Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Сител го има клучот. Вие најдете си ја бравата.
me cudi mene kolku informacii imaat stranskite vesti osobeno od srbija kade i tie istrazuvaat scenarija imashe an vestite site znaat poke osven nie pobarajte na google news macedonia i ke izleze se za ova mene me cudi dali spekulaciite se vistiniti deka sitel bile prvi na nastanot duri pred policijata i 24vesti

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.685
Поени од реакции
1.022
Сител го има клучот. Вие најдете си ја бравата.
Сител за да нема нереди сега фино лепо ќе си напишат убијците се најдени лицата Н.Н , Н.Н , Н.Н итн ве молиме не испаѓајте на протест тоа ќе биде како нивни апел и јасно репресија повторно од асав врз Македонците како песна треба да знаеме што сакаат поздрав до нив http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/178/e/2/no_justice_no_peace_by_animegirlxoxo-d3k7td2.jpg

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
me cudi mene kolku informacii imaat stranskite vesti osobeno od srbija kade i tie istrazuvaat scenarija imashe an vestite site znaat poke osven nie pobarajte na google news macedonia i ke izleze se za ova mene me cudi dali spekulaciite se vistiniti deka sitel bile prvi na nastanot duri pred policijata i 24vesti
Тешко нас ако телевизиите ги дознаваат лошите вести побрзо од полицијата...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.922
Поени од реакции
83.165
Но во скоро ниедна нормална држава не егзистира вооружена група која би убила луѓе од причина што се од друга националност.
.
:pos:
Колку примери сакаш да ти дадам?
10 доволно е?
Мало дете ќе ти наброи барем 5 такви групи.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Собирот во Велес денес беше одржан и од беше одлучено да се одржи и утре, во 13:30, заедно со протестите во другите Македонски градови...
ДОЈДЕТЕ, НЕ ЌУТЕТЕ ВЕЌЕ, вашата ПАРТИЈА нека не ве замолчува, КОЈА И ДА Е таа..
Велешани дојдете запалете свеќа во чест на починатите. Потоа сите заедно со возот во 15.20 ке се упатиме за Скопје.
Н.Г. Ѓемиџии ве повикуваат да дојдете и да запалите свеќа сите што се сочувствувате со семејствата на починатите млади Македонци.

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
dobar post, ama tesko deka moze da zaklucime bilo sto vo ovoj moment
9
Значи кеш е сума од 10.000 до 10.000.000 еур заГрција не е проблем да се куртули од Душманите (Р:М) Амди Бајрам од Шуто Оризари има толку а не па државата Грција (од еден празничен викенд од нас ги вадат)

Ова се вистински информации а не шпекулации, што може да заклучиме?
1.Ѕверствово е планирано. - zakluci samo so podatokot deka bile nakmalku 3ca?Значи се возеле накај харачина си застанле убиле 5 души, во моментот им текнало?
2.МВР и ДБК тотално потрфрлија. -zatoa sto ne dadoa in informacii vo javnosta?Вакви структури се возат по улици со мене и тебе.
3.Медиумите се змолчени поради сериозност на ситуацијата. -stvarno e cudno kolkavo vlijanie ima MVR vrz mediumite.Државна безбедност
4.Ункле САМ е затекнат без информации, оди кај терорист бр.1 да праша дали е ова некој од неговата екипа(незадоволен,одбегнат) -ne mora da znaci, mozel po tel da prasa, bi gi pratil operativcite da doznaat, ne mora da odi licno da rasprasuva.Америте вакви или такви секогаш се темелни вакви работи се одговараат директно, амети не би можел во лице да го лаже претпоставениот.
5.Руфи и 90% од населението знае дека се алудира на рамковните сограѓани па смируваат. -mnogu cudno, provociraat ili smiruvaat albancite?Руфи смирува, искусен е знае дека рагорување на ситуацијата не им одговара ни на македонските Албанци.
6.Диктаторот чека да добие на време да се смират страстите, спинување и пр. -dojde do vakopv zaklucok zatoa sto premierot bil vo crkva za veligden? zasto bi cekal i sto bi dobil?Бранењето на Диктаторот нема да ги оживее децава,имаше време за во црква а 3 дена не гукна ништо,време добива а тоа е најбитно.

Останато..
Дефинитивно може да се две опции според мене
1.Банда без команда- поранешна овк,муџахедини организирани во мал група 3-10 луѓе,чисто ради Гостивар и ништо друго. -ne veruvam deka postoi takvo nesto vo R.M. no sepak logicno razmisluvanje..Психопати има колку сакаш во РМ,добар дел од учк се во влада,другите се бизнисмени,дел се криминалци(успешни) и дел се неуспешни криминалци желни за кеш кој им бил ветен 2001.
2.Странските раз.агенции кои имаат намера дестибилизација, организирани преку грција,србија косово до домашна помош, затоа и србите први се јавиа, еве и некој србин ко за чудо се појави овде да долее масло. -nema ama bas nikakov dokaz niti obid da se napravi destabilizacija vo slucajov.Отвори медиуми на нет од регионов, значи на Грција ,Бугарија и Србија.
Наа кој му одоговара дестибилизација?
1.Грција
2.Србија-косово избори, давање на косово за влез во еу итн.
3.Диктаторот и Педофилот, заради рејтинг-но според се досега ова не е нивно масло.
Не треба да се генерлзира цел народ, но доколку има анкета сограѓаните од најголемото малцинство ќе има добар процент што го подржуваат ова.
Убиците ова го имаат и другпат правено-професионалци во секој случај.
Никогаш нема да бидат откриени јавно, се остнато вклучувајќи и нивна ликвидација ќе биде тивко.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Абе овие сериозни се со проблемов за кучињата скитници во Тетово? Мислам, до тоа им дојде, за тоа прилог на вести да прават?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да не сакате да ви ги покажат и доказите што ги имаат собрано?
...и да ги поканат во станица и да им дадат кафе додека им ги објаснуваат најдените докази и информации...:pipi:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Најден „Опел“ поврзан со петкратното убиство

НЕДЕЛА, 15 АПРИЛ 2012 19:06
Возилото кое е пронајдено на 10 километри од местото на петкратното убиство, неофицијално е постар модел на „Опел“, објави Канал 5.
Автомобилот, кој бил пронајден на десет километри од злосторството кај Железничарското езеро, според трагите бил поврзан со убиството.
Како што информираше министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, досега биле повикани стотина на распит за убиството, а помогнала и бесплатната телефонска линија 199 на која многу граѓани кажале корисни информации за истрагата.
Во четвртокот вечерта кај Железарското езеро во атарот на селото Смилковци, близу Скопје, беа убиени четири момчиња на возраст од 18 до 20 години од скопската населба Радишани и 45-годишниот Борче Стефковски од село Црешово, додека ловеле риба на езерото.
http://sky.mk/makedonija/20223-Најден-„Опел“-поврзан-со-петкратното-убиство.html

Kajgana Shop

На врв Bottom