Не мести многу Лидс ,само малку . Баш сакам да видам хајлајтс .А Лидс бе виде некој каков прелаз? До 100 мин чекаа да се даде 3-2.
lesna paraBarnsli 1
aj malku da te nadopolnam za peruanskata mozno e da ne izlezat i domakinite i voopsto site kluboj da izlezat so juniori zato so imaat problemi so federacijata taka da taa jas ja preskokvamЗа вечер Millonarios - Atl. Nacional 1(колумбија) , гостите со втор состав ќе се чувет за Копа Либертадес и Sporting Cristal - Cobresal 1(перу), во проблеми гостите, се испродале, финански се држат многу слабо, додека домаќините можеби единствената екипа од лигата шо нема проблеми со пари.
По 1.65-1.70 се двете.
Да не речам фатена еза сите шо не знаеа за Савехов уште вчера беше за хендикеп 3,5 во бетсити денес од сабајле прво шо напрајв Спортлајф и таму на 5,5 и сеа ке си чекам само инаку во ФБ групата е анализиран тој натпревар уште вчера така да кој сака да се приклучи нека пише во порака за денес ова изиграв
Ѕвезда 1 со хендикеп
за Вечер Брајант над 27,5
Јас ги пишав двете, ќе видиме. Страв ми е само дан ги наместат, почнаја многу да паѓет двете...aj malku da te nadopolnam za peruanskata mozno e da ne izlezat i domakinite i voopsto site kluboj da izlezat so juniori zato so imaat problemi so federacijata taka da taa jas ja preskokvam
Локерен - 3+ - неможеја уш еден гол да дадат неписмениЕвертон 1 √
Ипсвич 3 + √
Фејнорд 1 (1-0)
Ваљадолид 1 √
Локерен - 3+
Б.Леверн. 1 √
Дортмунд 2 √
за сеа добро иде
и јас ја имавЕј фала за тој што кажа за ракометот 20-38 заврши ја имав со хендикеп 12.5 во спортлајф 1.90 коеф
Ајде напред Јуве 1-1&3+
и јас ја имав
неспособни овие босна .
п.с. не ја кажав јас, да не почниш да пцуеш по мене
znacit jas go napisav ova use Petokot.. ako nekoj gresno razbral za utakmicava negov problem.. ja singlirav i na 5,5 ko bese i denes na 12,5 infoto bese direktno od timot na Bosna, koj pratese pliva sega..eve vaka imam edna utakmica za utre.. rakomet ne e ni dojava ni niso(ne se lazam na takvi rab) ama e za max bet.. edno drugarce od Bosna so igrase za niv ova go napisa na eden zatvoren forum, znaci rakomet od LS utre Bosna-Savehof 5,5 Hen 2 (da pobedit Savehof nad 5 razlika) ovaj hendi go imat vo Sportlife, vo betcity 6,5 e po 1,60 taka da pobrzajte i stajte se so imate
eve ja kompletnata analiza, se nadevam ke go ispratite ova.
Rukomet
By kross On 16-02-2012 12:33 · Leave a Comment
Subota, 19:00 Bosna – Savehof 2 @ 1.20 100/10
Bosna, sada Bosna BH telekom (potpisali ugovor prije par dana, valjda se spase malo u novcano smislu), igraju samo da se racuna. To je tim koji je ostao bez sve i jednog igraca i sada igraju juniori Bosne, Vogosce, Zeljeznicara… i par starih koji nisu vrijedni pomena. Ionako losa Bosna i jos da dodatnim problemima nema ama bas sanse protiv Savehofa, pa ni 0,001% i nemam poima zasto kvota 1.20. Ovo do subote ce pasti na 1.05, trpajte kombinujete, hendikep takodje, under Bosne sve kontra njih, over Savehofa sve prolazi, gorazde ih na Mojmilu dobilo 15 razlike (to Gorazde je nekada Bosna dobivala sa juniorima bez problema), pa ih je unistio Kadeten, pa Nexe 14.02 u Seha ligi sa 40:21, uglavnom to je katastrofa od tima i iskreno nisam ocekivao kvotu vecu od 1.05 na pobjedu Savehofa. Ovo je za maxxx ulog
Не сум забележалznacit jas go napisav ova use Petokot.. ako nekoj gresno razbral za utakmicava negov problem.. ja singlirav i na 5,5 ko bese i denes na 12,5 infoto bese direktno od timot na Bosna, koj pratese pliva sega..
PS: use 2-3 pati napisav na temava da igrate ako imate kakov bilo hendi