Спектакуларен пречек на струшките ракометни херои во Струга!

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Заборавени се во текстот и Никола Маркоски и Мики Кукоски кои ги се со репрезентацијата на резервниот список доколку се повреди некој играч

B

BrunoFresh

Гостин
Барем да освоеа нешто па да ги пречекувате така. Влегоја во нешто што уште не се ни на сигурно, тепале 3 утакмици и ајде готово пречек. Неможи за сите така, кошаркарите си заслужија, и тоа премногу. Овие уште немаат заслужено. Ако заслужат тогаш нека се пречеува вака, не 1 утакмица тепале и влегле меѓу групите, и ајде спектакуларен пречек.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Барем да освоеа нешто па да ги пречекувате така. Влегоја во нешто што уште не се ни на сигурно, тепале 3 утакмици и ајде готово пречек. Неможи за сите така, кошаркарите си заслужија, и тоа премногу. Овие уште немаат заслужено. Ако заслужат тогаш нека се пречеува вака, не 1 утакмица тепале и влегле меѓу групите, и ајде спектакуларен пречек.
Јас мислам дека ти само статистики во весник си читал или на livescore си прател колку да бидеш "во тек".

Они тепаа на сите утакмици, дури и на оние на кои изгубија. Ако ги гледаше утакмиците, ќе ме сфатеше што ти зборам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас мислам дека ти само статистики во весник си читал или на livescore си прател колку да бидеш "во тек".

Они тепаа на сите утакмици, дури и на оние на кои изгубија. Ако ги гледаше утакмиците, ќе ме сфатеше што ти зборам.
Mnogumina zaboravaat deka sportot nekogas sluzi da dokazes nekoja poenta, da bides heroj.

Clenot koj go citirase sigurno ne znae za deckovo:

Spored nego ni deckovo ne zasluzuva pocesti a bese heroj na cel svet. Pjer de Kuberten imal pravo vo 1896 godina.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Mnogumina zaboravaat deka sportot nekogas sluzi da dokazes nekoja poenta, da bides heroj.

Clenot koj go citirase sigurno ne znae za deckovo:

Spored nego ni deckovo ne zasluzuva pocesti a bese heroj na cel svet. Pjer de Kuberten imal pravo vo 1896 godina.
:cuc: За клипов...

Туку околу дискусијава. Реков јас и пак ќе речам со големо жалење дека нашата нација ментално не е подготвена за спорт. Штом еднаш победиме, очекувањата се дека нема шанси да изгубиме од никого. А и на тие натпревари на кои се губело, некој од ракометарите гублел здив, скршил рака, нога. На пример не знам кој нормален не ја забележа борбеноста на Миркуловски која импресионира. За такво срце треба почести. Зошто да не им се направи дочек на момците во Струга? Ако се локални херои не гледам причина зошто не. Што не го пречекаат Величе така? Спортист со дух треба да се празнува. Во многу спортови врвни спортисти никогаш немале медал на себе, но допринеле за играта.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
Заборавени се во текстот и Никола Маркоски и Мики Кукоски кои ги се со репрезентацијата на резервниот список доколку се повреди некој играч
Штета и Ојлески што не влезе во селекцијата, иначе 7 ќе беа :)

B

BrunoFresh

Гостин

Таака ние знаеме. Гледав не се секирај, али на крајот резултатот се важи, а не како сме играле или незнам што. Да тепавме сите утакмици како што е правилно со резултат на крајот (доказ) немаше да се нервираме сеа и да му ја мислиме кој што ќе напрај. Фино лепо ко србите ќе си напрајвме, ќе си тепавме сите утакмици и ќе ни беше галје дали некој од групата ќе тепал или не, важно ќе одевме. А вака? Не ни ги обвинувам македонците али и тие се криви за некои работи. Прво и најважно, немавме тренер ко што треба, втора работа, можевме да тепаме али нашиве на крајот многу се возбудуваат а преку цела утакмица сме играле перфектно, и трета работа, судија си е судија, неможиш со него. Сакал да биди п*дер сакал не, ќе слушаме и ќе ќутиме :) И да ќе гледам статистички, пошо спорт си е спорт, а не плачење.
Што сакав да кажам, нека има пречек али ова иди како сосема поинаку. Кажав во погорниот коментар како и што и кога ќе заслужат пречек стварно, без разлика дали јас ќе присуствувам или не.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Блескавата игра на нашите ракометни херои никого не оставија рамнодушен.Како и целата македонска јавност така и Стружани кои имаат најголем повод да се радуваат на нашите ракометни јунаци го поздравуваат секој нивни успех и очекуваат да продолжат со истото победничко темпо.
СтругаПортал екслузивно објавува дека Организациониот одбор за организација на Меѓународниот ракометен турнир "Струга 2012 год"ОРГАНИЗИРА свечен пречек на Струшките ракометни јунаци-Наумче Мојсоски,Велко Маркоски,Ацо Јоноски и Златко Мојсоски.

Пречекот ќе се одржи во спортската сала Нико Нестор,местото од каде што тие и ги започнаа нивните ракометни кариери.
Датумот и времето дополнително ќе бидат објавени преку локалните и националните медиуми,портали како и преку печатени медиуми.
СтругаПортал ја подржува оваа иницијатива и ги повикува сите граѓани масовно да присуствуваат на овој голем пречек на нашите Струшки херои. Ние тоа им го должиме за нивната храброст,борбеност и за тоа што ги оставаат своите срца на теренот за Македонија.
За наредните активности на Организациониот одбор детално ќе информираме во наредните денови.

izvor
Организациониот одбор ве известува дека истиот ќе се одржи во салата Нико Нестор во Струга во недела (29.01.2012) во 15:00 часот.Подршката што оваа иницијатива ја имаше изминитиве неколку дена е огромна, е поздравена и се очекува масовен одзив на овој пречек на нашите херои.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Со блиндиран автобус нека идат за секој случај.А знамињата сами да си ги запалат или...

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Значи, се запали знаме, се смени државното знаме со исламско знаме што во секоја нормална земја означува акт на војна, и сега има спектакуларен дочек на ракометарите кои освоија петто место. Браво.

R

Rigel Kent

Гостин
Значи, се запали знаме, се смени државното знаме со исламско знаме што во секоја нормална земја означува акт на војна, и сега има спектакуларен дочек на ракометарите кои освоија петто место. Браво.
Ne dodavaj !!!!
I stvarno mi se gadi od vas .
Koja ti e celta :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom