Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Гласано уште од прееска,Џони Еванс без двоумење ... :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
За Џони гласав и јас...Да ми речеше некој пред едно 5-6 месеци дека ќе гласам за него за играч на месецот после некое време влице ќе му се изнасмеев.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Here are the main team news points from Sir Alex's press conference: "We have the same squad as on Monday night, there are no changes. Rio is okay - he just felt a bit stiff. We know the situation with that - we addressed it right away and put Smalling on. He's fine. We expect Nani to train tomorrow but the game will come too soon for him. Lindegaard was training very well and maybe overdid it. We've given him a week off and he should be back before the end of the season."

Sir Alex on Blackburn: "Blackburn is always a difficult type of game. It's always a bit feisty and has a local derby feeling about it. Last season we came back from a goal down to win the league. We expect a difficult game - that's the way all the games will be. You can look at all the games and say Blackburn, QPR, Wigan and Villa are all fighting for their lives. Hopefully we can navigate them. It's important for us to make sure we get in front in games."

Sir Alex on the lack of European football: "We've been used to playing Wednesday-Saturday-Wednesday-Saturday - we miss it. But it does give us freshness. We'd rather have Champions League games though."

Sir Alex on the Fulham game and penalty decisions: "It was an interesting game on Monday night. It showed how teams are determined to stick to their job and defend well. From the referee's position I can see why the Murphy penalty wasn't given because the ball moved at an angle as Michael Carrick challenged him. From that position it wasn't clear, but it was a good claim. We could have had a penalty ourselves.
You get breaks here and there - good and bad. They even themselves out. We've had some terrible decisions at Old Trafford - look at the Newcastle game. [Against City] Tottenham had a claim when Balotelli wasn't sent off and then he scored the winning goal... you could go through millions of things like that. Someone said United don't get penalties at Old Trafford - but the average over the last 20 years or so is only about three a season or something like that. Most managers believe the breaks even themselves out."

Која контрадикторност е болдот за Линдегард :свиркам:

Нема везе битно сите се ок за со Блекбурн, и подобро, зошто нашите резултати таму последниве 12-13 години нејќете да ги видите. Презадоволна со 0-1.

Кажете ако сакате Нани да игра во понеделник, ќе го извадам од фентази тимот. Цела полусезона ме заебава Фергусон со Нани. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Хахаха кој глупак е овој Виера :icon_lol: Најновото интервју вика дека новинарот на ББЦ ја превртел цела изјава и дека напоменал неколку пати дека не ја гледал утакмицата и не го критикува Јунајтед.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахаха кој глупак е овој Виера :icon_lol: Најновото интервју вика дека новинарот на ББЦ ја превртел цела изјава и дека напоменал неколку пати дека не ја гледал утакмицата и не го критикува Јунајтед.
Многу нормално, се свртеа сите новинари, го демантираа дека тоа не е така и му дадоа факти што го говорат спротивното.. што се вели на англиски, it backfired him, спротивен ефект се доби и сеа не не не кажав така :icon_lol: Не знам стварно зашо се мачат :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Многу нормално, се свртеа сите новинари, го демантираа дека тоа не е така и му дадоа факти што го говорат спротивното.. што се вели на англиски, it backfired him, спротивен ефект се доби и сеа не не не кажав така :icon_lol: Не знам стварно зашо се мачат :D
Плус му упрпало од Рој :icon_mrgr: да е вистина тоа,тогаш што не изреагирал одма после објавувањето?Сам си се намести :sneaky:
--- надополнето: 29 март 2012 во 20:14 ---
Го прочита ова?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"Do you still follow Manchester United?" Cantona: Yes, of course. I am number one fan.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Плус му упрпало од Рој :icon_mrgr: да е вистина тоа,тогаш што не изреагирал одма после објавувањето?Сам си се намести :sneaky:
--- надополнето: 29 март 2012 во 20:14 ---

Го прочита ова?
Да па затоа го и постирав Сахин може да игра во нашата 4-4-2 тактика ,а не добва многу шанса во Реал зезонава и мислам дека би можеле да им го земеме за ситна пара на лето ,а квалитетен играч е и мислам дека ќе се снајде кај нас добар е во офанзива ама и во дефанзива и има многу добар пас

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Да па затоа го и постирав Сахин може да игра во нашата 4-4-2 тактика ,а не добва многу шанса во Реал зезонава и мислам дека би можеле да им го земеме за ситна пара на лето ,а квалитетен играч е и мислам дека ќе се снајде кај нас добар е во офанзива ама и во дефанзива и има многу добар пас
го немам гледано, ама коментирав зашто е од лани лето

Kajgana Shop

На врв Bottom