Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kаде можам да најдам од оние онаквите слични на таквите во повеќе нијанси и приближна цена ко ваквите притоа да бидат во повеќе големина ама оприлика ко за мене ми треба за на подарок?! :ROFLMAO:
Odi po patceto za mestoto, pred toa takvoto svrti levo dodeka ne vidis nesto , odi uste malce i ke go prepoznaes mestot.

Kаде можам да најдам од оние онаквите слични на таквите во повеќе нијанси и приближна цена ко ваквите притоа да бидат во повеќе големина ама оприлика ко за мене ми треба за на подарок?! :ROFLMAO:

Овие овака...??:D

вака така забегавте офтролопик, ајт сеа рикверц

:pos: :pos::pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Е НА ШО ЧЕ МЕ УСЛУЖИШ ДЕНЕСКА, УТРЕ ЧЕ ДОЈДАМ!

лееееееј репликава ќе си ја спремам за студентски прашања

:pos: :pos::pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Колку пари би ме чинело едно вакво со 50 празни DVD дискови?
Banana-18X-85GB-DVDR-DL-Blank-Media-Disc-10-Pack_14.jpg

Колку пари би ме чинело едно вакво со 50 празни DVD дискови?

Еве види овде , принко слим 60 дискови =700 денари.
Поефтино можеш да најдеш на битпазар ако не ти е битен квалитетот :)

Дали , (ако може каде) да се најде во МК Џедај костум или Дарт Вејдер костум? Или само на интернет да се порача?

Видов погоре дека сте ја препорачале ултра дизајн за маици, ама не наведовте која цена... Ако знае некој колку пари е да штампам моја маица? И има ли во Скопје некои други места прилично поевтини за маици штампање?

Видов погоре дека сте ја препорачале ултра дизајн за маици, ама не наведовте која цена... Ако знае некој колку пари е да штампам моја маица? И има ли во Скопје некои други места прилично поевтини за маици штампање?
У рамстор имаше еден мислам 250 денари беше,на зелено пазарче имаше тој 300 ми бараше,а има и на рузвелтова едно место за штампање забутано у зграда портокалова...таму си напраив 12 маици(за турнир) со бројка позади и со симбол напред
и ме фати по 120-130 денари за една...

Каде можам да најдам вакво нешто за млади стебленца?

grodan-delta-4.jpg

Некој да не видел во некоја цвеќара или земјоделска аптека?

Дали знае некој каде може да купам PVC термофор ?

аквариумче во форма на топка каде има ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom