"Предупредување" за Лавови груп

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување

Ми е жал за деттето во маичето со прерамчиња... неарен ми изгледа, ко бронхитис да има ... или висок шеќер... некој синдром.. одвај збори, и преврќа со очињата цело време мислев дека ќе се онесвести...
А другарчето му во позадина тешко дека би му помогнал... кутрио и нему му треба помош...

Сигурно на сите ви се познати дечките кои "растураат" со рап музиката и пишуваат "неверојатни" текстови. :)))) Кенгур и Наф дакаро познати како ЛАВОВИИ ГРУП.

Случајно по нетов .. налетав на некој ПОГОЛЕМ дис од нивни соперници... :)))))))

Интересна битка ќе биде ова :

Овие последниве со бисквити и млеко да не се хранат само? :pos:

ЦАРОЈ!!! Овај клип веќе ми се свиѓа.
Каква атмосфера еј... кои елементи - плочки, маица со рамки, пцуење, тавче, ајварче за макање, шише алкохол... Само продолжниот кабел со полначите од лап топите е грешка што е ставен, иначе ваков сет мислам дека ни Кустурица не може да изрежира. :)

Музикана во позадина човече. Мајндфак :vozbud:

Овие озбилно се влезени во некој филм или тролаат на големо..?:cautious:

Јас со свои раце сум се родил :pos::pos:

поо 2 голтки и се испијанија !
ете шо му праи улицата на децата, алоо не пијте бе уште сте млади, уште растете и се развивате, ја не пиев и не се дрогирав се додека не се оженив. Кога станав чоек.

него дали некој може да ми најде рецептата за манџичето шо го праи то деттето со маиче во прерамки, убо изгледа.

поо 2 голтки и се испијанија !
ете шо му праи улицата на децата, алоо не пијте бе уште сте млади, уште растете и се развивате, ја не пиев и не се дрогирав се додека не се оженив. Кога станав чоек.

него дали некој може да ми најде рецептата за манџичето шо го праи то деттето со маиче во прерамки, убо изгледа.

Компири, патлиџани, телешко месо, тиквички.

Овие озбилно се влезени во некој филм или тролаат на големо..?:cautious:

Јас со свои раце сум се родил :pos::pos:

тролаат на големо изгледа. ова појјако им е ама првото поубедливо им беше :pos:

Back
На врв Bottom