Секој кој има положено колоквиуми ...Колеги јавни финансии кој може да праи стручен труд..и некој да сподели искуство каков е испитот??
да не те излажам коллега ама нешто ми се мотка во главата дека ми имаат речено 12 или 16 .....Дали некој знае на колку списоци треба да те има англиски 2 за да ти даде оценка плус? Фала однапред
Секој кој има положено колоквиуми ...
--- надополнето: 27 март 2012 во 05:05 ---
оценка плус ли даваат за стручниов труд? Секој сам ли треба да го изработува или треба во група (ако треба во група по колку)?
Колку само нема везе ова... не се главете беспотребно, и еден и тројца да го прават ако не им чини нема да добијат добри поени. Подобро подели си работа со некого, и гледајте квалитетно да ви е направено.колку најмногу можат да прават во една група незнам , ама знам дека ако е од еден студент тогаш е повеќе вреднуван .
Добро точно е тоа. На пример, јас кога правев стручен труд заедно со уште двајца колеги на финансиски пазари, иако и за тој предмет важеше дека колку повеќе луѓе, помалку бодови, па излезе на крај ние да добиеме повеќе од повеќето што правеа сами. Нема никаква врска тоа.Колку само нема везе ова... не се главете беспотребно, и еден и тројца да го прават ако не им чини нема да добијат добри поени. Подобро подели си работа со некого, и гледајте квалитетно да ви е направено.
Лани ние тројца правевме, а ни рече дека ни е најубаво сработено, па сега ти види си.