- Член од
- 23 декември 2011
- Мислења
- 980
- Поени од реакции
- 1.365
Избришани се вестите од сајтот.
Избришани се вестите од сајтот.
Тука го гледам проблемот, иначе брзо кажувале информации за јавноста нели Вечер и Сител први дознаваат ама сега си ќутат и се бара начин да се заташка случајов, тоа е мое мислејне. Иако овој масакр е можеби поспецифичен случај сепак не верувам дека ништо не знаат, све знаат во државата буквално све.ne dadoja zosto najverojatno grujo im zabrani eve vidi kako srbive sto pati podobro kazaa od nasive
Епа истото тоа племе нецивилизирано и неписмено, што се истоварија на меѓугранична зона како задња стока, а ние ги примивме... - денес уживаат поголеми права од нас Македонците и имуни се и на закон и на све...И плус не тепаат во соопствената држава...И да не спомнувам дека Пајо Паторот меѓу првите рипна и го призна Косово лижејќи му го газот на Ахмети и на смрдливите терористи и амнестирајќи ги Хашките случаи, за ефтини политички поени и лични интереси...da daj gospod da se zdruzime so srbite tie od ozgora nie od ozdola kaj ke odat 98 g 350 000 begalci zivot im dadovme ahhh makedonijo ahhhh blokiraj ja granicat milosevis da i pokoli ahhh ovie nasi politicari
А добро, со која причина се убиени децата, освен тоа што се Македонци."Според Министерката станува збор за убиство без некоја посебна причина. "
aуууу на оваа ќе и текне ли бе некад да си даде оставка??? Каква кулминациска изјава ,не ми се верува.
ај важи ќе отидам ја утре ќе испотепам 4 души згора на тоа и еден сведок онака ма разбираш,без некоја посебна причина,оти така ми текнало од сабајле коа станав.
Не ми е јасно зошто се правиш паметен? Од кај тоа дека е кај езерцето??? Клипот е од Љуботенски пат на местото наречено "три ораси" и клипот јас го ставив на нет, го испратив и до телевизиите само проблемот е што никој неќе да го објави имам усте 2-3 клипа но мислам дека е сеуште не е моментот да ги ставам на нет, кај што се гледа пред тоа како полицијата тепаше млади деца без причина. Бидете ми поздравени!Уапсени се зошто се покрај езерото а полицијата има право да ги приведи бидејќи моментално не е дозволено да се шета таму. Нека протестираат на улица не на местото на злосторот или они многу радознали па ајде да видат што има таму.
Извор на изјавата на министерката?"Според Министерката станува збор за убиство без некоја посебна причина. "
aуууу на оваа ќе и текне ли бе некад да си даде оставка??? Каква кулминациска изјава ,не ми се верува.
ај важи ќе отидам ја утре ќе испотепам 4 души згора на тоа и еден сведок онака ма разбираш,без некоја посебна причина,оти така ми текнало од сабајле коа станав.
Ако вадиш заклучок од ова се што е пишано тука, тогаш убијците се полицајци-албанци кои се истотака и мафијаши заплеткани во голем синџир со дрога а се решаваат на убиство зошто се премногу љубоморни за чудото во цркватаАко сумирам се што чув/прочитав до сега, јас мислам дека убијците се од УЧК формациите, во соработка со некој локален албанец (со кој можеби децата се спречкале претходниот ден како што изјавија мештаните на видеото).
Значи ликвидирани се на етничка основа, кое власта никогаш нема да го признае. Сега само се бара приказна која ќе се продаде на јавноста. И после ништо посебно нема да се случи. Преродбата продолжува. Одете сликајте се пред Тријумфалната Порта.... вапцајте си јајца.... Ристос васкресе- вајстина васкресе... иконите се чистеле... се тоа е побитно од загубените млади животи... лицемерие до бескрај... И тоа е тоа...
Ако сумирам се што чув/прочитав до сега, јас мислам дека убијците се од УЧК формациите, во соработка со некој локален албанец (со кој можеби децата се спречкале претходниот ден како што изјавија мештаните на видеото).
Значи ликвидирани се на етничка основа, кое власта никогаш нема да го признае. Сега само се бара приказна која ќе се продаде на јавноста. И после ништо посебно нема да се случи. Преродбата продолжува. Одете сликајте се пред Тријумфалната Порта.... вапцајте си јајца.... Ристос васкресе- вајстина васкресе... иконите се чистеле... се тоа е побитно од загубените млади животи... лицемерие до бескрај... И тоа е тоа...
се сеќаваш на она секоја причина има и последица...и обратно секоја последица има јака причина.А зар не мислиш дека ако се убиени заради тоа што се Македонци тоа не е доволна причина??А добро, со која причина се убиени децата, освен тоа што се Македонци.
Настрана дали е министерката способна или неспособна. Ова е највистинската изјава што ја слушнав денеска.
Најде со кој да се здружиш не е убаво цела народ да се оцрнува па и етнички ќе ги чистиш.Србите ќе ги чистеја на Косово па на крај нив ги очистија.da daj gospod da se zdruzime so srbite tie od ozgora nie od ozdola kaj ke odat 98 g 350 000 begalci zivot im dadovme ahhh makedonijo ahhhh blokiraj ja granicat milosevis da i pokoli ahhh ovie nasi politicari
А ако не се Албанци ами? Кај ќе се напикаш тогаш? Тогаш ти ќе треба да се извинуваш.Овие наводни изрази на сочуство од Албанците се добро позната работа, чиј тек ни е веќе познат од други вакви случаи.
Во моментот кога ќе се најдат виновниците, ќе видите како изразите на сочуство ќе преминат во изрази на солидарност и подршка за "невините" Албанци. После ќе следат протести за нивното ослободување....
Ова нема врска со темата и проблемот. Беден провокатор, ни ука ни тука.Нормално.
Затоа пак, оние у Струга и Гостивар несметано, у сред град кршеа и си ставија знаме од Саудијаска Арабија.
Па на повеќето телевизии на вести ја имаше оваа изјава...плус провери Кирилица.Извор на изјавата на министерката?