Ја намерачив колава ,а у пон се сликам за возачка,и дека по брза постапка за 2 дена ја зиам возачката,па сакам у пон и да идам до киа и да си ја нарачам... таа со повеќе опрема што е 11.050. евра... планирам 1.2-85 коња,бензине...чим викаш дека си задоволен,значи да ја зимам... фала ти на помоштаЈас имам Киа Рио 2010 1,4
купена јули 2010 за 9700евра, одлично ме служи и троши помалку од 6л Пројдов околу 12000км, има 5год. гаранција/сервис, сите пофалби кон колава, супер е, ко џип е висока. Земај нема да погрешиш.
епа вака братМногу симпатично количе
Ако планираш да купуваш мала кола ( Б сегмент) за околу 11.000 евра, размисли и за Форд Фиеста, Фиестата е фантастична.
Направи тест возење и на останатите мали возила, можеби кога ќе ги извозиш и другите возила, некое сосема десетто возило што не си го планирал ќе ти остави најдобар впечатокЈа намерачив колава ,а у пон се сликам за возачка,и дека по брза постапка за 2 дена ја зиам возачката,па сакам у пон и да идам до киа и да си ја нарачам... таа со повеќе опрема што е 11.050. евра... планирам 1.2-85 коња,бензине...чим викаш дека си задоволен,значи да ја зимам... фала ти на помошта
Женско сумепа вака брат
Како прво извини за грешката ,сеа сестра ќе те викамНаправи тест возење и на останатите мали возила, можеби кога ќе ги извозиш и другите возила, некое сосема десетто возило што не си го планирал ќе ти остави најдобар впечаток
Форд Фиеста има одлична вожња, Мицубиши Колт со 95 кс е струја, Сузуки Свифт за 10.290 евра е исто така одлично количе ... имаш прилично голем избор...
Женско сум
Само поради овие 3 работи е поскапа за 1.000 евра ?1.2 CVVT 16V / 85 KS
LX M/T
592.100,-
9.550,-
623.100,-
10.050,- евриќи
1.2 CVVT 16V / 85 KS
EX M/T
654.100,-
10.550,-
685.100,-
11.050,- евриќи
за двата модела цената е за со 5 врати,само што поскапата варијанта е со дополнителна опрема(фиока со клима,резервно тркало,магленки)
Опрема LXСамо поради овие 3 работи е поскапа за 1.000 евра ?
Сега ми текна ... Опел Астра (Класик 3) 1.6 со 115 коња, со 5 врати и со добра опрема (клима, електрика ...) ја даваат за 11.290 евра.
и мене ме бендисува многу...така да одлучив,гледам има задоовлни,на многумина им се допаѓа,така да 90% е сигурно дека рио ќе земам...деновиве да идам да видам само дали имаат спремно и да му се израдувам ко мало детеОдлична опрема, за 11.050 евра и те како се исплати, а башка и има одличен изглед Риото, од напред ми изгледа набилдано ... едноставно екстра е количето.
Ајде па за некој ден официјално да се пофалиши мене ме бендисува многу...така да одлучив,гледам има задоовлни,на многумина им се допаѓа,така да 90% е сигурно дека рио ќе земам...деновиве да идам да видам само дали имаат спремно и да му се израдувам ко мало дете
тоа ми е,да го има на лагер,а иначе,гледам акција имаат за риото со 0 % учество,така да интресно ќе биде,и + гратис плазма нешто давале...како тргна работава ем кола ем телевизор ќе ке добијамАјде па за некој ден официјално да се пофалиш
И јас скоро купив нов автомобил, па од искуство ти кажувам ако го има автомобилот на лагер треба само да ги уплатиш парите во банка и можеш истиот ден да си го земеш количето и да уживаш во новиот автомобил