- Член од
- 6 декември 2011
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 0
Da se slozuvam vo potpolnost, toa e sistem vo koj sekoj mora da ima uvid pred da prifati ponuda i potpise dogovor, samo sto ne im treba 6 meseci tuku (barem kaj nas bil slucaj) okolu nedela do dve, gledaat kako funkcionira, kakva e zarabotkata i sl. pa se odlucuvaat za prifakanje na dogovorot. Isto taka osem oni nikoj nema pravo da podigne profit od smetka, tuku samo oni. A za spekulacii hahaha toa e posebna prikazna sto pravat vo posledno vreme, se ide kako treba i ke izleze nekoj lik od S&P500 samo ke zine i marketot odi vo toj pravec, oni vo posledno vreme stanaa glavni spekulanti na pazarov. Ima i dosta politika i se mora da se sledi, inaku moze da vlezes vo pozicija, neznaes deka denta izleguva vazen fundament pa da si ja ocistis smetkata za 5 min, zosto izlegol nekoj report so poslab rezultat od ocekuvanoto ili pojak seedno. Zatoa e zavno da se sledi i tehnicka no i fundamentalna analiza. Golem br na luge vikaat jas sum tehnicar, ne sledam fundamenti. No znaete koga pocnuvaat da sledat, koga ke izgubat ogroman iznos odednas na neocekuvan rast ili pad, e duri togas zemaat da citaat i da baraat pricina zosto nesto "cudno" se slucilo na pazarot. Pozz i ako treba nesto tuka sum.Ne se sekiraj, mene ne mi treba izvestaj, Ne sum zainteresiran za vasite uslugi od ednostavna pricina sto trguvam samiot od 6/7g ...
znaci analiza se pravi so Frankfurt open, i se drzi cel den.. bez razlika na shumovi [noice] od drugi finansiski izvestai lii vesti koi gi ima vo tekot na cel den, kako i "rekla kazala " [rumors] prisutni na pazarite na pari osobeno vo poslednite 6 meseci; specijalno otkoga na site im stana jasno deka problemot so EU ne e smao Grcija, tuku deka e pogolema sistemska greska koja trazi navremeno i efikasno resavanje
. OK.. , ako vi e sistemot toj.. Nema problem...
So SREKKA..
Jas bi im preporacal na bilo koj klient ne samo za vas tuku za site, da otvorat oci, i da se uvarat licno, ponudi [ne samo vasata] ke "frcat" od site strani, site ke nudat med i mleko.. I ako navistina ponuduvacot na uslugi ne e vo sostojba da obezbedi auditiran [potvrden] izvestaj za efikasnosta [profitabilnosta] na barem posledni 6 meseci, za mene toa e uste eden nov FRAUD ili prevara..