Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,
Жими се почнав ама кога ќе се заинетам нешто и ќе направам. Ќе научам програмирање па макар ...... не се викала! I can do it:pipi:

Две работи ми предизвикаа солзи радосници од вчера па навака.:)

1. Можноста да живеам во времето на најголемиот Лео Меси, ќе има што да децата и внците да им раскажувам. :cuc:
2. Пародијата на Брус на песнава
Со една нога зачекорувам на светлата страна, уште малку и ќе кажам уфф заврши ова......

Кајганче

Јурев денеска по градските улици,посетив библиотека,си зедов книга. Мирисав цвеќиња,ми идеше да си ставам едно позади уше. Споделив насмевки, видов чувства во луѓето. Добро е што уште ги поседуваат. Ја изгушкав мама. Не дека се чуствувам возрасно, тоа не никакоо ... ама би излажала кога би рекла дека не би ме израдувало некое цвеќенце, макар и по пат скинато да е :)

Драга
Добив каранфил, не од дечко, не од другар, туку од кафичот во кој што денес пиев кафе.
Интересно, морам да признаам. ме израдува. На сите девојки им подаруваа по едно каранфилче, убаво завиткано со машна. И после како да не му оставиш бакшиш на келнерот, како?! :X3:

Ух, како може цвеќе да те расположи. :love::love::love:
Цел ден цутам како цветот. :pipi:

Инспекторе, наркомани да ти ја ебават ќерката..

I'm out.

Кајги аплицирав за пракса во една од најголемите фирми во државава, најверојатно неколку души ќе не земат пошто сме ретки од оваа струка. Wish me luck baby :love:

П.с. и нацртав цртеж на мајка ми за осми март :pos: . Ми се потврдија две работи. Мајка ми е човек што стварно да знае да се израдува на ситници, и втората работан е дека моите уметнички способности не се промениле од второ одделение :icon_mrgr:

.....sam popio pivo
a posle piva sam pio sve zivo
i sega glavata TAAAAPAAAN :гик:

"One drink, and that's it!
Don't be rude!
Drink your drink, but do it quickly!
Say 'goodnight' and go home!
You see, this is a moral test of one’s self whether or not you can maintain loyalty, because being loyal is very important.
So, you’re gonna go out there and you’re gonna say, ‘Goodnight, I’ve had a very lovely evening,’ walk out the door, get in the car, go home, jerk off and that’s all you gonna do!"
Oooh, coome oon! Go f*ck yourself, b*tch!

Srekjen 8-mi Mart, Draga! :)

Кајгана,
Се радувам, ќе одам на апсолвентска екскурзија, а претходно следи сликување за на табло! Забавата може да започне!:vozbud:
И да, ќе станам тетка! :vozbud:

Драга,
само во случај ако се чувствуваш како жена - Среќен 8-ми Март, а ако не се чувствуваш така тогаш игнорирај ја честиткава. :)
Денес, се виде дека жените се лоши и мораше да падне снег за да се потврди тоа.
Вчера ми беше преубаво и тоа без посебна причина, ама затоа денес главоболката ми наплати за се.
Утре планираме со другарките да идеме на ручек, ама некако слабо се јавуваат, па изгледа ќе бидеме 2 или 3 сигурни, а останатите и да не дојдат не е проблем.
ПС. Ќе имам внук :X3::vozbud:
Така Драга, поздрав, јас идам да спијам затоа што главата ќе ми експлодира.
Еве ти една за одмарање

bev idiotski nastroen i na nikoj ne mu cestitav 8mi mart poradi site idiotski raboti tie sto mi gi pravat cela godina.

kajg` ne baram od nikoj proska samo sakav da ti kazam deka site se ponasat idiotski so mene,me ostavat sam,a do vcera bile lizni mazni jebem mu sve za pare rabotat. goveda u prava smisla.....prezivari se bre....ke te goltnat i posle ke te pluknat. caooOOoOO LOOOL :pos:

Кајгич, се демолирав вечерва!

Алкохол да, али у комбинација со ова...

Плачев ко пизда. Се осетив како да губам некој свој.
Cyril O´Reilly´ :( Толку фасцинантна глума одамна немам видено. Уствари, зар некој си помисли дека глуми? Се потресов начисто. Ми остана уше последната епизода (од ОЗ). Ја оставив за утре. Се плашeв да ја изгледам вечерва.

Драга К. Ќебапи у 01:20 вечер...Револуција во стомаков ќе има,but who cares. I'm hungry

Колку повеќе пијам, толку повеќе спијам. А велат дека сонот е најдобар лек... Енихау, можеби и ми треба некаков одмор (?) бидејќи изминативе денови недели се чувствувам вака:
rage44qe39.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom