Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Одам во обложувалницата и гледам сите ја уплаќат Арсенал 1;4+, за овоа да се случи Тиаго Силва и Мексес треба да бидат дрогирани а Ибра и Робињо да не играат :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Лани беше друже :) И ова не се заборава
SUPRRISLY HE DIDN'T MISS IT :))
Знам дека беше лани, али шо корист имаме ние од него? 1 игра (не дава гол), 80 утакмици повреден...

ДА го земеме Тевез да дава секоја утакмица по 2 гола нема да велиш така...
--- надополнето: 6 март 2012 во 16:12 ---
Шо е со официјалната на Милан? Само пола изјава на Алегри ја има од пресот...

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068

Тактиката за вечер :)
Иначе ганц дознал дека ќе иде во лондон на 6 саати пред почетокот на утакмицата(Околу 15 часот) :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Не дај боже да примиме 2-3 гола а да не дадеме, Алегри ќе ги внесе и Бонера и Јепес во одбрана :vozbud:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^
За да не испадне дека Дим4е се праи курназ и измислуе :))
5/03/2012 15:38

MILAN FLY OUT TO LONDON

MILAN - The squad have left Malpensa aiport for London where they will play Arsenal tomorrow evening.

линк

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Fail ти е муабетов ... уште од вчера се во Лондон :D
Јас не измислив ништо тука прочитав :D
18-ogodišnji Ganz

je saznao da sa ekipom putuje u London samo 6 sati pre poletanja aviona. Večeras će najverovatnije biti na klupi (4-ti put sa prvim timom, a već je u Minsku imao debi u L.Š.), jer je Allegri odlučio da igra sa tri napadača, pa je neophodno da među rezernim fudbalerima ima i jednog špic igrača.Признавам мала грешка не 6 саати пред утакмица туку 6 саати пред полетување,што е уствари сабајле у 9 саат :D
За вечер на едно ливче ја имам милан дава гол и прво и второ,на другото 2&3+..По долго време ќе изгледам релаксирано..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Јас не измислив ништо тука прочитав :D
18-ogodišnji Ganz

je saznao da sa ekipom putuje u London samo 6 sati pre poletanja aviona. Večeras će najverovatnije biti na klupi (4-ti put sa prvim timom, a već je u Minsku imao debi u L.Š.), jer je Allegri odlučio da igra sa tri napadača, pa je neophodno da među rezernim fudbalerima ima i jednog špic igrača.Признавам мала грешка не 6 саати пред утакмица туку 6 саати пред полетување,што е уствари сабајле у 9 саат :D
За вечер на едно ливче ја имам милан дава гол и прво и второ,на другото 2&3+..По долго време ќе изгледам релаксирано..
Прават грешки овие :(

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Иначе агентот на Ел Шарави изјавил дека Ибра му е ментор на Ел Шарави и дека работи со него на тренинзите :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Прават грешки овие :(
Воглавно преведуваат,така да зашто да се мучам со преведувачот на гугл,коа овие бар малце се трудат да го преведат.
Иначе ништо чудно и да грешат :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Тактиката за вечер :)
Иначе ганц дознал дека ќе иде во лондон на 6 саати пред почетокот на утакмицата(Околу 15 часот) :D
и не верувам дека ќе игра Мезбах..првата Антонини одигра добро,мислам дека пак ќе го игра него прва

Kajgana Shop

На врв Bottom