- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Абе доста, ова од пред 15 години беше...Не го продаваме бе,а го гледав видеово се ежам.
Абе доста, ова од пред 15 години беше...Не го продаваме бе,а го гледав видеово се ежам.
Абе доста, ова од пред 15 години беше...
Знам дека беше лани, али шо корист имаме ние од него? 1 игра (не дава гол), 80 утакмици повреден...Лани беше друже И ова не се заборава
SUPRRISLY HE DIDN'T MISS IT )
Fail ти е муабетов ... уште од вчера се во ЛондонИначе ганц дознал дека ќе иде во лондон на 6 саати пред почетокот на утакмицата(Околу 15 часот)
Јас не измислив ништо тука прочитавFail ти е муабетов ... уште од вчера се во Лондон
Прават грешки овиеЈас не измислив ништо тука прочитав
18-ogodišnji Ganz
je saznao da sa ekipom putuje u London samo 6 sati pre poletanja aviona. Večeras će najverovatnije biti na klupi (4-ti put sa prvim timom, a već je u Minsku imao debi u L.Š.), jer je Allegri odlučio da igra sa tri napadača, pa je neophodno da među rezernim fudbalerima ima i jednog špic igrača.Признавам мала грешка не 6 саати пред утакмица туку 6 саати пред полетување,што е уствари сабајле у 9 саат За вечер на едно ливче ја имам милан дава гол и прво и второ,на другото 2&3+..По долго време ќе изгледам релаксирано..
Воглавно преведуваат,така да зашто да се мучам со преведувачот на гугл,коа овие бар малце се трудат да го преведат.Прават грешки овие
и не верувам дека ќе игра Мезбах..првата Антонини одигра добро,мислам дека пак ќе го игра него прва
Тактиката за вечер
Иначе ганц дознал дека ќе иде во лондон на 6 саати пред почетокот на утакмицата(Околу 15 часот)
Антонини е повредени не верувам дека ќе игра Мезбах..првата Антонини одигра добро,мислам дека пак ќе го игра него прва