М
- Миланело -
Гостин
Тактички добро од страна на Алегри, ги запревме нападите на Барса ама во напад на ништо не личевме само нафрлени топки, воопшто немаше креативност на средина.
Да го стави Аквилани на пример, или Јепес на местото на Мезбах.Го става Емануелсон глупакот...Што ќе беше попаметно според тебе?
Добро ај оди навивај за тие што имаат шанси да идат во 1/2 финале.Не заслужувам штооо...?Брат, немој да ме јебеш.Барселона, Реал Мадрид го полни на Камп Ноу кој што е дупло посилен од Милан.Дома се браневме ко ПИЧКИ, еден напад добар не направивме на домашен терен пред 70.000 публика наша, што очекуваш таму да направиме?
Милан требаше да постигне барем два гола, и таму да игра ваква игра а не обратно.Се бранат дома, напаѓаат на гости.
Реално, јас сметам дека немаме шанси, ја прокоцкавме шансата и не им дадовме гол на Сан Сиро.Поздрав!
Слично мислиме околу Урби ама тие му беа опциите ограничен беше Алегри, немој да мислиш дека Аквилани ќе играше како полушпиц или нешто слично.Да го стави Аквилани на пример, или Јепес на местото на Мезбах.Го става Емануелсон глупакот...
Така е, тимот што често пати ги блокира нападите на противникот по дифолт се брани. Честитки за мислењево кажува многу за тебе.Tolku blokiranja na eden natprevar nemam videno , primarno bese da ne primite gol
Доволно бев јасен во претходниот пост за да ти ги цртам работите пак.Не заслужувам штооо...?Брат, немој да ме јебеш.Барселона, Реал Мадрид го полни на Камп Ноу кој што е дупло посилен од Милан.Дома се браневме ко ПИЧКИ, еден напад добар не направивме на домашен терен пред 70.000 публика наша, што очекуваш таму да направиме?
Милан требаше да постигне барем два гола, и таму да игра ваква игра а не обратно.Се бранат дома, напаѓаат на гости.
Реално, јас сметам дека немаме шанси, ја прокоцкавме шансата и не им дадовме гол на Сан Сиро.Поздрав!
Барса и на гости ги полни Реал, а тука не беше тоа случајот.Не заслужувам штооо...?Брат, немој да ме јебеш.Барселона, Реал Мадрид го полни на Камп Ноу кој што е дупло посилен од Милан.
Кога беа во групи Милан не се бранеше на Сан Сиро и што се случи?Дома се браневме ко ПИЧКИ, еден напад добар не направивме на домашен терен пред 70.000 публика наша, што очекуваш таму да направиме?