methMKD
Евроскептик
- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.826
- Поени од реакции
- 723
богами јас без оружје не излагам од дома па знаеш шоСе навикнавме од дома нема искачање без ладно или огнено орудие.
богами јас без оружје не излагам од дома па знаеш шоСе навикнавме од дома нема искачање без ладно или огнено орудие.
Мислат, ама не прават ништо. Да, се имам изнаслушано и јас, Судан, Уганда, Руанда небитно, и мило ми е што останува на мислење.Моментално сме како Судан, а поголемиот дел од македонците мислат така.
Ќе не избркаат од работа ако протестираме без маски!Мислат, ама не прават ништо. Да, се имам изнаслушано и јас, Судан, Уганда, Руанда небитно, и мило ми е што останува на мислење.
Не ни треба граѓанска војна, секој што има два грама памет знае што е граѓанска војна и кој страда секогаш, затоа ако веќе треба да дејствуваат повеќето што мислат дека сме како Судан место на дремат на интернет или да гледаат Долина на Волците ене им ја Влада, ене им го Парламент, нека излезат и нека ги натераат тие што треба, да направат нешто.
Во спротивно отидоа децата, жените, старите, а профитерите ќе си останат!
Така е брат коа сме проколнати да живееме со дивоно племе АЉБАНЦИ -.- ... на секој Македонец му препорачувам без оружје да не излага од дома барем да има како да се одбрани у случај на напад од говедатаМислат, ама не прават ништо. Да, се имам изнаслушано и јас, Судан, Уганда, Руанда небитно, и мило ми е што останува на мислење.
Не ни треба граѓанска војна, секој што има два грама памет знае што е граѓанска војна и кој страда секогаш, затоа ако веќе треба да дејствуваат повеќето што мислат дека сме како Судан место на дремат на интернет или да гледаат Долина на Волците ене им ја Влада, ене им го Парламент, нека излезат и нека ги натераат тие што треба, да направат нешто.
Во спротивно отидоа децата, жените, старите, а профитерите ќе си останат!
Јас го применувам ова со оружјето уште од Гостиварските убиства кога се случија.Така е брат коа сме проколнати да живееме со дивоно племе АЉБАНЦИ -.- ... на секој Македонец му препорачувам без оружје да не излага од дома барем да има како да се одбрани у случај на напад од говедата
жално е што сме проколнати да живееме со такви говеда гнасни ама тоа е тоаЈас го применувам ова со оружјето уште од Гостиварските убиства кога се случија.
Де, де, не е толку критична ситуацијата. Кога беше војна не излагавме со оружје, не па сега.Така е брат коа сме проколнати да живееме со дивоно племе АЉБАНЦИ -.- ... на секој Македонец му препорачувам без оружје да не излага од дома барем да има како да се одбрани у случај на напад од говедата
Не бе, тогаш вака ќе повикуваме на војна, да не се заборавело и простело на форум, а утре сите на работа кај шефчињата партиски како попчиња.Ќе не избркаат од работа ако протестираме без маски!
Друже последиците се исти во двата случаи.Де, де, не е толку критична ситуацијата. Кога беше војна не излагавме со оружје, не па сега.
Нема потреба од пумпање на атмосферата до тој степен „од дома со оружје да не излегуваме“. Ти излези си слободно, па сам сноси си ги последиците. Ама не ги повикувај останатите да го прават тоа.
Ако ова го напише Албанец, веднаш ќе барате перманентен бан. За среќа, ова ти е прва опомена пред казна. Чисто колку да знаеш како не треба да пишуваш.жално е што сме проколнати да живееме со такви говеда гнасни ама тоа е тоа
Не бе брат немам намера јас да се тресам дали ќе ме нападне некој дали некоја група ќе истрча од негде да ме нападне ич не ми е гајле вака ако ме нападнат они ќе го јадат и толку .... ова е пред се за тие што се од средини со мнозинско аљбанско население секакоДе, де, не е толку критична ситуацијата. Кога беше војна не излагавме со оружје, не па сега.
Нема потреба од пумпање на атмосферата до тој степен „од дома со оружје да не излегуваме“. Ти излези си слободно, па сам сноси си ги последиците. Ама не ги повикувај останатите да го прават тоа.
Нееее греши само 3ца од 58ца добија куќен притвор другите ги пушија. Никој не доби затворска мерка.Двајца од напаѓачите од тетово(балисти лица над 21 година возраст) кои беа фатени а што повредија двајца македонци и удрија цајкан со флаша во глава добиле 48-часа притвор!? Seriously? од друга страна 2ца од напаѓачите од Припор добија 30 дена притвор а другите домашен притвор.
ја пратам на алсат они се најзаинтересирани за овој случај друго не постои за нив ова го пратат деноноќно. Таму пишува два од седум на 30 дена.Нееее греши само 3ца од 58ца добија куќен притвор другите ги пушија. Никој не доби затворска мерка.