Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ќе видиме колку среќа ќе имаме денес со Шпанциве ?! Ни судат Шпанци на Ракомет, Ватерполо против Шпанија исто за Олимпијада .... со Господ напред :)!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Поради суеверие, традиција и среќа, сите МЕЊАЈТЕ АВАТАРИ како порано.

Да не биде после требаше! :)

Големото знаме го земале?

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.678
Поени од реакции
35.369
Дечки не чека тежок ден,
Ги јадеме живи Унгарците, малку подоцна ватерполистите ќе им покажат како се плива на Шпанците и во еден ден имаме 2 победи и 2 Македонски репрезентации со учество во Олимпијада:vozbud:,
Па понеделник Грујо прогласува неработен ден затоа што Македонија ќе биде зафатена од епидемија на лудило :vozbud::vozbud::vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Најубо вака рано утакмицата, да беше навечер цел ден таму ќе ми беше паметот, немаше ништо да прам продуктивно цел ден. :)
--- надополнето: 6 април 2012 во 13:15 ---
ова ме нервира, кај ги најдова овие :mad:

Шпанци ќе ни судат против Унгарија

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=7143
Прави ѓупци бе.

D

dagau

Гостин
ќе има пренос од останативе дуели од групава, не само нашиве ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Живи пред меч никого не јадеме, прво да покажеме на терен кои сме и дека не сме случајно 5ти во Европа па после ќе славиме. Пред време слава удира во глава, инаку Шпанциве се кретени од судии, ви текнува убаво судеа со нас на мечот со Словенија, кога во последниот напад скоро и ќе го загубевме мечот, многу конторверзии и на дуелот меѓу Металург и Загреб на гости.
Денес се надевам дека нема да има притисок и дека ќе успееме со концентрирана игра, црвста одбрана и мудар и долг напад да ги земеме бодовите. Имајќи предвид дека треба да се очекува и Киро да биде одлично чуван можеби и со фластер ќе треба сите да бидат расположени за игра. Одиме на победа!!!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Многу е лошо ако не изиграме одбрана, нападот отсекогаш бил на истото ниво стандард ама одбраната не вадеше и секогаш успевавме да ги добиеме утакмиците со помош на одбраната е сега во таа одбрана ке го нема Мите Стоилов ќе нема типичен халф шо ке знај да изигра на 2ка (мислам на позицијата кај шо досега играше темелков ) не ке можи лесно да се врши замена во едно полувреме кога клупата ке биди од подалечната страна така да ќе мора да се експериментира. Е во овие моменти можи да се заклучи пример оти Копљар го избраја најдобар десен бек на Европското а не Кире ..Кире за напад е машина ама одбрана е само Ф буквата со рацете на половина а Копљар игра и одбрана ..И тоа како ке ни фали Темелков во одбрана

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најубо вака рано утакмицата, да беше навечер цел ден таму ќе ми беше паметот, немаше ништо да прам продуктивно цел ден. :)
.
Али вака ако изгубиме ќе ми се сјебе цел ден... :unsure:

За првпат со ракометариве ми е страв да не заебеме...

Член од
4 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
156
Good luck for today! Today's match is the most important one, I think.

If you want to follow the tournament with us on the 1st forum about Olympic sports, supporting Macedonia with other sport fans from all around the world (though the Macedonian community is getting bigger and bigger :) ), here is the direct link http://www.totallympics.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2189

Those who speaks English and are interested to discuss with sport fans from all around the world, can register and start posting about Handball and other sports :)

Thanks,
Matteo

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле, кога прочитав шпански судии, знаев дека ќе се тие...:facepalm:
Баксузи, душата ни ја повадија тогаш со Словенија, а и Металург кога играше со Загреб, ма да, тогаш со Словенија маме расплакаа со пеналите во корист на Словенија.

Сепак, од инат, не е битно, ни судии, ни мудии. Битно ние нашето да си го направиме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Едно е сигурно ќе има баеги нервози пред телевизор ако некој мисли дека лесно ќе ги добиеме се лаже :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Незгодни се овие Унгарците секогаш,мора со добра одбрана против нив и без брзање.
Јас и со нерешено би бил задоволен :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom