Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
i so kakov kraj zavrsile?
Pa zavisi, nekoi uspeale da gi ponistat nekoi ne. Primer za tie sto ne uspeale e mojata prababa. Nejzinata snaa napraila site u familija da se svrtat protiv nea, od cista mira. Prababa mi otisla kaj nekoja zena da prasa dali moze toa da se trgne i zenata i rekla ova nikad nema da go trgnes posto jas go napraviv, ali ne i kazala koj i kazal da go napravi. Primer za tie sto uspeale da ja trgnat e edna moja drugarka. Ona idese so eden tip i otkako raskinaa dve godini ne mozese decko da si fati, a devojceto e stvarno ubavo. Posle dve godini otide kaj edna zena i taa i kaza deka i e napraveno nesto i i kazala sto da napravi i uspea, ja trgna

Член од
22 август 2011
Мислења
10
Поени од реакции
0
neznam sto da napravam,kaj mene e dosta komplicirano....no ke moram da pobaram pomos

Член од
22 август 2011
Мислења
10
Поени од реакции
0
moze li nekoj ..nekako da mi pomogne ili da mi preporaca nesto?

Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
треба да верувас и тоа како
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:14 AM ---

nisto na swetot ne e tolku sovrseno ..pa ni internetot ipak sto e najintelegentna izmisljotina..nemozes da doznaes na net dali postoi ili ne crna magija....mozes da doznaes samo ako osetis na svoja koza...a nedaj boze da ti se sluci takvo nesto
Зборот ми беше дека порано луѓето биле понеучени и немале познавања за многу работи,а сега технологијата е отидена каде каде.Сега е многу полесно да се дознае за нешто ако сакаш да дознаеш.
А за црната магија порано луѓето премногу верувале дека некој им фрлил магија ако нешто им тргнело наопаку итн.
А ти си осетил ли на своја кожа?

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
прво ке напишам дека нзн каде да се обратам а проблемот се состои во тоа што неможам да спијам ептен малку точно секогаш се разбудувам во исто време а безразлика во колку ке си легнам работите без оглед колку и да изгледаат добри наеднаш од нигде никаде ми се пасипуваат се борам мн за да успеам ама неоди а знам дека не сум лош како личност никогаш без причина не навредувам не понижувам никого можно ли е да е во прашанје некоја црна магија

Член од
22 август 2011
Мислења
10
Поени од реакции
0
da da spacelive ...ako ne mi se slucilo bi baral li pomos,,,ili birazgovaral na ovaa tema??
mkdpp se e mozno brat

N

Nessa Alcarin

Гостин
Комшивка ми многу верува во црна магија. Еднаш викаше поп да и пее дома зошто белите чаршави што не ги користи имале жолти лочки (најверојатно од некористење и нередовно перење), а тоа било оти и се мочале самовили на нив. :) Јас може да кажам дека не верувам во магија, но некогаш кога ќе ми се слоши знам да кажам дека некој ме урочил (онака разговорно). Но тоа ми е се останато од времето додека живеев со моите. Мајка ми не помалку од еднаш ги миеше рачките од надворешната врата зошто некој ме урочил. :)

Член од
22 август 2011
Мислења
10
Поени од реакции
0
jas samo mozam da kazam deka dojde premnogu naporen zivotot....premnogu raboti brzo se desavaat,sto i nie narodov se mrdnavme veke,i nikoj povekje ne e pameten vo sto da misli i vo sto da veruva....no postojat vakvi visi sili,poztivni i negativni energii sto mozam da deluvat na tebe i da ti go poremetat i taka ebaniot zivot

Член од
27 јануари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
da prasam dali nekoj poznava nekoj koj rastura crni magii jas sum od kocani i imam strasni problemi bez pricini ako poznava nekoj neka mi javi daco.12@hotmail.com a za oni e koi ne veruvaat vo crnite magii poarno da ne osetat na svoja koza.....

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
da da dodeka bev dete vistinski imase frlano magija vrz mene zasto togas ziveevme vo selo. i den denes gi osekam posledicite od toa-skraja da e od sekomu

Член од
27 декември 2011
Мислења
39
Поени од реакции
7
moze li nekoj ..nekako da mi pomogne ili da mi preporaca nesto?
CITAJ JA MAKEDONSKI MISTERII NEZNAM KOJ AFTOR BESE KNIGATA E STVARNO NRSTO NAJ NAJ STRASNO - KOLKU STO IMA MAKEDONIJA VRACARI I TURCIJA CELA AMERIKA DA JA SOBERES NEMA TOLIKU - . . .. . .VO KNIGATA GI IMAS SITE VRACARI U MAKEDONIJA KAJ ZIVEAT TELEFONI OD NIV - - -- - IMA NEKOJ STO ZIVEAT VO PLANINI BUKVALNO SAMI - - - - - IMA SO GI ISPITUVALE SVECKI ORGANIZACII NA PRIMER EDEN OD GALICICA EDEN OD NAJGOLEMITE ENERGICARI E U SVETOT - - - - - - - - - -- GO UDRILA NEKOJA SVETLINA U GLAVA TIPOT DODEKA BEEL DRVA U SUMA I MU POBELELA KOSATA - - - - - - KOGA DODSOL DOMA U SELOTO SE CUDELE SITE......I TOJ COVEK IMA KUKA OD KAMENJA SEGA I ZIVEE VO SUMA OK OK O K DOSTA E KAZI AKO NEMOZES DA NAJDES KE TI PISAM TUKA ZA NAJDOBRITE GATACI ALI NE GATACI STO LECAT VIDOVITI POSO IMA RAZLIKA I MGU NIV POZZZ

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Исус Христос најточно.

Kajgana Shop

На врв Bottom