Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Gaber e prodekan za nastava taka? fala ti za informacijata vo sekoj slucaj :)

Da, Gaber e prodekan za nastava. Kancelarijata i e nad amf.1, a ako ne ja najdesh tamu ke odis vo dekanat. Mnogu e fina i razgovorliva, ne proagjash bez pola saat muabet:icon_lol:

Колеги јавни финансии кој може да праи стручен труд..и некој да сподели искуство каков е испитот??

Колеги јавни финансии кој може да праи стручен труд..и некој да сподели искуство каков е испитот??
Секој кој има положено колоквиуми ...
--- надополнето: 27 март 2012 во 05:05 ---
Дали некој знае на колку списоци треба да те има англиски 2 за да ти даде оценка плус? :) Фала однапред :)
да не те излажам коллега ама нешто ми се мотка во главата дека ми имаат речено 12 или 16 .....

Колеги, да не знае некој дали има нешто што не треба за втор колоквиум статистика како што на прв не требаше 3 тема и некои распореди на веројатноста?

Секој кој има положено колоквиуми ...
--- надополнето: 27 март 2012 во 05:05 ---

оценка плус ли даваат за стручниов труд? Секој сам ли треба да го изработува или треба во група (ако треба во група по колку)?

Aj nekoj sto bil na prv kolokvium delovno komuniciranje neka mi kaze dali se padnaa istite prashanja sto gi dade prethodno na zephyr?

колку најмногу можат да прават во една група незнам , ама знам дека ако е од еден студент тогаш е повеќе вреднуван .

колку најмногу можат да прават во една група незнам , ама знам дека ако е од еден студент тогаш е повеќе вреднуван .
Колку само нема везе ова... не се главете беспотребно, и еден и тројца да го прават ако не им чини нема да добијат добри поени. Подобро подели си работа со некого, и гледајте квалитетно да ви е направено.
Лани ние тројца правевме, а ни рече дека ни е најубаво сработено, па сега ти види си.

Колку само нема везе ова... не се главете беспотребно, и еден и тројца да го прават ако не им чини нема да добијат добри поени. Подобро подели си работа со некого, и гледајте квалитетно да ви е направено.
Лани ние тројца правевме, а ни рече дека ни е најубаво сработено, па сега ти види си.

Добро точно е тоа. На пример, јас кога правев стручен труд заедно со уште двајца колеги на финансиски пазари, иако и за тој предмет важеше дека колку повеќе луѓе, помалку бодови, па излезе на крај ние да добиеме повеќе од повеќето што правеа сами. Нема никаква врска тоа.

Туку, да те прашам, дали и лани, давале само максимум шест бода, бидејќи на пазари, можеше да се добие со 10, па малку ме разочара ова.

Јас имам прашање за Монетарна семинарска, сам си бираш тема или имаш понудени и од тие си бараш...

А инаку за семинарскиве, знам многу случаи Пазари каде им беше топ семинарската ама демек дека двајца по 8 поени, јас сама правев и 10 поени си извадив.... Така да незз... :)

ќе може ли помош околу проектна по економија на тема-Буџетот како елемент на фискалната политика со осврт на буџетот во рм,ако може вовед само -нешто како инспирација за темата.
однапред благодарам :)

Некој да сподели искуства од втор колоквиум менаџмент на мал бизнис и испит меѓународна? Благодариме :)

Колеги ако сака некој да каже збор два за Економија на јавен сектор и за Кекеновски,каков е предметот,колоквиумите ,начинот на оценување на професорот,на што да се обрати поголемо внимание итн..

Колеги, никој нема положено статистика за бизнис и економија е не знае дали има нешто што не треба од втор колоквиум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom