Фан клуб: Brentford

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 15:02 ---
Разликата ја бараш помнеѓу Милан и БРЕНФОРТ ?

Ај убиј се те молам!Те молам!

дечко имате среќа што не сте се паднале со нас досега во некој натпреварување се надевам во бликса иднина ке се најдеме во уефа, ке ја видиш разлика, ако моментално сме во криза и играме во англија 1 незначи дека ке останеме тука засекогаш, за 2-3 години се вракаме во премиер лига и ке се видиме уживај

гледај на мачестер шити сме ги тепале 3-1 во ФА куп, а гледај денес манчестер кај се нас моментално не ни иде ама за 2-3 години пак ке ги тепаме шити иако се моментално први во премиер лига

Оф леле,значи според тебе тие што навиваат за Брентфорд се ретардирани така ? Не е фенси да навиваш во денешно време за клуб кој што е 2 или 3 лига ќе те напраат резил :tapp: .

--- надополнето: 21 февруари 2012 во 15:02 ---

дечко имате среќа што не сте се паднале со нас досега во некој натпреварување се надевам во бликса иднина ке се најдеме во уефа, ке ја видиш разлика, ако моментално сме во криза и играме во англија 1 незначи дека ке останеме тука засекогаш, за 2-3 години се вракаме во премиер лига и ке се видиме уживај

гледај на мачестер шити сме ги тепале 3-1 во ФА куп, а гледај денес манчестер кај се нас моментално не ни иде ама за 2-3 години пак ке ги тепаме шити иако се моментално први во премиер лига

И јас тоа си викам цело време, се благословувам пред јадење, се молам на господ.Аман да не се падниме со Бренфорд во некоја од европскиве натпреварувања, така мене да ти кажам цел ден денес и вчера ко страв да ме фаќа од Бренфорд.Незнам стварно, да не дај господ да се падниме со вас.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 15:14 ---
Оф леле,значи според тебе тие што навиваат за Брентфорд се ретардирани така ? Не е фенси да навиваш во денешно време за клуб кој што е 2 или 3 лига ќе те напраат резил :tapp: .
А шо е финтата да навиваш за тим кој игра во 2 англиска лига и е 11-ти?
Али добро бе, навивај ај со господ напред ви посакувам да изборите опстанок!

И јас тоа си викам цело време, се благословувам пред јадење, се молам на господ.Аман да не се падниме со Бренфорд во некоја од европскиве натпреварувања, така мене да ти кажам цел ден денес и вчера ко страв да ме фаќа од Бренфорд.Незнам стварно, да не дај господ да се падниме со вас.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 15:14 ---

А шо е финтата да навиваш за тим кој игра во 2 англиска лига и е 11-ти?
Али добро бе, навивај ај со господ напред ви посакувам да изборите опстанок!

Нема финта, како што ти е тебе кеиф да ги гледаш Милан како играат така и мене ми е кеиф кога играат моите.

Мојот втор омилен клуб.. Само дербито со Карлајл го иам пропуштено оваа сезона поради брачни обавези.. И ептен ми е мака, посебно кога го видов резултатот на крај... Има да се опијам ако влеземе во втора лига!

Кај ги глеаш само. Не сум видел вакви хипстери сеуште.

Поголем трол немам од тебе видено дефинитивно, сега малку потешко ги гледам бидејќи се 2ра лига ама ги гледам на скримови, пред неколку сезони беа во премиер лигата и ги следев, иначе за нив сум уште од 2004 година, кога ги имаше на пес 4ката, стално играв со нив.

и ти ли имаш комплекси од брентфорд па уште 10 бода ни фалат сеа за да играме плеј офф за во чемпионшип... вчера ги згазивме 4-0 искомплексираните Карллајл
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 14:37 ---

нема традиција??? па клубот е оформем 1889 тоа ти се хиљаду години ај шетај

не провоцирајте во фан клубов ке ве пријавам последна опомена... хејтери долеее

Значи пријател незнам што виде како провокација во мојот пост.
Се што реков беше само чудење како си стапил во контакт со тој клуб, бидејќи како што реков нисколигашите се само клубови за кои сме слушнале ретко кои им ги прати резултатите и игрите освен ако нема некоја директна инволвираност.
И ако можеш да забележиш на крајот ти посакувам среќа во наоѓањето истомисленици :)
А изгледа не ме свати или јас погрешно се изразив, сакав да кажам дека клубот нема успешна традиција, Шефилд.Ф.К се најстариот тим што сеуште се натпреварува во некоја од англиските дивизии (185 и некоја ако не се лажам) и имаат помали успеси и од твојов клуб.

Што е важна историјата и титулите за да сакаш некој клуб?
Типични глорихантери нау фак оф(y)

Да беа Брентфорд фраери ќе го преместеа клубот од Лондон во некоја англиска вукојебина покрај море, па ќе видевме тогаш кој играч ќе сакаше да игра за нив. Вака, само фејкери може да навиваат за овој читерски тим.

jaguars-fan-confused-wtf.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom