waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ангеловски,Филип Лазаров, Митков да напуштат репрезентација ако се чесни! Они играле одбрана, која одбрана аман? А за напад да не зборам.....
И да надополнам... што очекувавте од репрезентацијата, пред една година бевме пресреќни да се пласираме на ЕП, а сега одма ви пораснаа апетитите... чекор по чекор, се надевам ќе учиме од грешките... мене Рио ми изгледа далеку попривлечно од Лондонзначи морам да пишам со поголем фонт сега....
ДА МУ Е*АМ СТОПАНКАТА, ШТО ПО ЃАВОЛИТЕ ВИЕ ОЧЕКУВАВТЕ ОД НАВИВАЧИТЕ !? ШТО ОЧЕКУВАТЕ ОД ИССЕЛЕНИЦИ КОИ СЛАБО ЗБОРУВААТ И МАКЕДОНСКИ !? ДА УРЛААТ 60 МИНУТИ !? СО КОЈ ПАМЕТ СТЕ ГО ОЧЕКУВАЛЕ ТОА !? ДОВОЛНО БЕШЕ И ОВА ОД НИВ, ПОВЕЌЕ ОД ДОВОЛНО... 5000 У ДРЖАВА ШТО Е ИЛЈАДНИЦИ КИЛОМЕТРИ ОДДАЛЕЧЕНА, ШТО ТАШАК САКАТЕ ПОВЕЌЕ !?
Фала !!!
Знам,знам ама смешно ми падна.На Лондон мислев.
Курац, напизден сум триста посто и обратно.
Ова беше најслаба утакмица шо ја имаат изиграно нашиве, немаше што да бараме против домаќинот кој и те како има далеку поголемо реноме и искуство во светскиот ракомет. + тоа и непогрешливиот Наваро, овај Андерсон у второ полувреме.
Кире се уби промашувајќи, мал милион технички грешки... ма ајде упм, не ми се зборува, се нервирам поише!
Изиграа и пикерите кај нас солидно, искрено само Кире потфрли останатите изиграа во нивните можности.Edinstveniot igrac deneska sto vredese e FILIP MIRKULOVSKI!!!
За чорапи перење е задолжена Ава од срвајврон.јас да сум новинар би му поставил прашање на Шундо скапаниот ЗОШТО ГО ПОВИКА НИКОЛА МАРКОВСКИ А НЕ ГО ИСКОРИСТИ НИ ЗА ЧОРАПИ ПЕРЕЊЕ А НЕ ПОВИКА КРИЛО?!?!?!