Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И со Њукасл на гости он судеше...Штом ќе суди нашиот нема гајле![]()
Тогаш не беше у формаИ со Њукасл на гости он судеше...
Хахаха кој глупак е овој ВиераНајновото интервју вика дека новинарот на ББЦ ја превртел цела изјава и дека напоменал неколку пати дека не ја гледал утакмицата и не го критикува Јунајтед.
Многу нормално, се свртеа сите новинари, го демантираа дека тоа не е така и му дадоа факти што го говорат спротивното.. што се вели на англиски, it backfired him, спротивен ефект се доби и сеа не не не кажав такаНе знам стварно зашо се мачат
![]()
Да па затоа го и постирав Сахин може да игра во нашата 4-4-2 тактика ,а не добва многу шанса во Реал зезонава и мислам дека би можеле да им го земеме за ситна пара на лето ,а квалитетен играч е и мислам дека ќе се снајде кај нас добар е во офанзива ама и во дефанзива и има многу добар пасПлус му упрпало од Ројда е вистина тоа,тогаш што не изреагирал одма после објавувањето?Сам си се намести
--- надополнето: 29 март 2012 во 20:14 ---
Го прочита ова?
Да па затоа го и постирав Сахин може да игра во нашата 4-4-2 тактика ,а не добва многу шанса во Реал зезонава и мислам дека би можеле да им го земеме за ситна пара на лето ,а квалитетен играч е и мислам дека ќе се снајде кај нас добар е во офанзива ама и во дефанзива и има многу добар пас