Мортидо
занаетчија дете
А зошто те изневерила синко ?7 godini bev vo vrska.....no zavrsi katastrofalno.......mnogu boli.....me izneverila....dali nekoj misli deka moze da pomine preku toa?????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто те изневерила синко ?7 godini bev vo vrska.....no zavrsi katastrofalno.......mnogu boli.....me izneverila....dali nekoj misli deka moze da pomine preku toa?????????
neznam zosto me izneveri,se bese dobro,duri i vencavka imavme zakazano...........А зошто те изневерила синко ?
Ама ти мислиш дека било добро.Ете таа планирала да го сподели животот со тебе,што значи те сакала,се тоа супер.Но сепак те изневерила.Каков ви беше сексот последниов период?Размисли околу тоа.Да не би те задоволувала тебе девојката,дали ти не би почнал да ’’шеташ’’ наоколу ?neznam zosto me izneveri,se bese dobro,duri i vencavka imavme zakazano...........
neznam zosto me izneveri,se bese dobro,duri i vencavka imavme zakazano...........
neznam zosto me izneveri,se bese dobro,duri i vencavka imavme zakazano...........
7 godini bev vo vrska.....no zavrsi katastrofalno.......mnogu boli.....me izneverila....dali nekoj misli deka moze da pomine preku toa?????????
Уф друже тоа изневерување колку го мразам немаш појма. Мака ми е на своја душа кога слушам вака дека толку години сте оделе и на крај те изневерила.Како моја болја ја сваќам и мнгоу се нервирам, затоа што премногу мразам изневерување, лажење и такви работи. НЕзнам како да ти помогнам , едноставн ода се смириш и да средиш нервите. Немој со глупости праење, а и ако можиш разговарајте смирено зошто се десило тоа, зошто со некој друг, колку време се гледале(иако нема да ти кажи точно). И какво изневерување уствари поточно имале. Ако се тоа можеш да го свариш, дај си сам време. Види дали можеш да живееш без неа или не. Ако можеш, и ако се опоравиш ( а и ти преполагам да се опоравиш и да не се замараш. Знам дека те боли и каква е таа болка, но едноставно УСПЕЈ во тоа да се опоравиш). Доколку тој еден/два, сеедно, месеци неможеш да живееш без неа, тогаш врати и се. Али прво да се разговара на тој проблем. Види како срцето ќе те понеси. Но немој да се вратиш па да живееш во страв. Едноставно разговарај прво со неа, па со самиот себе.7 godini bev vo vrska.....no zavrsi katastrofalno.......mnogu boli.....me izneverila....dali nekoj misli deka moze da pomine preku toa?????????
Oh but ur not right...Да сака да го направи тоа, нема да биде толку директна.
Само се зафркава, ништо повеќе. Има друг начин да те однесе во кревет.
Либерте на јазик, не значи либерте во кревет.
Или како да кажам, куче што лае, не каса.
Толку "речници" се извадени за тумачење на женскиот јазик, те за ова да не знаете?!![]()
Очигледно не била добра врската, штом дошло до неверство. Имало недостаток на комуникација, не сте се договориле околу некоја работа и дошло до тоа што дошло. Ти зарила нож во грб, тоа е тоа.
Многу среќен полн со љубов?! Оди факнетесе. Овде прашањето јас не го разбирамanonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 19:59 ---
anonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.![]()
Што совет да се даде ? Што очекуваш?anonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.
anonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.![]()
anonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.
На погрешно место е прашањево.anonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.