Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Б

Бат Елохим

Гостин
Моментално сме како Судан, а поголемиот дел од македонците мислат така.
Мислат, ама не прават ништо. Да, се имам изнаслушано и јас, Судан, Уганда, Руанда небитно, и мило ми е што останува на мислење.
Не ни треба граѓанска војна, секој што има два грама памет знае што е граѓанска војна и кој страда секогаш, затоа ако веќе треба да дејствуваат повеќето што мислат дека сме како Судан место на дремат на интернет или да гледаат Долина на Волците ене им ја Влада, ене им го Парламент, нека излезат и нека ги натераат тие што треба, да направат нешто.

Во спротивно отидоа децата, жените, старите, а профитерите ќе си останат!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Кои курви сме значи.. од нивна страна само 15262733 инциденти, а од наша дури 1..
Некогаш мислам дека ептен се разочарувам од македонскиот народ.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Мислат, ама не прават ништо. Да, се имам изнаслушано и јас, Судан, Уганда, Руанда небитно, и мило ми е што останува на мислење.
Не ни треба граѓанска војна, секој што има два грама памет знае што е граѓанска војна и кој страда секогаш, затоа ако веќе треба да дејствуваат повеќето што мислат дека сме како Судан место на дремат на интернет или да гледаат Долина на Волците ене им ја Влада, ене им го Парламент, нека излезат и нека ги натераат тие што треба, да направат нешто.

Ќе не избркаат од работа ако протестираме без маски!

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723

Така е брат коа сме проколнати да живееме со дивоно племе АЉБАНЦИ -.- ... на секој Македонец му препорачувам без оружје да не излага од дома барем да има како да се одбрани у случај на напад од говедата

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Така е брат коа сме проколнати да живееме со дивоно племе АЉБАНЦИ -.- ... на секој Македонец му препорачувам без оружје да не излага од дома барем да има како да се одбрани у случај на напад од говедата
Јас го применувам ова со оружјето уште од Гостиварските убиства кога се случија.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Јас го применувам ова со оружјето уште од Гостиварските убиства кога се случија.
жално е што сме проколнати да живееме со такви говеда гнасни ама тоа е тоа

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Де, де, не е толку критична ситуацијата. Кога беше војна не излагавме со оружје, не па сега.
Нема потреба од пумпање на атмосферата до тој степен „од дома со оружје да не излегуваме“. Ти излези си слободно, па сам сноси си ги последиците. Ама не ги повикувај останатите да го прават тоа.

Б

Бат Елохим

Гостин
Ќе не избркаат од работа ако протестираме без маски!
Не бе, тогаш вака ќе повикуваме на војна, да не се заборавело и простело на форум, а утре сите на работа кај шефчињата партиски како попчиња.

Жал ми е за нас Македонците. Пре војна да направиме ни е решението (на муабети нели), отколку работа да изгубиме.

А и коментариве ми изгледаат колку да се каже нешто, па нема везе, кажи си. :icon_lol:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Двајца од напаѓачите од тетово(балисти лица над 21 година возраст) кои беа фатени а што повредија двајца македонци и удрија цајкан со флаша во глава добиле 48-часа притвор!? Seriously? од друга страна 2ца од напаѓачите од Припор добија 30 дена притвор а другите домашен притвор.

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Де, де, не е толку критична ситуацијата. Кога беше војна не излагавме со оружје, не па сега.
Нема потреба од пумпање на атмосферата до тој степен „од дома со оружје да не излегуваме“. Ти излези си слободно, па сам сноси си ги последиците. Ама не ги повикувај останатите да го прават тоа.
Друже последиците се исти во двата случаи.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
жално е што сме проколнати да живееме со такви говеда гнасни ама тоа е тоа
Ако ова го напише Албанец, веднаш ќе барате перманентен бан. За среќа, ова ти е прва опомена пред казна. Чисто колку да знаеш како не треба да пишуваш.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Не бе брат немам намера јас да се тресам дали ќе ме нападне некој дали некоја група ќе истрча од негде да ме нападне ич не ми е гајле вака ако ме нападнат они ќе го јадат и толку .... ова е пред се за тие што се од средини со мнозинско аљбанско население секако

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Двајца од напаѓачите од тетово(балисти лица над 21 година возраст) кои беа фатени а што повредија двајца македонци и удрија цајкан со флаша во глава добиле 48-часа притвор!? Seriously? од друга страна 2ца од напаѓачите од Припор добија 30 дена притвор а другите домашен притвор.
Нееее греши само 3ца од 58ца добија куќен притвор другите ги пушија. Никој не доби затворска мерка.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Нееее греши само 3ца од 58ца добија куќен притвор другите ги пушија. Никој не доби затворска мерка.
ја пратам на алсат они се најзаинтересирани за овој случај друго не постои за нив ова го пратат деноноќно. Таму пишува два од седум на 30 дена.
http://alsat-m.tv/index.php/lajme/vendi/120027.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom