Кате Тембелеска

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
А, види ја оваа:
fail-mk-samo-ti.jpg

Изгледа си мисли еј се исфарбав плавуша..сега секси сум.
А тоа што е дебела и малку од малку наликува на боки 13 не е проблем.....................

За таква работа и Илинден сам од себе би се репарирал и пак би потонал :pos:
А можат и да ги користат во МВР на испитувања.Пушти им ги уметнициве да се изразат и се ќе кажат вистина осомничените.
Хитлер не ги мачел толку Евреите колку што ќе ги мачиш ти со "уметнициве" во МВР.:ROFLMAO:

Кој од кој поголем талент :свиркам::свиркам:

Ако се избира ‘‘Нај песна‘‘ во Европа, имаме загарантирано прво место:pos:

Изгледа си мисли еј се исфарбав плавуша..сега секси сум.
А тоа што е дебела и малку од малку наликува на боки 13 не е проблем.....................
Црвениот кармин и црвените штикли (како ја изджуваат). :pos:

Тогаш добро е што не снимала филм.:ROFLMAO:

А си размислил за серија. :pos::pos::pos:

Стварно не ми е јасно зошто вакви глупаци инвестираат во спотови, песни такви работи...

ова треба да се убие.

Дали јас тоа во тексто слушнав „...милуваш, силуваш.. “ !? :tapp:

Што и да слушнеш, брат да не те чуди. :)
А си размислил за серија. :pos::pos::pos:

Стварно не ми е јасно зошто вакви глупаци инвестираат во спотови, песни такви работи...

ова треба да се убие.

Има пари па ајде немам што да правам ќе се к*рчам на You Tube. :) Не сваќајки дека од себе прави само една гооолема будала.

Не ме предизвикувај да ја слушнам.:pos: Дај биди сигурен и ако е точно, потврди :D

Па никој не ја преслуша !? Вика „милуваш, силуваш и после дома заминуваш“... барем ја така чув. :)

Не ме предизвикувај да ја слушнам.:pos: Дај биди сигурен и ако е точно, потврди :D
Не можам, верувај се обидов на Не' дела се откажав
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 00:17 ---
Не можам, верувај се обидов на Не' дела се откажав

Па никој не ја преслуша !? Вика „милуваш, силуваш и после дома заминуваш“... барем ја така чув. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom