Гатање, видовитост

• Креатор на темата Креатор на темата Perdika I
  • Време на започнување Време на започнување
ако си од скопје има сеа една баба Илинка од ѓорче партали праи на кафе... и ја не верував у вакви ствари, ама погаѓа бре жената....
иначе сум чула и за еден Зоки од незнам си каде, што се јавуваш по телефон и као ти гата, благе везе си нема... не се лажете џабе....:tapp:

ако си од скопје има сеа една баба Илинка од ѓорче партали праи на кафе... и ја не верував у вакви ствари, ама погаѓа бре жената....
иначе сум чула и за еден Зоки од незнам си каде, што се јавуваш по телефон и као ти гата, благе везе си нема... не се лажете џабе....:tapp:
Kakoo da ja najdam baba Ilinka???? Znam za Zokii... vrska nema :D

Има една во Штип Фросина се вика млада жена е, од пред еден месец почна да гледа на карти. Некои девојчиња што отишле кај неа кажаа дека се им погодила.
А баш пред пола саат поминав покрај нејзината куќа 3-4 женски чекаа ред. :pos:

mislam deka site lazat za da se napunat so kesh :cenzura:

Boris Cavkovski nisto ne razbira i e lazov samo saka pari da zemi

DA SUM BIL ali nisto nema vrske od zivot mi rece deka treba da odi kaj mene doma i deka ce se javi telefonski da zakazemo nisto od toa bega kaj ce se sretnemo sram da mu e sto mi zema pari air da ne vidi nikogas

Кој гледа добро знае некој?

Кој гледа добро знае некој?

Пријателе не може некој шарлатан да гледа за тебе ,нарочито добро,ќе гледа само да те нашминка по измамничка шема и да ти ги собере парите.

Тие се да ги собереш на еден работен камп и строго јапонски методи-ете и железница ќе изградиме(така јапонците во окупираните територии граделе).

se gledam i na maski ina zenski mosam duri da im go pogodam sudniot den.. ili sto da se sluci vo idnina za toa so kleopatra sme mnogu bliski.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom