Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Barnsli лагано...ја имав сингл на 9Е
За ноќеска Millonarios 1

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
кој се бе тие Торки шо ги силеа вчера и денес толку ?? :facepalm:

фудбал шо не мојш да го најдиш на ТВ,а да немаш 100% дојава не е воопшто за играње

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
За вечер Millonarios - Atl. Nacional 1(колумбија) , гостите со втор состав ќе се чувет за Копа Либертадес и Sporting Cristal - Cobresal 1(перу), во проблеми гостите, се испродале, финански се држат многу слабо, додека домаќините можеби единствената екипа од лигата шо нема проблеми со пари.

По 1.65-1.70 се двете.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ме измачи овај Марсеј од мислење....Валенсиен гостувањата не му се јака страна,Марсеј ако победи се стабилизира горе и се држи за борбата најмалку за ЛШ,тука се негде и Лион и Лил,не би требало да има лабаво......

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
За вечер Millonarios - Atl. Nacional 1(колумбија) , гостите со втор состав ќе се чувет за Копа Либертадес и Sporting Cristal - Cobresal 1(перу), во проблеми гостите, се испродале, финански се држат многу слабо, додека домаќините можеби единствената екипа од лигата шо нема проблеми со пари.

По 1.65-1.70 се двете.
aj malku da te nadopolnam za peruanskata mozno e da ne izlezat i domakinite i voopsto site kluboj da izlezat so juniori zato so imaat problemi so federacijata taka da taa jas ja preskokvam
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 19:57 ---
за сите шо не знаеа за Савехов уште вчера беше за хендикеп 3,5 во бетсити денес од сабајле прво шо напрајв Спортлајф и таму на 5,5 и сеа ке си чекам само инаку во ФБ групата е анализиран тој натпревар уште вчера така да кој сака да се приклучи нека пише во порака за денес ова изиграв
Ѕвезда 1 со хендикеп
за Вечер Брајант над 27,5
Да не речам фатена е

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
aj malku da te nadopolnam za peruanskata mozno e da ne izlezat i domakinite i voopsto site kluboj da izlezat so juniori zato so imaat problemi so federacijata taka da taa jas ja preskokvam
Јас ги пишав двете, ќе видиме. Страв ми е само дан ги наместат, почнаја многу да паѓет двете...

пс. Овај ракометот тип на неделата беше... :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Евертон 1
Ипсвич 3 +
Фејнорд 1 (1-0)
Ваљадолид 1
Локерен - 3+
Б.Леверн. 1
Дортмунд 2

за сеа добро иде :)
Локерен - 3+ - неможеја уш еден гол да дадат неписмени :facepalm:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Еј фала за тој што кажа за ракометот 20-38 заврши ја имав со хендикеп 12.5 во спортлајф 1.90 коеф

Ајде напред Јуве 1-1&3+

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еј фала за тој што кажа за ракометот 20-38 заврши ја имав со хендикеп 12.5 во спортлајф 1.90 коеф

Ајде напред Јуве 1-1&3+
и јас ја имав :confused:
неспособни овие босна :tapp:.
п.с. не ја кажав јас, да не почниш да пцуеш по мене :D

ОН:
Ќе ја пробам Сантош 1-2

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
и јас ја имав :confused:
неспособни овие босна :tapp:.
п.с. не ја кажав јас, да не почниш да пцуеш по мене :D
eve vaka imam edna utakmica za utre.. rakomet ne e ni dojava ni niso(ne se lazam na takvi rab) ama e za max bet.. edno drugarce od Bosna so igrase za niv ova go napisa na eden zatvoren forum, znaci rakomet od LS utre Bosna-Savehof 5,5 Hen 2 (da pobedit Savehof nad 5 razlika) ovaj hendi go imat vo Sportlife, vo betcity 6,5 e po 1,60 taka da pobrzajte i stajte se so imate :D
eve ja kompletnata analiza, se nadevam ke go ispratite ova.
Rukomet

By kross On 16-02-2012 12:33 · Leave a Comment
Subota, 19:00 Bosna – Savehof 2 @ 1.20 100/10
Bosna, sada Bosna BH telekom (potpisali ugovor prije par dana, valjda se spase malo u novcano smislu), igraju samo da se racuna. To je tim koji je ostao bez sve i jednog igraca i sada igraju juniori Bosne, Vogosce, Zeljeznicara… i par starih koji nisu vrijedni pomena. Ionako losa Bosna i jos da dodatnim problemima nema ama bas sanse protiv Savehofa, pa ni 0,001% i nemam poima zasto kvota 1.20. Ovo do subote ce pasti na 1.05, trpajte kombinujete, hendikep takodje, under Bosne sve kontra njih, over Savehofa sve prolazi, gorazde ih na Mojmilu dobilo 15 razlike (to Gorazde je nekada Bosna dobivala sa juniorima bez problema), pa ih je unistio Kadeten, pa Nexe 14.02 u Seha ligi sa 40:21, uglavnom to je katastrofa od tima i iskreno nisam ocekivao kvotu vecu od 1.05 na pobjedu Savehofa. Ovo je za maxxx ulog
znacit jas go napisav ova use Petokot.. ako nekoj gresno razbral za utakmicava negov problem.. ja singlirav i na 5,5 ko bese i denes na 12,5 infoto bese direktno od timot na Bosna, koj pratese pliva sega..
PS: use 2-3 pati napisav na temava da igrate ako imate kakov bilo hendi

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
znacit jas go napisav ova use Petokot.. ako nekoj gresno razbral za utakmicava negov problem.. ja singlirav i na 5,5 ko bese i denes na 12,5 infoto bese direktno od timot na Bosna, koj pratese pliva sega..
PS: use 2-3 pati napisav na temava da igrate ako imate kakov bilo hendi
Не сум забележал :D

Реков, ај со 14 нема да изгубат

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
Ако не те заебат французите кој друг ќе те заебе.. Глуп МАРСЕЈ :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom