Малеее, габаритен пост.
Евааа.
Болдот ти е катастрофален превид. Ја од време имам проблем во спојување на мачо-идеологијата со таа витешката. Витез, драг мој Сукубусе, ти е многу поларизиран батка. Лицемер. Од една страна коле муслимани и кани разноразни ликови на дуел до смрт, а од друга страна расфрла парфимирани лепешки, било вокални, било пишани, на неговата...ајде нека биде Дулчинеја.
Значи, се согласуваме дека витез не е мачо тип. Мачо тип е баш оној кој ти го опишав и кој беше инспирација за твојов пост.
Е, ја сум таков.
Но, за да не помислиш дека ние мачо типовите не сме сестрани личности, би сакал да ставам акцент на репетицијата во твојот пост, во однос на неспособноста на мачо типот, прогресивно и темпорално-необременето да пишува квалитетна поезија која би ја воодушевила секоја жена, па дури и тебе, драг Сукубусе.
За таа прилика, јас решив на лице место да ти напишам една монументална поетска река од совршенство за да ти ја докажам гореспоменатата сестраност.
Ode to thy Clit
Lo! My heart be a darken'd pit,
a sorrowed wreckage of thy merciless wit,
of thy beauty that deemed me utterly unfit,
to gain blessed entrance, into thy clit.
Forsaken i may be, but shall forever sit,
in waiting for thy hallowed heart to be lit,
for even though i chewed more than i could bit,
as the turkishman did in Constantinople,
and the Romans did in the jewel of Carthage,
i shall
i shall
i shall gain entrance into thy clit.
Падна на газ, нели? Мислеше нема такви веќе, сестрани момци?
Знам. Епа, сега виде и да знаеш за понатаму.
Се убаво, ама провидно е дека ова си го видела во порнич, Сукубусе. Се гледа по несмасно наведените примери и по фактот дека си жена и не ве бива за вакви работи.
Освен тоа, сакам да упатам апел до сите жени малку да бидат разумни пред да применат вакви мерки.
Кога се раѓа машко дете, родителите на тој ден слават. Имале-немале, ако треба и кредит ќе земат, но куќата е обавезно полна. Се пие, се игра оро, луѓе се веселат и се радуваат. Прво-па машко. Или второ-и бидна машко. Трето-и конечно машко.
Ти, драг сукубусе, сакаш да примениш вакви мерки на човек чиешто раѓање било празник, за разлика од твоето. Тебе ќе те шитнат на некојси таму, ама машко дете е спас за семејството. Ова постов ти е само изблик на љубомора, оти ти не си ја имала мојата среќа. Затоа и не ти замерувам.
На ниту една од вас на форумов, гласни и разулавени женишта, не ви замерувам.
Напротив.