- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
okИли преведено: „Со народни пари се финансираат прошетки на партиски војничиња“
okИли преведено: „Со народни пари се финансираат прошетки на партиски војничиња“
Кажи дека имаш книшка, не врти дека денот ти е среќен.Ќути, ептен денеска, уште ова и ќе си го заокружам денот во календар
хахаха не го закопувај вака бе ке го збуниш човекотКажи дека имаш книшка, не врти дека денот ти е среќен.
Имам една плава, али сеа моите ми кажаа дека тоа здравствена книшка билаКажи дека имаш книшка, не врти дека денот ти е среќен.
Па омаловажуваш и етикираш одредени членови...Кај има проблем?
Со таа здравје на друго првенство ќе одиш, ако се променат работите.Имам една плава, али сеа моите ми кажаа дека тоа здравствена книшка била
Со таа само со здравје со оди, затоа се вика здравствена?Со таа здравје на друго првенство ќе одиш, ако се променат работите.
Зависи колку ти ја испишале.Со таа само со здравје со оди, затоа се вика здравствена?
Ај убаво прочитај ги од почеток сите постови, па после дојди со истово обвинување за "етикетирање" и "омаловажување". Притоа посебно внимание обрати на разговорот кој е воден, за да не ти се случува другпат да рипаш безврска. Поздрав!Па омаловажуваш и етикираш одредени членови...
демек те извлекоа?Ми се одмили идењето со ова блаботење на кој и да е во студиото...
Има некој друг освен мене што го извлекоа?