen predel za tocak... Edno kombe so dechinja pred mene.. albanchinja se vrakaat od shkolo.. mi pokazuvaat sreden prst.. poshto gi ignoriram, se palat ko mladi majmunchinja... edno vozrasno lice sedi do ni ... ne reagira.. Poraka li e? Drug pat so tocak do sredno vodno, pa na zicarata i nadole od drugata strana.. preku Sonje pa Chiflik. Sveta Petka.. Preubava priroda.. 100% chisto, etnichki.. Se razminuvam gi pozdravuvam postarite.. ubav den za vozenje.. deca (povozrasni 15-20 god) igraat fudbal kaj poslednata avtobuska vo Sveta Petka.. Edno od albanchinjata izveduva aut... no prvo se faka za genitaliite i mi gi pokazuva... Cela ekipa slatko se smee.. albanska duhovitost? albanska darba za drapanje jajca? ili toa prakaat poraki? Drug pat nakaj Vlae, Gjorche.. pa Kondovo.. Ne sum bil nikad vo kondovo pa mi e interesno.. ne vlegov ni petsto metri vo naselbata, eden kopilj na ulica neshto neartikulirano mafta se dere vo moj pravec... nerazbiram albanski... prilicno agresivno gestikulira.. shto da rizikuvam.. drug pat ke go vidam Kondovo.. shto ke mi e kondovo Potoa nakaj Arachinovo..... Nakaj Brodec....... Ama da skratam... sekogash so povozrasnite, kulturno se pozdravuvame, se pocituvame itn... A decata albanchinja prakaat nekakvi poraki.. zaradi mir i sozivot vozete tocak od partizanska do ilindenska... Najnovo... zaobikolnicata zaobikoluvajte ja...

P

PewDiePie

Гостин
Zoran Burevesnik Bozinovski
Pred malku od izvor od MVR doznavam deka momcinjata sto se likvidirani na Zelezarsko ezero vo 18 i 20 h. se parkirale so kolata pred kladilnicata "Zlatna kopacka" vo Radisani. VO TOJ MOMENT, citiram: "...celo SKOPJE bese so policija rasporedena po zasedi NIZ CELO SKOPJE, SEKOJA KLADILNICA I BANKI BEA CUVANI OD POLICIJATA, TOA E PLAN ZA CUVANJE NA OBJEKTI, ZOSTO MNOGU RAZBOJNISTVA IMA VO POSLEDNIVE 7 GODINI!!!", zatvoren CITAT...

SEGA MI E POJASNO ZOSTO JANKULOVSKA E TOLKU BLEDA TRI DENA, A GRUEVSKI SE KRIE! PA TIE ZNAAT STO SE SLUCILO!!!??? MVR IMALO POTPOLNA KONTROLA NA CELIOT TEREN!!! PREKU SITE MOZNI RESURSI...
Ај не кењајте и ти и Зоран Божиновски жити се.

:tapp:
--- надополнето: 16 април 2012 во 08:51 ---
you have to ask mr Zoran Burevesnik Bozinovski
mngo kontroverzno covece :нинџ:
Многу.....психопатот што тврди дека Тоше е жив и Ватикан го крие. :facepalm:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.858
Поени од реакции
8.418
Зоран буре весник е еден тежок манипулатор на факти, кој неретко ја преминува границата на нормала преминувајќи во шизофренија и живеење во негов паралелен свет. Ако знае нешто конкретно нека каже, а не само да мота одоколу и лови риба во матно за неговиот работодател!

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
A sto sakate vie od Radisani so Luboten ne mozam da ve razberam ne se tie vinovnicite zatoa bidete mirni koga ke se najdat vinovnicite ke bidat kazneti.

A vie sto stanavte tuka "heroi" so vasite postovi 24 casa non stop i sto samo potpaluvate bez da gi znaete posledicite ve zamoluvaam da prestanete so vaseto hobi Pozdrav
навивај си за јувентус и уживај,остави не нас не итаљаните да му ја мислиме што не чека во нашата држава.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Еми тој Зоран буре весник беше прв што кажа се за убиството на Мартин Нешковски, додека сите криеа, се држеше во тајност кој го убил, кај него на профил тоа беше све објаснето кој како и зашто го направил....

Kajgana Shop

На врв Bottom