Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комунизмот беше срање идеологија, ама титоизмот беше закон!
Некои сега ќе зборат, ако Тито беше жив, меѓутоа Тито просперираше заради студената војна, ако бил сега жив ќе завршеше како Гадафи!
Кинезите го држат "харизматичниот" водач на Кореа, кога Кина ќе се откаже од комунизмот како што Советскиот Сојуз се откажа, иста судбина го чека и "харизматичниот" водачова држи вода ТИТОИЗМОТ бил доличен !!!
незнам јас зошто тито просперирал меѓутоа ТИТО бил најдобро нешто што можел да им се случи на бившите југословенски републики
а и за тоа можеби си во право дека ке завршел како гадафи мубарак.... но и немора да значи како што тоа не му се случи на водачот на кореа и на уште неколкуте харизматични водачи што се останати
Социјализам беше,не комунизам.Комунизам немало никогаш и никаде.Јес да беше комунизам ама се си имаше свој ред и народот живееше а не како сега едвај да преживее
не е муабетот за како се живеело тогаш него дали го почитуваш животот и делото на Тито како историска личност нели ..Според ова што го слушам од постариве ми се чини дека е во ред, ти идело редовно плата, и било подобро за живеење отоколку сега, за сите исто било, но има некој што не го сакал тоа, да сум живеел во тоа време би кажал дали е во ред или не е, бидејќи не сум од тоа време ќе си ќутам![]()
не е муабетот за како се живеело тогаш него дали го почитуваш животот и делото на Тито како историска личност нели ..
Кинезите го држат "харизматичниот" водач на Кореа, кога Кина ќе се откаже од комунизмот како што Советскиот Сојуз се откажа, иста судбина го чека и "харизматичниот" водач![]()