- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.105
- Поени од реакции
- 15.069
САмо ОНА / АНА / УЧК е прецизна во пукање...браво бре......Биле убиени од прецизен истрел од пиштол.....од ова што може да се заклучи по неодамнепните пораки од АНА ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
САмо ОНА / АНА / УЧК е прецизна во пукање...браво бре......Биле убиени од прецизен истрел од пиштол.....од ова што може да се заклучи по неодамнепните пораки од АНА ?
Ова е страмота абе ајде да се собериме од цела Македонија да се организираме !!
Јас и давам право да го каже сето тоа и безрезервно ја поддржувам, знаеш зошто? Затоа што од неписмените „пацифисти“ како тебе што читаат хороскоп во дневни весници и мислат дека, заради прочитаните два реда на ден, имаат грам памет и си земаат право да ги омаловажуваат, навредуваат и повредуваат Македонците ние сега живееме во оваа мизерија.
Ми се гади од таквите неписмени џукели к`о тебе, па уште Илинденка била... Знаеш кое е значењето на твојот ник? Знаеш што е Илинден? Знаеш што значи Илинден за Македонија и Македонците? (Освен религиското значење.) Мрш да прочиташ нешто повеќе за Македонија, па после дојди да ја прашаш дали некој треба да и даде право за кажаното.
Да, тоа што е етничка Македонка ја прави посебна, различна и подобра од останатите. Ја има целата моја поддршка за мислењето и ставот!
П.С. Кога беа убиени двајцата Гостиварчани што не дојде да искараш некого за да не иде на протести?
Српскиве медиуми први се да измислуваат некакви си нереди со Албанците.
Многу знаат они што се случува, овие Б92 се најманипулативни идиоти од целата српска јавност.
Брату, цела Македонија е сега со мислите во Радишани. Друштвото мое не сме револтирани, ние сме СКРШЕНИ во душата од овој чин. Пет млади луге застрелани на лице место. Мислев дека ова го има само во песните за Ваташа, за Ѓемиџиите... Но, еве и денеска ни се случи токму тоа.... Боли... Мајка ми ги исплака денеска, навистина боли...Јас сум од Радишани, и влезот е комплетно блокиран од протести има многу луге кој палат свеки пред влезот и кај обиколницата (каде што се случија убиствата).Се повеке и повеке се собираат изреволтирани грагани од Радишани , Бутел и околните места.
Дали на локалниот шериф Фаик му ја дигнале куќата у воздух?се вратив од простест пред пола саат вистина е дека има искршено неколку албански коли, каменувана куќа запалени некои објекти и автобус искршен
Се поставува прашањето, како ти не си научила до сега нешто?Не знам како може на ваков трагичен, ужасен ден да заговарате и повикувате на војни! Пола од тие што ги читам на интернетов општо што зборат како “морало да има војна“, ако не дај Боже пукне први ќе избегаат надвор од Македонија.
Војна е НАЈГОЛЕМОТО зло, црна точка во човековото постоење.
Нека не чува Бог од војна, нема ништо поодвратно.
Зарем човештвото ништо не научило до сега?
Наместо да се молиме да нема посериозни насилства, кога гледаме дека млади деца гинат, уште ли е човекот жеден за крв?
Ова го добивам како одговор, бидејќи сум пријавил ЛОШО МИСЛЕЊЕ.Dark King напиша:Абе сељак еден, не ми објаснувам мене, јасно? Јас за тебе сум Џон Стјуард Мил според интелигенција. Прекини да пријавуваш преглупави пријави со причини хомосексуалец или слично, зашто ќе ти стегнам етикета дека си нудел сексуални услуги по машките форумџии па ќе видиш после дали ќе пријавуваш такви мислења.
Ние овде што ќе пишиме нема да смени ништо треба да се собериме да излезиме масовно ! Да не види Светот дека со нас нема зафркавање!