Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.907
- Поени од реакции
- 23.317
Е добро де, една година згрешив. 5 години.
E dobro de pak 4 godine zgresi, Inter 2010-ta bea sampion
Ve opravduvam vas "englezite", A1 ve lazese site ovie godini
Е добро де, една година згрешив. 5 години.
На кој исклучок мислиш? На тоа што Наполи беше подобар до Сити за второ место, на тоа што Јунајтед не поминаа група, на тоа што Наполи денес го победи Челзи... Или мислиш на тоа што Милан го растури Арсенал?!еден исклучок не го негира фактот, туку напротив го потврдува тврдењето
п.с. Секоја чест на Наполи, заслужено победија
Мислиш за второ место .На кој исклучок мислиш? На тоа што Наполи беше подобар до Сити за прво место, на тоа што Јунајтед не поминаа група, на тоа што Наполи денес го победи Челзи... Или мислиш на тоа што Милан го растури Арсенал?!
да де, поправив пред малку кога видов што сум напишалМислиш за второ место .
Би требало оваа слика да покажува дали е со рака или не..Море ова голчево на Кавани има шанса и да беше со рака, сеа глеам прегледов на 5ка, некако таков впечаток добив, али тоа најмалку е битно у моментов.
Да беше Интер во прашање немаше да биде најмалку битно у моментов.Море ова голчево на Кавани има шанса и да беше со рака, сеа глеам прегледов на 5ка, некако таков впечаток добив, али тоа најмалку е битно у моментов.
Не е до тоа, еве мене како „нежабар“ ми е мило што рикнаа Англичаните годинава, најмногу ми е мило затоа што се самобендисани до немајкаде...На крај е најбитно оној шо ќе го освои, незнам шо имате толкава сатисфакција што у случајов жабариве у поим ги убиваат англичанитте кога дефакто од Реал и Барса да земеш да напраиш најбољи тим од трите италијански екипи моментално пак нема да моеш посилен тим да составиш од Барса или Реал у било кој аспект.