(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се е можно кај Њукасл имат одлична екипа што може да освои барем една титула мислам дека е време да почнат да победуваат.

Арсенал игра прекрасно ама до кога???Мислам дека ке почне да паѓа само со тек на време или да се повреди некој од битните играчи како што се Фабрегас,Перси,Росицки и тако даље!Иначе оваа година сум задоволен од Ман Јун што иако се повреди некој имаат исти таков играч на таа позиција,имаат јака клупа и алал нека им е,браво за Ферги добри инвестиции Тевез го менја Руни а сега и влага како првотимец игра одлично со еден збор!Саха исто така може да мења еден од овие двајца а може да игра и првотимец!Нани со Гигс,Харгрејвс го мења Керик а исто така сега игра и првотимец му фати место!Се на се прекрасни инвестиции и тоа сите се млади и можат да играа уште мн мн!ПОзз

mene posebno me iznenadi anderson na posledniot natprevar so blekburn alal mu vera vredi za parite isto i nany:smir:

За они кои не веруваат дека Манчестер се најдобри оваа година нека се уверат сега имаме докази еве.

Manchester RULZZ United THE BEST!!!!

Харгривс е изоставен од Англиската селекција за натпреварот со Австрија, поради повреда на коленото

Абе денес се играше Виган-Манчестер ама резервите.
Знае ли некој како заврши ?

Barclays Premier Reserve League
JJB Stadium, Wed 14 November

WIGAN ATHLETIC 0

MANCHESTER UNITED 1
(Brandy 50)

Здраво, јас само што се регистрирав на форумов и сум исто така огромен фан на црвените ѓаволи... И само едно имам да кажам сега...
МНОГО СМО ЈАКИ :P :P :P

Поздрав до сви навивачи на Манчестер Јунајтед :)

timov e inace angliski...
a na forumov.. se zbori makedonski..
mnogo smo jaki... vikaj na stadion kaj nekoj od sosedive.. srbija bugarija sto ti jaznam... "svi" navivaci .. isto
i ne sme mnogu jaki
nego sme najdobri.. sampioni!

Tuka ti gi procitaa pravilata bidejki si fan na United pazi se na drugite fan.klubovi... ne citat tuku pastiraat :D
So sreka i od mene :D hHihi

Руни изјави кои му се првите 5 најдобри играчи за жал го нема Роналдо а тоа се Роналдињо, Меси, самиот себе :) , Кака и Фердинанд сепак мислам дека би требал да го стави и Роналдо.

Bizkit ovoj uste mu e omrzan od svetskoto....sega lice mu pravi oti mu mesti golovi...hihi... nikoj ne moze da go svati rooney cudo od covek .. moze saka da ja privlece svetskata fudbalska asocijacija so toa sto vo najdobrite 5 ne go stava Ronaldo.. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom