NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Стварно ако го дадеа Рондо требаше да го линчуваат !
Знае ли некој дали вечер играат Калдерон или Барњани за Торонто?
Барњани ќе игра а исто и Калдерон мислам.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Оф леле,1 на кливленд играв,мислев не играат двајцата @@
:) Баш видов на ЕСПН-preview за утакмицава откако напиша и ништо не пишуваше за нив двајца освен дека демек Кливленд нема да биле премногу среќни што се враќа Барњани. Мада не е у некоја форма пропушти многу утакмици. Сеа малце е лошо што не игра Варежао, ама он више подолго време одмара. Пишуваше дека последните 6 утакмици е 5-1 за Торонто... Ама ја мислам ќе ја фатиш, т.е и ја коа би играл би ја стаил 1. Со среќа :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
Тешко,овие Торонто добро играат.
А без Калдерон се, јебига ...
Кливленд се непредвидливи, очекував дека фатиле некаков моментум, 3 по ред победи имаат, имаат шанса да се борат за осмото место, Торонто од друга страна сезонава се еден од најлошите тимови, имаат серија од 2 големи порази каде беа апла бедни, десеткувани се али јебига ... како и да е, имаш шанси нештата да се сменат у посакувана насока за тебе. :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ништо ова
Штом Клеиза и Барбоса почнаат 3ки да даваат не ја бива :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
Што им се десило на Мајами у трета четвртина бе ? Мислев лагано ќе ја завршат утакмицава, последен пат резултат на полувреме проверив али очигледно тоа нема да е случај, ќе треба повеќе да се помачат, состојбата у Орландо е лоша периодов, имаат внатрешни проблеми и ова со Хауард ги заебава а гледам нешто и Ричардсон може да го трејднуваат па очекував денес лесна победа на Мајами.

И Лејкерс со големи проблеми на гости, стандард, Мемфис играат без Рендолф и Геј и пак езерџииве бедни се ( со исклучок на Бајнам ). :facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:facepalm:Мајами:facepalm:..цел месец ги бркам вкладилница и неможамд а ги фатам..губат како стоки од кој ќе стигнат..па мамицата да му ја ебам водеа таму 15 разлика сега губат од овие умрените орландо..кај ги играм кај се запустив ќе ми го заебат ливчето..

па и овој Syn партибрејкер кај ми ги спомна Мемфис дека се без геј јас пак 1 ги имам:facepalm:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мајами гомна да јадат, Индијана ја фаќам со хендикеп, овие ме дриблаат... :facepalm:

The Golden State Warriors have agreed in principle to trade guard Monta Ellis and two players to the Milwaukee Bucks for center Andrew Bogut and Stephen Jackson. The Warriors will send forward Ekpe Udoh and injured center Kwame Brown to the Bucks as part of a package for Bogut .

dafuq !?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
:facepalm:Мајами:facepalm:..цел месец ги бркам вкладилница и неможамд а ги фатам..губат како стоки од кој ќе стигнат..па мамицата да му ја ебам водеа таму 15 разлика сега губат од овие умрените орландо..кај ги играм кај се запустив ќе ми го заебат ливчето..

па и овој Syn партибрејкер кај ми ги спомна Мемфис дека се без геј јас пак 1 ги имам:facepalm:
И Рендолф ( до душа овој малку играше сезонава ), десеткувани се бајаги ама еве ти еден олеснителен податок, кога водат на полувреме дома не губат, сите натпревари ги имаат добиено на домашен терен во ваква ситуација, плус и елејел гостуваат, а на гости шега од тим сезонава.
--- надополнето: 14 март 2012 во 02:11 ---
Мајами гомна да јадат, Индијана ја фаќам со хендикеп, овие ме здриблаа... :facepalm:

The Golden State Warriors have agreed in principle to trade guard Monta Ellis and two players to the Milwaukee Bucks for center Andrew Bogut and Stephen Jackson. The Warriors will send forward Ekpe Udoh and injured center Kwame Brown to the Bucks as part of a package for Bogut .

dafuq !?
Па имаше најави за вакво нешто деновиве, незнам зашто си изненаден. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Лејкерс ако успеат да тепаат утакмицава ќе биде светско чудо. Само Бајнам игра, другиве мислиш на екскурзија се.
И добро сериозно што се случува со Портланд:facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И Рендолф ( до душа овој малку играше сезонава ), десеткувани се бајаги ама еве ти еден олеснителен податок, кога водат на полувреме дома не губат, сите натпревари ги имаат добиено на домашен терен во ваква ситуација, плус и елејел гостуваат, а на гости шега од тим сезонава.
[
едно водење 1 разлика си е*ало мајката..остај ти тоа Лејкерси се шега од екипа..сепак ќе се рашутка од сите страни Коби и толку треба..а овие без Геј и Рендолф кој знае колку ќе ја пратат играта..само на ура ако победат иначе со квалитет слабо ќе оди!
--- надополнето: 14 март 2012 во 02:16 ---
Дајте линк ако можи од мајами бе ме мрзи да ја барам..ама побрзо:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ Не сум видел за ова, читав демек Вориорс напнувале за Хауард.

А и Богутов е ко Бајнам со повредите...

Kajgana Shop

На врв Bottom