Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
7 февруари 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Малку е подолга мојата приказна.. Но бидејќи сум во голема заблуда..И овде сакам да побарам совет...
Бев во врска пред 3 недели... :( Се започна вака.. На фб се запознавме.. И тоа преку татко ми тој го имаше па јас го поканив.. И почнавме да контактираме но ништо посебно си немав јас спрема него освен како другар го сакав..Но сепак не се знаевме..само на слика.. Ние сме разлика 9години тој е 26 а јас 17 и тоа ни пречинуваше пречка но мислам дека потоа се роди љубов меѓу нас. без разлика на се.. Тој сакаше да излеземе заедно но јас го бев одбила па беше дошол во мојот двор само да ме види како изгледам и тоа беше на1 мин.. бидејќи беше многу доцна...Се слушавме доваѓаше неколку пати пак во дворот..само да ме види...зашто на почетокот јас малку бев погорда..:cautious: демек не се замарам..Потоа излеговме заедно и се така започна.. Се гледавме ..Контактиравме..Се каравме понекогаш но тоа беа кавги што повеќе не зближија...Имавме заеднички работи..Се беше многу убаво..За Прв пат во мојот живот почуствував среќа...Многу беше упорен за нас.. Иако јас малку ја зафркавав работата..на пр..Сакав со моите другарки да излегувам а тој сакаше со него.. Без разлика моите дома што не знаеа .. Но веќе беше во план и да се дознае..Бевме заедно 4месеци... Новата година ја поминавме заедно кај него ..Не излеговме бидејќи беше починал татко му.. Таа ноќ :( го имав првиот однос со него.Се беше многу внимателно ..Малку страв но нормално е..Тој беше со мене..И се грижеше за мене потоа .. Дали имам нешто проблеми...болки и сл.. Си одимавме наши песни ..филм...(the notebook....како што кажа и тој.. многу сличен на нашата приказна)... Ахх се убаво прекрасно.. Тај фб...:unsure:.. Нешто бевме изгубиле контакт..И јас на зидот ја објавив нашата песна.. И напишав.. Неколи луѓе не разочаруваат не затоа што се промениле-туку не сме ги познавале доволно..И тоа го повреди многу на него.. И од таа ден се беше друго... Ми прати порака другиот ден...И од тогаш го снема..Му пишував му се јавував..На фб никако го немаше....1 недела се така... 2 недели... ни збор од него... И јас бев чекала автобус на автобуската станица и разговарав со една моја другарка... И наеднаш тој се појави... Јас му се јавив и дигна и кажа дека ја чекал сестра му.. И отидов таму...во колата... И разговаравме на кратко.. Ми кажа дека во некој работи сум се однесувала како малечко дете..( :( го знам и јас тоа и се каам ) и дека на фб го нервирало тоа што сум го објавувала... Го прашав дали има друга :oops: И ми кажа:Имам.. Ја само му кажав епа добро убаво..И го прашав дали има начин да се смене ова за пак да бидеме заедно..Тој само ја наведна главата.... Готова бев да заплачам но се воздржав.. И тој само ми рече..Дај ми да те гушнам.. Се прегрнавме силно.. И јас отидов...А пред тоа ми зборуваше дека никогаш нема да ме заборави и дека јас сум била неговото маленкичко засекогаш... И кога имав прв пат однос. Ми кажа сакам да се сеќаваш на мене... Никој пат нема да те заборавам и ти не ме заборави... :giggle:.... Кажете ми што да направам..Сакам пак да сум со него..Не знам што да правам Ми треба Помош.. Бидејќи не можам да замислам дека е друга на мое место... Сакам да сум јас... Многу го сакам и ми треба секоја секунда..

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Не грижи се девојче ќе си најдеш друг батали тие работи млада си ќе научиш како треба со дечковци ајде..................

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
moj sovet e ne ti trebe toj ne radi razlikata vo godinite nego so ispandnal takov kreten amene mi se cini deka se odnesuval on kako dete a ne ti nezz..
jas licno mislam deka ne ti treba a i da mislel malku so toa glavata nemal da iskaca so pomala 9 godini od nego
ima nekolku teorii
ili e kreten i ne e sposoben da si najde nekoja koja e negovo godiste bar slicna 3-4 pomlada postara
pa zatoa probuva so pomali i poneiskusni od nego za da moze da gi prelaze...
Kako ida e moj sovet e deka on izgubil a ne ti ova ti e -prvo iskustvo i cel zivot e pred tebe taka da ne vredi da se vrzuvas za eden covek na ovaa vozrast.tesko e ali ke pomine jbg ga
mislam deka si premnogu mlada i neiskusna megutoa nezz...
jas sepak mislam deka on izgubil a ne ti.....

M

MrzaRules

Гостин
според напишаново ја се мислам дека типот тргнал со одредена цел со девојкава...и си ја остварил целта...ја поебал и ја оставил....ја незнам ни шо барала со некој на таа возраст....зарем нема некој на нејзина возраст....:tapp:типот за женење стасал она љубов кажуе тука....

Член од
7 февруари 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Јас би се сменила.. Нема да биде како од прво.. Затоа побарав помош.. како пак да бидам со него..
А за возраста.. Зар има врска годините... По 15 години има разлики...Зар е важно тоа....
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 18:08 ---
иначе малку не ми е добро напишано... Но мислам дека ке сватите...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Почни со друг да се дриблаш и ќе те побара сам.

Стај си и силикони за секој случај. Пушти ноџе голо ко ќе затопли сеа...ќе трча ко куче

П

Пепси_

Гостин
те скинал,те искористил и сеа си свирка,а ти бе моме како успеа така наеднас да се заљубиш преку фб дрн дрн....па одма се предаде на некој си 9 год разлика....(не е битна разликата ама ти имаш само 17 годинки)..... тој ќе си брка сеа на негова возраст и ќе си пртка нормално си тера работи за негова возраст а ти ќе патиш......

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
17 год си ајде со другарките на шетање и ќе си најдеш друг на твоја возраст, а тој од 26 си имал друга цел и друг начин на живот не му одговараат твоите години и детско однесување. Бил со тебе кога најмногу му е требало утеха (кога татко му починал) а ти си му дала се :tapp: , а сега тој си нашол друга и повеќе не си му интересна. Ако те сака ќе се врати и ќе ти каже што сака да промениш кај тебе. ;)

Член од
7 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Vaka znaci: ve molam pomognete mi sakam da se promenam da si smenam karakter odnesuvanje sprema odredeni licnosti (koi mnogu mi znacat) kako da postapam sto treba da napravam?

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
ne e vazni godinite nego poentata e
DA SI MU BILA I TI VAZNA KAKO STO TI E TOJ NA TEBE VAZEN NEMALO DA TI RASKINE I KE OSTANEL SO TEBE .....
PAK KE NAPOMENAM MLADA SI CEL ZIVOT E PRED TEBE NE SE VRZUVAJ ZA PRVIOT ...
Јас би се сменила.. Нема да биде како од прво.. Затоа побарав помош.. како пак да бидам со него..
А за возраста.. Зар има врска годините... По 15 години има разлики...Зар е важно тоа....
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 18:08 ---
иначе малку не ми е добро напишано... Но мислам дека ке сватите...[/quote

ne e vazni godinite nego poentata e
DA SI MU BILA I TI VAZNA KAKO STO TI E TOJ NA TEBE VAZEN NEMALO DA TI RASKINE I KE OSTANEL SO TEBE .....
PAK KE NAPOMENAM MLADA SI 17 GODINI CEL ZIVOT E PRED TEBE NE SE VRZUVAJ ZA PRVIOT
...MOE LICNO MISLENJE E DEKA NE SI PROZIVEALA SE VO ZIVOTOT TUKU SAMO STO TI ZAPOCNAL TAKA DA NE SE VRZUVAJ ZA NEGO .....
SAMO USTE POISE KE SE ZAEBES
DDAJ BOZE DA SE SMIRITE ALI NEZZ..
A SO OVA STO NE PRASUVAS JAVNO KAKO DATI POMOGNEME PAK DA SE SMIRIS SO NEGO I DA MU UDOVOLIS PO TOA STO TI NAPRAIL USTE POTESKO SI PRAIS I POKAZUVAS DEKA IMAS MALA SAMOPOCIT KON SEBE ...
LIFE GOES ON ......PO SE IDES DALJE
PAK KE SPOMNAM

Член од
7 февруари 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
јас не се заљубив преку фб.. Сакав да бидеме другари... Јас не да се фалам но имав и имам многу што сакат да бидат со мене.. Но со ниеден не сум била..
Пред се ми беше тоа јас да си го средам прво животот.. Потоа да мислам на други работи.. Изгледам повозрасно ...не е важно тоа.. Но од толку што сакаа да бидат со мене... јас во него стекав доверба... И татко му кога почина тој мене ме бараше .. да бидам со него.. Во најтешкиот момент... Немам и немав доверба скоро во никој... но кај него го одимав тоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom