Што сакаат жените од партнерот?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.529
Од партнерот барам да биде верен, послушен, да ми ги исполнува сите каприци, да биде добар(послушен) љубовник, да ужива кога му нанесувам болка, пожелно е да има пари ,ама не е многу битно, физичкиот изглед и димензиите се и те како битни. Да ме сака, да ме почитува и никогаш да не ми се спротистиставува, да не му пречи тоа што сакам и жени и доброволно да учествува во...
ЛУЦИА па ти си идеалната жена за секој маж! Ехее поготово ова со болдот дримс кам тру :)

I

Iblis

Гостин
ЛУЦИА па ти си идеалната жена за секој маж! Ехее поготово ова со болдот дримс кам тру :)
Само она делот "да ужива кога му нанесувам болка " е малку дискутабилен. Кога викам малку мислам доста т.е. многу.

Член од
27 септември 2011
Мислења
240
Поени од реакции
337
Само она делот "да ужива кога му нанесувам болка " е малку дискутабилен. Кога викам малку мислам доста т.е. многу.
Па добро се мисли на нанесување болка во нормални граници како на пример камшикување, гребење, гризење и сл.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.529
Ех и ти па сеа за малку болка ли си? Некогаш е убаво, а и може на „спенк“ мисли.:icon_lol:
--- надополнето: 21 март 2012 во 12:07 ---
Па добро се мисли на нанесување болка во нормални граници како на пример камшикување, гребење, гризење и сл.
Така, така да го стимулираш, па човекот да те моли за повеќе, абе многу е убаво кога се знае што се сака :)

Член од
27 септември 2011
Мислења
240
Поени од реакции
337
Ех и ти па сеа за малку болка ли си? Некогаш е убаво, а и може на „спенк“ мисли.:icon_lol:
--- надополнето: 21 март 2012 во 12:07 ---

Така, така да го стимулираш, па човекот да те моли за повеќе, абе многу е убаво кога се знае што се сака :)
Мажите секогаш на почетокот протестираат кога ке им спомеш болка, ама кога ке пробаат бараат уште, иако се прават силни и сакаат да бидат доминантни, многу добро се снаогаат во улогата на потчинети жртви, им годи иако не секогаш признаваат

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Мажите секогаш на почетокот протестираат кога ке им спомеш болка, ама кога ке пробаат бараат уште, иако се прават силни и сакаат да бидат доминантни, многу добро се снаогаат во улогата на потчинети жртви, им годи иако не секогаш признаваат
Istoto vazi za zenite!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.529

Секој сака, ќеиф мене ми праи спенк по задник, партнеров кога го гризам за врат или го гребам по грб, тоа тие у моменти на страст сите средства се оправдани, е сега да не забегаме па да дојде бумеранг ефект, се испотепате на крај, ти него така шамарче некое он бокс у возврат :)

I

Iblis

Гостин
Ама сакаат и да вратат, онака малце ;)

Scorpion_MKD

Бездомник
Член од
19 април 2011
Мислења
36
Поени од реакции
88
Абе читам овде сешто убивам доасада ама тоа дајте бе како деца у пубертет сакала кола, пари, мотори, и не знам таму сантиметри и што уште. Па убаво гласи темава што сакаат жените од партнерот а не што сакаат девојките од нивните дечковци, пубертетлии и намачкани мамини мази.
Мое лично размислување да се вратам на темава. Мислам дека жената сака да се осети прво како жена во соптвена кожа и во очите на патнерот. За тоа не треба да штедиме комплиметни за нејзиниот изглед нова фризура или некое парче гардероба особено ако е во прашање долна облека така и влеваме самопочит. Следно мислам дека е разговорот со неа не треба да се бега кога се појави некој проблем и доколку е од наша страна да си го исконтролираме егото и да кажеме едно обично извини јас згрешив. Ова не значи дека во вас треба да гледа слабак папучар или мамин син туку кога е потребно ке покажете и заби односно се спротиставувате за нешто што не сакате да го направите и не е во вашата природа а од друга страна сте заедно ке се однесувате заштитнички кон неа односно внесете одредена доза на посесивност со што на вашите ривали ке им покажете ова е мое не дирај а таа ке свати дека вам ви значи нешто во животот а доколку сте во брак ке покажете грижа за вашето семејство (деца) а не мама и тато! Е после бе батки ви настапува вашето машко либидо треба да се покажете на дело кажано во шифра да заверглаш и да запалиш брзо и после да возиш и возиш да си сконцентриран каде возиш за да ја доведеш до крајот на патот за да после тоа и ти осетиш како е чувството кога некој ужива поради тебе. Да не ширам веќе ке помислат лугево види го овој филозофира.... Не викам јас дека не треба пари у животот и ај ке живееме на воздух. Ама доколку има на прво место Здравје па после ова горе напишаното, Љубов,Толеранција помеѓу 2 цата парнетри бидете сигурни дека и парите ке си дојдат се во свое време. Па и ние Македонците не сме и тоа со доказ тврдам глупава нација или неработници а и јас уште немам чуено некој да умрел за леб у МКД како во некои држави по светот каде луѓе гладуваат и немаат никави услови за живот.Него така е кај нас се гледа кој каква кола вози каков телфон носи и каква градероба.... свашта

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Иако ќе звучи несериозно, јас во последно време сакам машкото да има потврда од лекарско дека е нормален. Се останато се финеси.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Иако ќе звучи несериозно, јас во последно време сакам машкото да има потврда од лекарско дека е нормален. Се останато се финеси.
:pos:
И лекарското веќе не е сигурно ;)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Сигурност-заштита, добар секс и почитување ... Изразувањето на љубов се подразбира....

Член од
21 октомври 2011
Мислења
83
Поени од реакции
22
Zenite ili nemaat poima shto sakaat ili ja sakaat dushata na mazot (Succubus, South Park S3E3) :D

Kajgana Shop

На врв Bottom