Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо Шведскаааааааааааааа
Сите за Шведска

Ццц да ја тепавме данска сега ќе бевме во полуфинаслето :place:

Да. Со победа на Данска и Македонија, табелата е следна:

1. Србија 7
2. Данска 6
3. Македонија 5
4 Полска 5
5 Германија 5
6. Шведска 2

Во случај Данска и Шведска да изиграат нерешено, состојбата е следна:

1. Србија 7
2. Данска 5 (+2 на мини табела од 4 репрезентации)
3. Полска 5 (0)
3. Македонија 5 (0)
5. Германија 5 (-2)
6. Шведска 3

Дали Полска или Македонија ќе биде трето место зависи од бројот на постигнати голови. Тоа не знам дали се гледа само од мини-табелата или од сите натпревари. Ако е од мини-табелата тогаш Полска е пред нас, ако е од сите натпревари ќе треба да го почекаме и последниот натпревар..

5-то место и борбата со Словенија ќе биде врв на сето ова.Е сега ако толку сме веќе посрани па да се случи ептен изненадување, не знам што ќе се случи.:D

Копилево сакам да го видам вакво
22842301-9ff8c54865ff323e6c43f2e305ca1ba3.jpeg

4DDADFCD86040D052345666EAA5E.jpg

Дали Полска или Македонија ќе биде трето место зависи од бројот на постигнати голови. Тоа не знам дали се гледа само од мини-табелата или од сите натпревари. Ако е од мини-табелата тогаш Полска е пред нас, ако е од сите натпревари ќе треба да го почекаме и последниот натпревар..

Полска е трето место у овој случај. Нерешено на Данците и Швеѓаните е најлоша можна варијанта

Ne mozham da go gledam ova :(

Инге да дојде и да искочи на сред терен нема да ја крене играва на Шведска :confused:

Сега кажа коментаторот, во најлош случај (победа на Данска), со наша победа вечер ќе играме за 5то место !

Сега кажа коментаторот, во најлош случај (победа на Данска), со наша победа вечер ќе играме за 5то место !
Најлош случај е нерешено пошто Полска ќе избие пред нас :D

Дечкото праша дали ако победи Данска ќе имаме шанси за трето место во групата што и мене ме интересира ?

Па ако може некој информиран да одговори !
Ете Tranquilis ме претекнал со табелата. Се бориме за полуфинале, заеби 5 место, ама овие Швеганиве изгледа ќе не зафркнат, се надеваме на второто полувреме да се подобри

Еххххх колку сакав да можам да му скршам раче на овај Хансен:vozbud:преку ТВ:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom