AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Саде соживот, I'm puking rainbows...Сител ајде да видиме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Саде соживот, I'm puking rainbows...Сител ајде да видиме...
me cudi mene kolku informacii imaat stranskite vesti osobeno od srbija kade i tie istrazuvaat scenarija imashe an vestite site znaat poke osven nie pobarajte na google news macedonia i ke izleze se za ova mene me cudi dali spekulaciite se vistiniti deka sitel bile prvi na nastanot duri pred policijata i 24vestiСител го има клучот. Вие најдете си ја бравата.
Сител за да нема нереди сега фино лепо ќе си напишат убијците се најдени лицата Н.Н , Н.Н , Н.Н итн ве молиме не испаѓајте на протест тоа ќе биде како нивни апел и јасно репресија повторно од асав врз Македонците како песна треба да знаеме што сакаат поздрав до нив http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/178/e/2/no_justice_no_peace_by_animegirlxoxo-d3k7td2.jpgСител го има клучот. Вие најдете си ја бравата.
me cudi mene kolku informacii imaat stranskite vesti osobeno od srbija kade i tie istrazuvaat scenarija imashe an vestite site znaat poke osven nie pobarajte na google news macedonia i ke izleze se za ova mene me cudi dali spekulaciite se vistiniti deka sitel bile prvi na nastanot duri pred policijata i 24vesti
Но во скоро ниедна нормална држава не егзистира вооружена група која би убила луѓе од причина што се од друга националност.
.
Колку примери сакаш да ти дадам?
10 доволно е?
Мало дете ќе ти наброи барем 5 такви групи.
9dobar post, ama tesko deka moze da zaklucime bilo sto vo ovoj moment
Тие и плус милион други во изминативе децении, по Босна, Руанда и на други места.АНА, ЕНА, ИНА, ОНА, УНА?
Да не сакате да ви ги покажат и доказите што ги имаат собрано?