Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.742
Поени од реакции
8.760
Луѓе, правете утре што ќе правете - памет во глава. Не смееме да испаднеме ,,лошите,,.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Навистина? Епа ај ако не да им речеме на Македонците од западна да си спакуваат куферите и да си дојдат навака?
Ништо не научивме од Србите?
Секоја чест.
ама добро што трескаш не ми е јасно. ке забегаме ептееееееен од темава офтопик
никој не рече тоа да им се кае на македонците од западна македонија нит па мисли некој да им го каже.
второ србите не ги го дадоа косоов на шипциве исто како што и шипците не го земаа косово од србите. американците им го ПОКЛОНИЈА косово на шипците - кој дел не ти е јасен сеа?

ако сакаш за ова да правиме муабет ПП - темава оди во се поголем офтопик...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.742
Поени од реакции
8.760
ама добро што трескаш не ми е јасно. ке забегаме ептееееееен од темава офтопик
никој не рече тоа да им се кае на македонците од западна македонија нит па мисли некој да им го каже.
второ србите не ги го дадоа косоов на шипциве исто како што и шипците не го земаа косово од србите. американците им го ПОКЛОНИЈА косово на шипците - кој дел не ти е јасен сеа?

ако сакаш за ова да правиме муабет ПП - темава оди во се поголем офтопик...
Јас мислам дека треба повеќе да читаш, а помалку да пишуваш.
Прво ми цитираш пост кој беше саркастичен, и кој не го сфати, сега ми објаснуваш се што кажав во првиот пост.
Озбилно, читкај и размислувај што си прочитал :)

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Izvor
https://www.facebook.com/zoran.bozinovski

Pred malku od izvor od MVR doznavam deka momcinjata sto se likvidirani na Zelezarsko ezero vo 18 i 20 h. se parkirale so kolata pred kladilnicata "Zlatna kopacka" vo Radisani. VO TOJ MOMENT, citiram: "...celo SKOPJE bese so policija rasporedena po zasedi NIZ CELO SKOPJE, SEKOJA KLADILNICA I BANKI BEA CUVANI OD POLICIJATA, TOA E PLAN ZA CUVANJE NA OBJEKTI, ZOSTO MNOGU RAZBOJNISTVA IMA VO POSLEDNIVE 7 GODINI!!!", zatvoren CITAT...

SEGA MI E POJASNO ZOSTO JANKULOVSKA E TOLKU BLEDA TRI DENA, A GRUEVSKI SE KRIE! PA TIE ZNAAT STO SE SLUCILO!!!??? MVR IMALO POTPOLNA KONTROLA NA CELIOT TEREN!!! PREKU SITE MOZNI RESURSI...

OD OVA MESTO NA SOLUNSKA GLAVA SE SNIMA SVE NA TERITORIJA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA ŠTO RABOTI NA BATERIJA...
NAPOMENA: Ovoj "OBJEKT" datira od 1992. Pa sega razmislete si sami vo medjuvreme do 2012. što oprema e vnesena vo Republika Makedonija..
Кој е овој Зоран Божиновски? Што збори глупости? Дајте немојте вакви постови да ставате овде каква Солунска Глава какви бакрачи. Што му е целта на овој?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.742
Поени од реакции
8.760
Кој е овој Зоран Божиновски? Што збори глупости? Дајте немојте вакви постови да ставате овде каква Солунска Глава какви бакрачи. Што му е целта на овој?
Toj e истиот што Тоше го умре и воскресна барем 10 пати. Башка, ВМРО и СДС имаа договор и заеднички го ликвидираа.
Типот е најавтентичен примерок на attention whore, на 2 годишно дете може повеќе да му се верува, него на овој ;)

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Ajde vaka sega.

1. Albancite nikogas ne ubivat deca(za osveta), toa nikogas ne bil slucaj, a i nema da bide, toa da vi bide jasno, toa ne bilo slucaj i srede vojna...
А во случај да не е освета, како на пример детето што играше кошарка?

2. Ovie ubistva poleka poleka ja potignuvat svojata cel, a toa da ima meguetnicka netolerancija, strav, nesigurnost vo drzavata...
За што и вие придонесовте со теророт што го повлековте поради убиството во Гостивар кое немаше етнички предзнак.
3. Isto i Albanci se potreseni od ovie ubistva, i nemojte ni da pomislite deka albancite se raduvat na vakvite zverski ubistva. Kolku i da se mrazime megusebe, sepak ima nesto sto se vika covecnost, dusa, srce, humanost...

Ок е е све, само треба самокритика, со повеќе самокритика може и ќе успееме.

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
328 komentari polni so omraza and counting...

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
A ти очекуваш љубов и срдечни поздрави после се минативе месеци!?
Сигуpно не тенкови и Миг 26/7/милион, пушки, калашникови и сијаличиња за Нова Година.
--- надополнето: 16 април 2012 во 04:58 ---
Што си посеал тоа ќе жнееш.
Dafuq. :/

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.742
Поени од реакции
8.760
Сигуpно не тенкови и Миг 26/7/милион, пушки, калашникови и сијаличиња за Нова Година.
--- надополнето: 16 април 2012 во 04:58 ---

Dafuq. :/
Како што рече членот пред мене - кој што сеел, тоа ќе жнее.

И ништо, значи НИШТО не е без причина.

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
Како што рече членот пред мене - кој што сеел, тоа ќе жнее.

И ништо, значи НИШТО не е без причина.
И ништо, ама баш ништо не смее да наведува било кој да зема пушки во pаце и да коли Албанци, ниту па овие да колат Македонци.

Али, јебеш, ово је валкан Балкан.

Е, ми се смачи веќе!

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Никој не бара инциденти? Измислуваме работи? Изгледа не си баш во тек со работите.
Вчера ли Драчевчани ја истераа правдата? Денес пред Љуботен ли ја тераат правдата?
И оваа тема е за петте убиени. Не е најважен фактот дека се Македонци. Важен е фактот дека петмина се брутално убиени. Важна е загубата на нивните семејства! Важно е кој? Како? Зашто? Ќе биде ли фатен? Ќе го казнат ли како треба?
Не е важно да удриме по Албанците затоа што мислиме дека се тие. А што ќе биде за тебе адекватно адресирање? Да кажам дека Албанците ги извршиле затоа што се овие Македонци?
На сам почеток на темава веќе пишав еве уште еднаш. Сите овие постови ги пишувам затоа што имам некако чувство дека луѓето поважно им е да го изразат својот револт кон Албанците отколку кон убијците на петтемина.
Абе има редослед на настани кои ги става Албанците во многу незавидна положба за ова убиство. Е сега што се тиче мене, и било кој овде на форумот, не тргнавме ние да колеме Албанци или незнам што. Ние кажуваме мислења. Тие што имаат ниет да се светат, тие планираат или работат во моментот. Кога слушам гандиевски говори од под петици попут твојот. све нешто ме тера да станам да отидам у Радишани, пошто многу ми изгледа лицемерен тој говор, душебрижнички и верувам дека од на секој човек што ќе прочита таков душебрижнички говор истото му доаѓа.

И не само тоа, ќе почне да ги реди истите работи поради кои воопшто се мисли дека убијците се Албанци онака чисто колку да го одбрани својот став и у ствари ти уместо да ја смириш ситуацијата ствараш уште повеќе револт кај луѓето.

И не престануваш, истото го продолжуваш пак и пак и пак и пак. Додека не му дојде на човек преку уши да отиде у Љуботен да упука некој рандом, да се врати на форумов тука и да ти каже Are you happy now?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.404
Али битно, мора да се признае дека Албанците имаат стил.
Прилично љубат симболики.
Велигден е симбол на победата над смртта. А овие беа туку што почнати со животот (помлади од 20).

И не. Не смее да се каже дека биле мачени, исто како што не смее да се каже дека се Албанци џелатите.

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
Is everyone happy после 2-3 pеда пушко-фалење?

Kajgana Shop

На врв Bottom