Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.422
Поени од реакции
16.701
Напизден сум до триста и назад, 10 мин Кире не држи у игра за последен шут да му го фати. Ебати спортската несреќа која не прати цело првенство.
Кој е толкав баксуз да му се помочам у уста.

Али не е последен натпревар, нека се приберат и мора да пукне више еднаш. Не може ваке да се игра цело првенство, или ќе не плескаат со по 10 разлика или ќе ги плескаме со по толку.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Точно дека и среќа немаа али на крај и требаше малце знаење да знаат како да задржат топка и да изиграат увежбана акција од тренинг не се преку кире да чекаат !

В

Вори

Гостин
Морам да престанам со следење на Македонија кога игра некој спорт,зошто сериозно ќе си го наштетам здравјето.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мислев дека кошаркарите малку од малку ментално не подготвија за спорт. Јас очигледно сум била голема грешка. Па толку бедни луѓе од навивачи не знам дали некаде ќе најдам од нашиве. Кире не чинел. Кире денес растури. Е сега Кире е закон. Е сега сите играчи колективно врска немале ( да не користам исти погрдни зборови ко што прочитав), ама Кире чинел. Решете се мајке му. Или бидете со нив или ич не ги гледајте. Добро бе сериозно мисли некој дека на секој натпревар треба да се победи? Спорт е ова, победуваш, губиш, ќе играш инфаркт натпревари тоа е тоа. Тој што нема нерви ич нека не гледа. Го потекоа со тие шест гола. Па денес Швеѓаните водеа 11 човече. Светска ракометна сила си дозволи во едно полувреме да и одиграат реми на тоа водство.

Искрено ми се слоши од сите глупости што ги прочитав на Фејсбуков. Работава сум гледал две утакмици во животот, па можам лекции да им држам.:facepalm: Баш се прашувам што би се случило ако ја победат Србија? Најдобри ќе бидат нели?:tapp:

Одиме понатаму момци. Направете шоу со Полска. И онака не ви требаат навивачи ала куда дува ветар.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Став на другар, кој исто јас го делам.

Последните 3 утакмици ве бранам, добри сте ајде, Кире не е крив, Алушевски не е крив, никој не е, денот не ви бил, ова, она...ама денес изгледа на сите не ви беше денот а?! Шо мислите вие, 6 гола разлика и ќе си го прчите? 6 гола разлика и опуштање одма? 6 гола разлика и сите ќе се смешкаме? Не се игра така...не сум ја некој експерт за ракомет, ама ова денес шо се деси е стварно КАТАСТРОФА!!! Сите изгубени, се вртите ко прдеж у гаќи! Хансен не утепа, ни еба мајката...као дух да беше, па една да му ја пресечевте! Ракометот се игра 60 мин. а не 30! Стварно не ми е јасно шо се деси во 2 полувреме? Некои ќе речат за Македонија и во победа и во пораз...јас вечерва ништо нема да речам, а воедно и последен пост за ова проклето ЕП.

Член од
25 април 2011
Мислења
197
Поени од реакции
283
абе да ви се м*чам во Лино ЧеРГАР и во умот ваш да ви се м*чам!!! Глупи деца, арни се сите, надевајте се за понатаму не туку серете по форуми! Одлична игра денес, заслуживме победа, ама среќата од почетокот на првенството не нејќи, како со Шведска, така со Германците па така и со овие.... Одиме понатаму!
п.с Голема замерка за публиката, големаа.... од 45та минута ги немаше!!!!!!!!! Па добро бе губиме, губиме дајте барем вие поддршка, створете притисок за другите! Или само ко ќе водиме се навива? ААХХХ колку ми е криво шо не сум таму, туку гледам на тв појќе од пола старци по 40-50 години дремат таму со капи со шалој :S

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас неможамд а разбирам кој му кур бизнис на Борко што шуткаше на гол на 6 разлика за нас??????..јас тоа неможам да го разберам??..кај Шундосвки шутка а кај Червар или кај Вујович ќе шутнеше така??..НЕ туку ако шутнеше ќе јадеше со стапот по гла по уши и да не му текни..на битен натпревар на европско против ДАНСКА шутка од гол на гол..господеееее

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Видео од голот на Мојсоски има некаде? Стварно ептен сум разочаран. Пораз на Македонија потешко го примам отколку некој мој личен неуспех :(

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Нема да ги редам позитивните и негативните страни, само едно ќе си речам:
Македонија и среќа, магаре и козметика.

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Најмногу од се ми е криво што за влакно ги изгубивме натпреварите!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Не е можно ... дајте ми ланате ова не се трпи... боли, многу боли!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Тоа што го имавме во Литванија за кошаркарите, го немаме во Србија за ракометарите.. среќа.
Искрено не очекував дека оваков натпревар ќе одиграме против една таква силна репрезентација, со такви силни бомбардери во нејзиниот тим. Мислев дека Данска ќе се истури за сите порази до сега на овој шампионат и ќе покажи што знае и умее..
Но се држевме машки, дури и водевме се до таа кобна 46 минута кога се отиде во курац. Ни се пружи шанса и да го добиеме натпреварот во последните секунди, но ни се врати лакомоста како бумеранг, нерешно со Данска ќе беше полн погодок за нашите, ама не, зошто нерешен резултат, кога можи на крајот да бидеме поразени.
Замерки немам никакви, вистинското од Лазаров го видовме дури на овој натпревар ..
Едноставно перфектно одигран натпревар, пак ке кажам се изглупиравме на крајот, но што е тука е.
Се надевам дека со Полска ќе го одиграме натпреварот исто како со Данска вечерва, а со таква игра за победата не се сомневам.
Со овој меч докажавме дека може да се носиме со сите екипи во Европа, и дека нема разлика. Што многу ме радува, без разлика на поразите што ги претрпевме до сега.
Само треба константност (не во поразите) туку во учество на Европски и Светски првенства.

Јебига, ни до мене, ни до Игорче не е.:unsure:

В

Вори

Гостин
Мислев дека кошаркарите малку од малку ментално не подготвија за спорт. Јас очигледно сум била голема грешка. Па толку бедни луѓе од навивачи не знам дали некаде ќе најдам од нашиве. Кире не чинел. Кире денес растури. Е сега Кире е закон. Е сега сите играчи колективно врска немале ( да не користам исти погрдни зборови ко што прочитав), ама Кире чинел. Решете се мајке му. Или бидете со нив или ич не ги гледајте. Добро бе сериозно мисли некој дека на секој натпревар треба да се победи? Спорт е ова, победуваш, губиш, ќе играш инфаркт натпревари тоа е тоа. Тој што нема нерви ич нека не гледа. Го потекоа со тие шест гола. Па денес Швеѓаните водеа 11 човече. Светска ракометна сила си дозволи во едно полувреме да и одиграат реми на тоа водство.

Искрено ми се слоши од сите глупости што ги прочитав на Фејсбуков. Работава сум гледал две утакмици во животот, па можам лекции да им држам.:facepalm: Баш се прашувам што би се случило ако ја победат Србија? Најдобри ќе бидат нели?:tapp:

Одиме понатаму момци. Направете шоу со Полска. И онака не ви требаат навивачи ала куда дува ветар.
И што ако тепаат со Србија?Ништо.Само некое место погоре.Зошто да не бевме во полуфинале или пак да бидеме 5-то место?
До кога ќе се задоволуваме со минимални порази и со тоа дека ја оставиле душата на терен?
Е баш дека ја оставаат душата,заслужуваат и многу повеќе.Греота е оваа генерација да не направи некој историски успех.
Ама кога имаш дрво од селектор на клупа,епилогот е повеќе него јасен.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
После првенството селекторот аут се гледа дека фигуративно е ставен кога Лазаров ги одработува тајмаутите:tapp: Ќе добијам некој инфаркт до крајот :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom