Губење на семејното презиме

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
А тебе шо ти се врти пред очи сукало?
ne vo greshka si mlada damo ., na sukaloto jas veke praska vrtam .,.....30g

Rp/
drg.Diazepam a 2/5mg popotreba

vakva rekcija ., kade ochigledno e deka poveke e smeshno otkolku plachovito ukazhuva deka ti sinoka ne si dobila sukalo.....potrudi se

Пандев-Панчев-Најдовски-Тодоровски-Да Лима Роналдо.Можно е нели???????:vozbud:
Се што е традиција докажано е низ вековите дека е најправилно а сите промени кога тогаш се покажуваат дека не се добри.Треба либералност ама не секаде.ПОЗДРАВ

Некако се надевав дека можеш да дискутираш, но тешко таа работа. Трол си е трол. Дај направете си муабет со Noorotic, ептен ќе ви е забавно.

Фала, чао, пријатно од темава.
Со Noorotic никој не може он је изван конкуренција да се разбереме...треба вежба за такво тролање :D

ne vo greshka si mlada damo ., na sukaloto jas veke praska vrtam .,.....30g

Rp/
drg.Diazepam a 2/5mg popotreba

vakva rekcija ., kade ochigledno e deka poveke e smeshno otkolku plachovito ukazhuva deka ti sinoka ne si dobila sukalo.....potrudi se

На стари години гледај кај ти оди паметот. Многу модерни вие на сукало се вртите, браво. Ние уште тепаме со него, не сме стасани за такви акробации.
Малку да се нашалиме де, не сфаќај се озбилно.
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 14:15 ---
Се што е традиција докажано е низ вековите дека е најправилно а сите промени кога тогаш се покажуваат дека не се добри.Треба либералност ама не секаде.ПОЗДРАВ

А на аватар слика од светец, каква контрадикторност.

Ајде де зошто??

Па треба да е некој уберзабеган,мислам работите се јасни-жената го презема презимето од мажот и ова не е срамота ниту пак потценувачки за жената,напротив треба да биде гордост за една жена да врти мажјак околу себе:)

Ќути една гордост у ПМ...као демек, ми го ,,дал,, презимето???
Ако човекот што го сакам се презива Стојановски, и да нејќе да ми го ,,даде,, презимето, ако сакам, сама ќе си го земам.... лесно е тоа.
Мене не ми е срам да земам презиме, јас не сакам да земам презиме. Не одам јас во неговата фамилија (како што било) туку формираме НОВО семејство.
Пре би прифатила НОВО презиме, него неговото.....

Зошто?
Јас, од тоа што те читам на темава, инспириран од твојата цврстина на карактер и непоколебливост во ставови, сметам дека ти си целосно способна да го натераш НЕГО да го смени презимето.
Имајќи го тоа на ум, за да ти помогнам, подготвив краток список на сугестии за презимето кое би требало да му го наметнеш на твојот иден сопроб(изведено од зборот сопруг, кој не соодвествува со една ваква ултра доминација):

-Бескичмењаков/Без'рбетников
-Мекотелов
-Лигњов
-Рогов
-Вејков
-Ебиветеров
-Воденочорапов

Да не те флудирам со сугестии (сигурно веќе имаш и свои идеи), мислам дека доволни се и овие, како за помош и поддршка во оваа твоја иницијатива. (y)

сите што мислат да си го додадат на своето презиме неговото да обратат внимание на црта измеѓу нив дали ке има или не зашто прави многу административни проблеми
Пр.Стојановска-Бојковска или само Стојановска Бојковска ако во некој документ ја има па ја нема работа неможе да завршите

Зошто?
Јас, од тоа што те читам на темава, инспириран од твојата цврстина на карактер и непоколебливост во ставови, сметам дека ти си целосно способна да го натераш НЕГО да го смени презимето.
Имајќи го тоа на ум, за да ти помогнам, подготвив краток список на сугестии за презимето кое би требало да му го наметнеш на твојот иден сопроб(изведено од зборот сопруг, кој не соодвествува со една ваква ултра доминација):

-Мекотелов
-Лигњов
-Рогов
-Вејков
-Ебиветеров
-Воденочорапов

Да не те флудирам со сугестии (сигурно веќе имаш и свои идеи), мислам дека доволни се и овие, како за помош и поддршка во оваа твоја иницијатива. (y)

Топ си, кисс4е.

Ехх абе женска психа,губат невиност и не се замараат а ваму презимето било битно.

Зошто?

-Мекотелов
-Лигњов
-Рогов
-Вејков
-Ебиветеров
-Воденочорапов

Само да додадам дека презимето Папучаров е без причина изоставено. Но од друга страна, некако е премногу бледо во дадената ситуација...

Ќути една гордост у ПМ...као демек, ми го ,,дал,, презимето???
Ако човекот што го сакам се презива Стојановски, и да нејќе да ми го ,,даде,, презимето, ако сакам, сама ќе си го земам.... лесно е тоа.
Мене не ми е срам да земам презиме, јас не сакам да земам презиме. Не одам јас во неговата фамилија (како што било) туку формираме НОВО семејство.
џабе се курчиш..ќе си легниш на брашното.Ама добро занес период те држи од некое филмче...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom