Предрасудите се заебана работа. А македончето има таков менталитет, ке легне со две женски и мисли господ за муда го фатил.
Јас секогаш имам слободно размислување, поготово за сексот, ако е забавно, зошто да не, би се впуштил во такво нешто.
Сексот е едно од најубавите чувства што човекот може да ги доживее, па зошто да има ограничувања во нешто што е толку убаво, освен поради опасност од болести. Друга причина не гледам, зошто да има правила во сексот, дали ке се случи со една девојка дали со две, дали генг бенг и не знам сега кои све комбинации може да испаднат, се додека сите учесници уживаат во тоа, тогаш зошто да биде тоа уживање ограничено?
Освен можните болести кои се пренесуваат преку сексот, од секс нема да добиеме ниту рак на нешто, ниту ке ни се лоши ниту ке ни биде нешто друго, напротив, сексот го продолжува животот и го храни духот да остане засекогаш млад.
Луѓето по селата порано од што живееле толку долго, што мислите?
Тие постојано биле во природа, јаделе природни работи, постојано се дружеле, немале фејсбук или форум, работеле на нивите мажи и жени зедно, и постојано имале убава атмосфера,прилика и простор кај што ке може да падне добар секс. Навечер пошто немале струја, си легнувале рано.
Замислете да треба да си легнете во 20.00, што ке правите цела вечер, со партнерот?
Мојот другар имаше прадедо,кој во својата младост а богами и во цвојата старост, бил многу јак фраер, имал многу жени, кој до 75-76 години редовно имал секс со бабичката, и со другие пријателки.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Бабичката почина, а стариов живееше до пред некоја година на 90 и некоја година од животот. Знаете како умре, т.е зошто умре?
Му било досадно да живее сам, сите бабички швалерки му умреле, и зема се обеси човекот.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А бе цепки, сме паѓале кога другарот ни го кажуваше ова, а не е за смеење пошто дедово се обесил, ама приказната е врх...
Којзнае уште колку години ке живеел, пошто стариот не памтел кога последен пат бил на лекар, а и не му било ништо, здрав бил.
И после ке ми кажуват, само со една девојка, немој вака немој така, ова не е убаво.....
Животот е краток за да го поминеш во предрасуди, мислејки на тоа што другите ке кажат за мене.
Live free and enjoy people....