Досие:Важна

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Најинтересно е кога таа XY личност ќе навлезе во вашиот приватен живот без да и дозволите. Кога ќе почне да шири невистини за вас надвор од некој си форум или чет, кога ќе започне да го става вашето име и презиме во некоја тема по нејзин избор (значи комплетно ќе ти ја наруши приватноста) и на крај ќе ти рече: "Мене ништо не ме погодува на нет. Со никого не се замарам" - а ти сам си сведок дека таа XY личност живее во виртуелноста и не е во можност да погледне низ прозорот на виртуелниот живот, ниту пак да се протне низ вратата која води кон реалноста.

Ако некој ме разбра ОК, ако не, да сме здрави и живи

Значи Важната пробувала да трола. :)
Не е тоа за секој...
А и не би требало да те чуди што е закопана во виртуелноста,ретко ќе видиш трол надвор од natural habitat.
Тролај ја и ти.По можност IRL.

Значи Важната пробувала да трола. :)
Не е тоа за секој...
А и не би требало да те чуди што е закопана во виртуелноста,ретко ќе видиш трол надвор од natural habitat.
Тролај ја и ти.По можност IRL.

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Не сум јас таква. Воопшто не ме интересираат личности кои живеат во замислен свет. Јас живеам сега и овде, а ако постојам виртуелно, така и ќе останам, се додека некој не ми се приближи доволно за да ме запознае. Виртуелнста не е за секој ;) особено не за некоја некарактерна личност. Тешко се излегува од виртуелниот живот, особено ако некој како неа мисли дека таква е и реалноста!

Мене важна ми е позната од друг форум каде што се појави веројатно после банирањето од овде и тражеше начин како да влезе на чет иако е банирана... Спомна дека станува збор и за кајгана. Јас и објаснив како и за тоа добив дури и позитивна репутација од неа..
А сега гледам си имала овде големо досие и дека со тоа што и покажав сум направил кривично дело против човештвото. :)

Не контам зошто воопшто постојат повеќе од еден форум во Македонија коа истите фаци се вртат на сите.Исто ко со истите другари да го праиш истиот муабет на 10 различни места и да тврдиш дека е различно.Пореметен е народ е интернетскиов.

Мене важна ми е позната од друг форум каде што се појави веројатно после банирањето од овде и тражеше начин како да влезе на чет иако е банирана... Спомна дека станува збор и за кајгана. Јас и објаснив како и за тоа добив дури и позитивна репутација од неа..
А сега гледам си имала овде големо досие и дека со тоа што и покажав сум направил кривично дело против човештвото. :)

Ооооо, си направил гооолемо К.Д.
Ама за разлика од нејзините К.Дела, тебе ќе те помилуваат ;)

Брејкинг Њус.
Важна е модератор на Црнобело. Кога видов сонце ме огреа :pos: И се исполни животната цел:pos:
сигурна ли си бар у тоа... :) чекај да провериме.. да и честитаме некако барем. една колетивна честитка од сите членови на кајгана - сајтот каде што попусто се обидувала да стане модератор :)

Пф, на тој форум сите се модератори, како тоа да е некоја привилегија. :pos:

Се регистрирав пак за да реплицирам на ова:
Пф, на тој форум сите се модератори, како тоа да е некоја привилегија. :pos:
Привилегија...да, имаш привилегија да изменуваш/бришеш теми, но тоа и не е некоја привилегија, повеќе е обврска. Јас прифатив да модерирам (технологија) на црнобело за да помогнам бидејќи имам знаење од таа област и да го направиме што повеќе посетен и подобар форумот.

За другата дискусија низ темава...ја имам читано уште одамна и освен госпоѓицата Delinda (со која се имавме срчкано, сега не ни комуницираме) другите сте во право. Глупаво се однесував на кајгана во 2009 година, ама...од грешките се учи нели? :) Тролче бев, признавам, а сега пак сосема спротивно - нешто што најмногу ми пречи во виртуелава наша македонска се троловите.

П.С. Везилка, мрчаторке, не тролај на црнобело :)

Се регистрирав пак за да реплицирам на ова:

Привилегија...да, имаш привилегија да изменуваш/бришеш теми, но тоа и не е некоја привилегија, повеќе е обврска. Јас прифатив да модерирам (технологија) на црнобело за да помогнам бидејќи имам знаење од таа област и да го направиме што повеќе посетен и подобар форумот.

За другата дискусија низ темава...ја имам читано уште одамна и освен госпоѓицата Delinda (со која се имавме срчкано, сега не ни комуницираме) другите сте во право. Глупаво се однесував на кајгана во 2009 година, ама...од грешките се учи нели? :) Тролче бев, признавам, а сега пак сосема спротивно - нешто што најмногу ми пречи во виртуелава наша македонска се троловите.

П.С. Везилка, мрчаторке, не тролај на црнобело :)
Ти повеќе беше подлизурко:pos:

Во недостаток на идеи и тапост нашите кајганџии немаат ништо попаметно туку да се замараат со некоја си важна ВД и да тераат сеир на нејзина сметка....па како не ви е срам бре,ова не доликува дефинитивно-а замислете се вие на нејзино место.

Оваа важнава изгледа многу се има соживеано со никот...

not-a-single-fuck-was-given-that-day.jpg

Во недостаток на идеи и тапост нашите кајганџии немаат ништо попаметно туку да се замараат со некоја си важна ВД и да тераат сеир на нејзина сметка....па како не ви е срам бре,ова не доликува дефинитивно-а замислете се вие на нејзино место.
Ако бе, не се лутам јас...интернет е ова луѓе, chill out :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom