NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.014
Изгледа си мисли еј се исфарбав плавуша..сега секси сум.
А тоа што е дебела и малку од малку наликува на боки 13 не е проблем.....................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хитлер не ги мачел толку Евреите колку што ќе ги мачиш ти со "уметнициве" во МВР.За таква работа и Илинден сам од себе би се репарирал и пак би потонал
А можат и да ги користат во МВР на испитувања.Пушти им ги уметнициве да се изразат и се ќе кажат вистина осомничените.

Црвениот кармин и црвените штикли (како ја изджуваат).Изгледа си мисли еј се исфарбав плавуша..сега секси сум.
А тоа што е дебела и малку од малку наликува на боки 13 не е проблем.....................

Црвениот кармин и црвените штикли (како ја изджуваат).![]()
Или пак од сите 15 креирала еден парПа сигурно дури да го сними спотот купила барем 10-15 пара...

Или пак од сите 15 креирала еден пар![]()
Па сигурно дури да го сними спотот купила барем 10-15 пара...

Тогаш добро е што не снимала филм.![]()

Дали јас тоа во тексто слушнав „...милуваш, силуваш.. “ !?![]()

А си размислил за серија.
Стварно не ми е јасно зошто вакви глупаци инвестираат во спотови, песни такви работи...
ова треба да се убие.
Не сваќајки дека од себе прави само една гооолема будала.tipkava ja znam da ne kazam, licno i dali ti stvarno ocekuvas nesto posaalamski text od nekoja so ima zavrseno samo 8mo oddelenie? Bitch please...Дали јас тоа во тексто слушнав „...милуваш, силуваш.. “ !?![]()
Не ме предизвикувај да ја слушнам.Дали јас тоа во тексто слушнав „...милуваш, силуваш.. “ !?![]()
Дај биди сигурен и ако е точно, потврди 
Не ме предизвикувај да ја слушнам.Дај биди сигурен и ако е точно, потврди
![]()

Не можам, верувај се обидов на Не' дела се откажавНе ме предизвикувај да ја слушнам.Дај биди сигурен и ако е точно, потврди
![]()
Не можам, верувај се обидов на Не' дела се откажав
Па никој не ја преслуша !? Вика „милуваш, силуваш и после дома заминуваш“... барем ја така чув.![]()