Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Остај ти тоа.....ние еднаш се заебавме со 2001....така да ако сега се стрчаме да им возвратиме,тогаш западна Македонија ќе треба да им ја дадеме на поклон,под притисок на големите сили.....бидејќи нели ќе излезе дека ние ги тероризираме.:)

и.
Како успеа толку да ми ги превртиш зборовите? :eek: Никаде не реков дека треба да се возврати или дека не дај Боже глупости да се направат. Само ти викам да не ги мешаме ни ЕУ, ни ООН, затоа што тие никогаш не помогнале, никогаш нема ни да помогнат. Трули организации, без трошка достоинство. Во ООН си шверцуваат кокаин/хероин онака чисто како пакетчиња, они нас да ни помогнат? :pos:Молим те, да не се лажеме, не сме мали деца. Едноставно да се пронајдат виновниците да бидат стрпани во затвор на дооооолго време, како пример. Тоа е и доволно. Уште да ни фукционираше судскиот систем како што треба....

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Ааааааа значи помошна просторија била, одлично Сител ... but we see what you are doing here, јалов обид да се смират страстите.
Не бил запалена,само помошните простории и покривот:pos:тоа не е црквата моден детал е..Морони глупи се овие од сител.Па сеа и известувачот кажа дека е запалена..

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Дами и господа, ве поздравувам сите и одам да гледам Fringe!

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Добро бе дали е запалено, или не, што е работава?

Има некое видео?
И од каде се информациите дека токму Албанците тоа го сториле, ја стварно не разбирам?
Море , албанец торбеш што и да е ... муслиман е разбери :tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Урим Каба дава изјава- затоа. ''Опожарена е само трпезаријата''- изјавува
Тој им е командирна пожарната таму, вика, не е наша работа да знаеме како настанал пожарот, а чива е ?

Оваа па Ивона кравава, ало дегенко, како можеш да кажеш дека не е запалена црквата а запалена била помошната просторија до црквата а истовремено да кажеш дека и дел од кровот бил зафатен. Намерно го потенцира тоа, значи не била запалена црквата, лакше се дише сеа.
Наводно, таму имало и вредни икони, апла се гледа дека и диригира некој од горе што да каже, ебате телевизијата смрдена, дно.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
бабами беше кој друг да биде -.- не се прај мутав сеа и ти
Па добро бе, ова ситуација навистина не им од на прилог и на Албанците а најмалце на Македонците и Македонија. Зарем не е можно некој друг ова да го сторил?

Стварно прашувам, зарем не верувате дека можно е служби од други земји тоа да го искористиле, за да се прикажува Македонија во лошо светло?

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
извини ако ти си од божјата раса пратена на овие простори

Во право си. Но ајде да размислиме со ладни глави. Што ќе постигнеме ако вратиме со иста мера. Факт е дека во оваа земја не владее законот, и затоа се дешаваат вакви ствари... дека некои демократијата ја сфаќаат погрешно како овие на карневалот додека другите осоколени од слободата што им е дадена прават се и сешто. И јас сум за пендрак... само се плашам да не е доцна веќе.
ја сум агностик али не ме споредувај со инцестните жити се се вреѓам мајкому

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.783
Поени од реакции
49.654
За Сител не е запалена црквата исто ко што не беше убиен Мартин Нешковски...

а Грујо ти уживај си, поголем ЉОПТАР си од Џемо Хаса пичка ти матерна гадна чопава, ја даде државава на талибанци.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Ситуацијата у макеоднија како и секад со скеч на к-15

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да се најдат виновниците и да се осудат, друго тука нема, одмазда, војни палење џамии се само котрапродуктивно.

Друго ми е мене, дали народот, младината, невладините можат да извршат ист притисок како за случајот Нешковски, така и тука сторителите да бидат строго казнети. Имаат ли храброст македонците да протестираат за нешто кога се вмешани албанци/муслимани.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Уште да ни фукционираше судскиот систем како што треба....
...да функционираше правниот систем пола политичари и пола влада требаше да скапува по затвори и да извршува општокорисна работа....а вакви напалени провокатори од двете страни ќе пиеја пиво пред продавница или чај во чајѓилница и ќе седеа мирни бидејќи во спротивно ќе јадеа бурек во станица...и се ќе беше мирно и тивко

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708

Kajgana Shop

На врв Bottom