Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Видете ја албанската мизерија. Во село Божовце Тетовско се одржал некаков си пазете ТРАДИЦИОНАЛЕН илирски карневал. 10 души со скрпени маски се глупираат, и догодина во кладба ќе запалат некоја библија и ќе кажат еее ова од илириско време имаше карневал:) смешното е што овој измислен карневал има мала посета а според коментарите на нафураните вахабисти го осудиле како неисламски. http://www.tetova1.com/portali/kulture/sot-ne-bozovce-u-mbajt-karnevalet-ilire.html
И каква врска има ова со темата ??
--- надополнето: 12 март 2012 во 11:44 ---
добро греши пообјасни зашто.

П.С кои се оние горе на клипот христијанска организација жити се најмило.
п.с2 - алсат како телевизија е срамота да го пренесува ова - ако почнат сите телевизии да пренесуваат видеа кои што се поставениу на јутуб што ке биде? крајно непрофесионално.
Па и сите македонски медиуми па и алсат го пренесуваа клипот каде исто така двајца млади го запалија државното знаме.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
sky и plusinfo не ги сметајте за „македонски“ медиуми... :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
И каква врска има ова со темата ??
--- надополнето: 12 март 2012 во 11:44 ---

Па и сите македонски медиуми па и алсат го пренесуваа клипот каде исто така двајца млади го запалија државното знаме.
обично гледам страници на сител и на канал 5 - другиве не ги ни отварам воопшто а таму не ги сретнав. дај кажи кои медиуми ја пренесуваат оваа вест - чисто ме интересира

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Tипичен пример дека овие Дежурниве Плукачи немаат друга работа па се во состојба да напишат дури и дека некој од влада имал криви уши !! Значи класика ДНО !!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Ова гарант оној гадниот dardan-ia го изнел од форумов !!!!!!!!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.043
Поени од реакции
83.485
Фала им на Албанците што не не тепаа ноќеска!
Оваа добрина нема да ја заборавиме!
И после не биле ОК Албанците....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не сакам ни еден новинар пошо се исти гомна како џандарите (освен Ивона Талевска :icon_lol: ),ама Латас многу убаво си има пишано во колумната и секоја му чест за тоа.
Без влакна на јазикот,директно во нерв ги погодува тие што треба,а ние треба да се замислиме дали ќе дозволуваме сеуште во своја држава треба да бидеме граѓани од втор,а понекогаш и од трет ред.

Член од
25 септември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
250
a za toa so se desava u skopje...
toa e ludost coece
prviot den
u cetvrtokot
na mene i na moite drugari 10 dusi ni se naostrija
demek ke se tepame
mene i eden drug drugar ne udrija samo
a ovie drugite ne gi ni doprea
i posle se razotidoa
vidoa deka ne sakame da se tepame i se povlekoa

ispoved na dete od SK

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Ова е веќе видено, во Америка на пример. Дивјаците на црнечкиот лидер Малколм Икс, редовно надувани и во група, беснееја, тепаа и кршеа. Отпрво низ Харлем и Бронкс, а потоа и наоколу. Се одговараше со полициска бруталност врз црнците, но тоа не даде резултат.
Шефовите на тепачите имаа разработени шеми со полицијата. Нема да тепаме и кршиме, ако ни дозволите да дилуваме дрога, продаваме роба на црно, и тераме проституција. Фактички, црнците по улици не се тепаа за човечки права и идеали, туку за нивните квазиполитичари и уличните криминалци. За нивна моќ со која тие, потоа, располагаат за свои потреби.
Цената за тоа се плати. Со децении, најголем процент на дилери, наркомани, проституција... вирееше од црнечките квартови. Белците ги залечуваа раните од тепањата, учеа школи, играа спортови, читаа книги и ја држеа власта во Америка. За сето тоа време ниту еден успешен деловен човек, научник или уметник во Америка не беше црнец. Освен по исклучок.
Децении потоа, адвокатот Обама стана американски претседател. Тоа е финале на еден тежок, долг и мачен пат далеку од патеките на Малколм Икс. Доказ дека Америка нема ништо против црнците. Но, има многу што против следбениците на силеџијата Малколм Икс, кои немаат иднина.
Abe ti normalen li si ? Ne stvarno normalen li si sto zboris za Malcolm X ? Za ovoj siledzija li zboris be ?

Aj ne e temata za Malkolm i nema da zboram, no izvini brat treba da si preispitas i malku da preslusas vo detali sto zbori Malkolm... siledzija ??? DAMN !!!!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Abe ti normalen li si ? Ne stvarno normalen li si sto zboris za Malcolm X ? Za ovoj siledzija li zboris be ?

Aj ne e temata za Malkolm i nema da zboram, no izvini brat treba da si preispitas i malku da preslusas vo detali sto zbori Malkolm... siledzija ??? DAMN !!!!
Се надевам дека сфаќаш дека тоа што го има во постот е колумната на Латас а не негово дело, така?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
*во Голема Албанија бензинот ќе биде 0,5 евро по литар !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom