ХИВ/СИДА

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
ХИВ не е автоимуна болест туку вирус. Се гледа колку знаеш.
ХИВ вирусот и неговото преминување во последна фаза наречено СИДА нажалост не може да се излечи со здрава храна. Сите би биле среќни кога тоа би било возможно, дај боже да е така ама за жал не е. Јас ја зборам реалноста. Секако дека инфицираните со хив вирусот треба да конзумираат здрава храна, да откажат пороци и да ги користат лековите за успорување на напредокот на хив во организмот. Но комплетно да се олечи со храна за жал не е можно. Како и да е, научниците се се поблиску до наоѓање на лекот и енормно големи средства се користат за да се пронајде истиот.
Да да . Секој ден го слушаме тоа, истоо е за сите ретки болести. ТИЕ ВЕЛАТ СЕ ПОБЛИУСКУ СМЕ, по 10 год. само уште малку,тука е лекот.Верувај слободно, само кажав зошто во моментов сум лично загрозен од оваа пробпематика и знам доста. А кога велам здрава храна, значи необработено овошје и зеленчук т.е. сирова храна,тоа е здравата храна

Д-р Велков, д-р Петровишќ, д-р Тодоровиќ d-r ROSO,D-R Anite Petek-dim, d-r Michael Vogt ., Еве неколку. Јас пред некое време ми открија болест ретка која наводно сум ја имал од раѓање и ми рекоа дека немаат успех, не ми гарантираат ништо. Ми дадоа лекови за цел живот и за 2 мессеци пиење јас добив пареза на јазик,рака и дробови. Ми рекоа дека нема врска со болеста,демек сум имал две болести истовремено. Ги оставив лековите и за една недела почнав да го движам јазикот.Сега ми е се подобро и подобро
Некој линк за некоја изјава на споменатите. Има многу лекари Велков, Петровиќ и Тодоровиќ, а за останатите гугл не дава релевантни резултати.
Што се однесува до твојата болест, не мешај баби и жаби, во твојот случај си имал контакт со неспособни лекари кои можеби ти ја згрешиле терапијата, во врска со твоите мислења за хив имаш пример за неспособни научници кои се болни за признание.

Дај од други , неутрални.
Дај ,ако треба студии или студија од позитивно-пристрасен извор, не мора цела, еден линк.
ги тргнаа од youtube за жал пациенти што зборуваат. http://www.youtube.com/watch?v=RWoJanKCVDw&feature=related Еве нешто најдов д-р
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:28 ---
Некој линк за некоја изјава на споменатите. Има многу лекари Велков, Петровиќ и Тодоровиќ, а за останатите гугл не дава релевантни резултати.
Што се однесува до твојата болест, не мешај баби и жаби, во твојот случај си имал контакт со неспособни лекари кои можеби ти ја згрешиле терапијата, во врска со твоите мислења за хив имаш пример за неспособни научници кои се болни за признание.
Јас контактирав со лекарот кој го лечи овој научникот најпознатиов у количка тој што е сигурно го знаеш на тв го имаат давано не ми текнува за името. Значи човекот е врв на неврологијата во Америка, дали е тоа неспособен лекар ? Неможе да ми ја згрешат терапијата пошто еден лек е за болеста. А инаку незнаеш да гуглаш ваљда и нормално дека нема да ти дадам имиња, не сум будала.

ги тргнаа од youtube за жал пациенти што зборуваат. http://www.youtube.com/watch?v=RWoJanKCVDw&feature=related Еве нешто најдов д-р
ОК ама ова не е студија, ова е видео на Youtube од некој што тврди дека е СИДА дисидент. Може да е вистина, може е измама, не е можно да се знае.
Јас ти побарав научна студија конкретно за горенаведениот доктор, која статистички ќе ја поткрепи тезата дека истиот го има лекот или пак методот на успешно лечење на болеста.
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:36 ---
г
Јас контактирав со лекарот кој го лечи овој научникот најпознатиов у количка тој што е сигурно го знаеш на тв го имаат давано не ми текнува за името. Значи човекот е врв на неврологијата во Америка, дали е тоа неспособен лекар ? Неможе да ми ја згрешат терапијата пошто еден лек е за болеста. А инаку незнаеш да гуглаш ваљда и нормално дека нема да ти дадам имиња, не сум будала.
Ако си дијагностициран со АЛС да се надеваме дека згрешил докторот. Се надевам дека си запознаен со текот и начинот на третирање на болеста, за да не се залажуваш. Надежта знае да е добра работа, човек добива поттик и мотивација ради истата, ама лажната може само да направи повеќе штета.

ОК ама ова не е студија, ова е видео на Youtube од некој што тврди дека е СИДА дисидент. Може да е вистина, може е измама, не е можно да се знае.
Јас ти побарав научна студија конкретно за горенаведениот доктор, која статистички ќе ја поткрепи тезата дека истиот го има лекот или пак методот на успешно лечење на болеста.
http://www.torexin.co.rs/
еве ти можеш и да купиш книги во кои се објаснети методите
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:43 ---
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:36 ---

Ако си дијагностициран со АЛС да се надеваме дека згрешил докторот. Се надевам дека си запознаен со текот и начинот на третирање на болеста, за да не се залажуваш. Надежта знае да е добра работа, човек добива поттик и мотивација ради истата, ама лажната може само да направи повеќе штета.
Не вилсонова болест M.D. Wilson , кога ќе завршам со се планирам да испаднам на тв , да покажам дека има лек за све. Инаку пред 2 месеца не можев да зборам , да јадам и слично. Сега јадам нормачлно, само Р и Ж и Ш не ги кажувам ,

Да да . Секој ден го слушаме тоа, истоо е за сите ретки болести. ТИЕ ВЕЛАТ СЕ ПОБЛИУСКУ СМЕ, по 10 год. само уште малку,тука е лекот.Верувај слободно, само кажав зошто во моментов сум лично загрозен од оваа пробпематика и знам доста. А кога велам здрава храна, значи необработено овошје и зеленчук т.е. сирова храна,тоа е здравата храна

И ајде објасни како храната ќе излечи???

И ајде објасни како храната ќе излечи???
Е за тоа имаш факултет по природна медицина во Белград, не сум достоен за некој кој учел за тоа да кометирам.Побарај Sladjana Velkov и Miroljub Petrovic na googe , тие лечат, овој има добиено дозвола и да отвори факултет и има завршено 3 факултета, човекот ги им добиено сите дебати, веќе не го тужат што збори против фармација и слично. Имаш видеа со нив колку сакаш

Не вилсонова болест M.D. Wilson , кога ќе завршам со се планирам да испаднам на тв , да покажам дека има лек за све. Инаку пред 2 месеца не можев да зборам , да јадам и слично. Сега јадам нормачлно, само Р и Ж и Ш не ги кажувам ,
Всушност, навистина, за таа болест, посебната исхрана сиромашна со бакар е дел од терапијата. Нека не те лажат дека „здравата“ исхрана чуда прави, ама во твојот случај, правилната, не здравата, исхрана може да влијае врз симптомите.

Всушност, навистина, за таа болест, посебната исхрана сиромашна со бакар е дел од терапијата. Нека не те лажат дека „здравата“ исхрана чуда прави, ама во твојот случај, правилната, не здравата, исхрана може да влијае врз симптомите.
Исхраната е дел од лекувањето, омаш медитации, сончева медитација, потоа масажа , вежби. Исхраната е 50 % од лекувањето.
--- надополнето: 21 март 2012 во 19:42 ---
Преварант.
Со кое право судиш на некого кој не го познаваш, тоа е исто како да кажам дека ти си педер

Човекот е конспираси со фолија на главата и има 15 професии-тоа говори доволно.
--- надополнето: 21 март 2012 во 19:46 ---

Ако веруваш на википедиа , свака ти част

Ако веруваш на википедиа , свака ти част
Види, ако тебе таа филозофија ти одговара, супер! (y) Ама не пробувај да ги убедиш сите дека тоа е единствениот и најправилен избор. Пример, конкретно за исхраната со непреработено овошје и зеленчук, постојат луѓе со проблеми со варењето или имунитетот кои не смеат да јадат сирова храна. Секако, секој со капка здрав разум ќе се сложи дека исхраната претставува голем дел од здравјето и може да спречи многу болести, но дека некоја болест за која се неопходни лекови била излечена исклучиво со здрава исхрана и јога/медитација/масажа е тоа не може да убедиш никој освен себе и уште два-тројца на форумов. Како и да е, whatever suits you best! И пред да продолжиш со дискусии, изгледај го видеово

Види, ако тебе таа филозофија ти одговара, супер! (y) Ама не пробувај да ги убедиш сите дека тоа е единствениот и најправилен избор. Пример, конкретно за исхраната со непреработено овошје и зеленчук, постојат луѓе со проблеми со варењето или имунитетот кои не смеат да јадат сирова храна. Секако, секој со капка здрав разум ќе се сложи дека исхраната претставува голем дел од здравјето и може да спречи многу болести, но дека некоја болест за која се неопходни лекови била излечена исклучиво со здрава исхрана и јога/медитација/масажа е тоа не може да убедиш никој освен себе и уште два-тројца на форумов. Како и да е, whatever suits you best! И пред да продолжиш со дискусии, изгледај го видеово
Д-р Слаѓана Велков има стотици излечено само со храна,а овој Петровиќ во неговата болница имаат излечено леукемија за 6 месеци. Јас се базирам на факти. И да ја сватат тројца на форумов суштината јас би бил пресреќен, но да убедам еден, само ЕДЕН би ми било доволно, сум натерал еден човек да размислува.. Не велам дека е тоа е најправилен , велам дека тоа ем избор кога медицината ќе каже оваа болест се лечи цел живот, како тироида, дијабетис, крвен притисок...
А непреработената храна е многу полесна за варење и го јакне имунитетот така да аргументот не ти е на место,

а овој Петровиќ во неговата болница имаат излечено леукемија за 6 месеци.
:eek: да видум, да не верувум :eek:
Тоа го потврдиле доктори од медицински акредитирана установа или го тврди дотичниот "доктор"?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom