Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kayganians, идеме у Белград? Подобра игра немало и ќе нема многу ми е криво на крај цепелинот шо не го дадоа Темелков и Миркуловски ! Ајде сега Данска да рашири шупчето! МАКЕДОНИЈАААААААА <3

Мислам дека прво коло играме со Полска.
Мислам дека системот за првото коло е прв со трет, втор со втор, трет со прв.
Полска е втора во групата А.

Новата груопа изгледа вака :

Србија 4
Германија 4
Полска 2
МАКЕДОНИЈА 1
Шведска 1
Данска 0

Скоро невозможно некој да ги загрози Србија и Германија.
Треба да атакуваме на победи над Полска и уште една екипа за да бисдеме трети :)
Незнам како Германија стигна во оваа позиција просто неверојатно али тешко дека ќе стигне во полуфинале :facepalm:
Мило ми е да видам ваков аватар вечерва со непобедливата Лариса :)

Честитки до сите момци, така се игра одбрана и се оди понатаму. Да немаат идеја каде да се движат, ги уништивме во второ!
Ајде сега браќата наши малку да ги ишлапаме и ќе бидам најзадоволна на цел свет :)
Мене највеќе мерак ќе ми направи ако србите ги добиеме па друго се нека изгубат уопште не ми е битно!

3 победи, why not :D ?

Дај Боже,дај Боже.Ќе ни биде тешко со Данска највеќе мислам.Скандинавците не ни одговараат,играат многу брз ракомет,а и се многу големи и корпулентни.
Со Србија зошто да не.Само да не се разбрани Станиќ.Плус ние играме како дома,а не тие.А и да не е така,ние ја заќутивме цела Литванија,зошто да не го направиме тоа во Белград.
Само треба уште многу многу подобрувања во секој сегмент.Играме со срце,храбро,све тоа,ама треба малку да играме и РАКОМЕТ во вистинска смисла на зборот.
Засега сме солидни,ама има простор за да бидеме многу подобри.

Ај некој нека ги каже сите можни сценарија за полуфинале.

Браво Миркуловски, а и Алушевски би го пофалил и покрај 2-те промашувања сепак човекот има одличен осет за ракомет и покрај возраста. Уште повеќе мерак ми е што сите ракометари се Македонци и играат од срце за Македонија тоа се чувствува по многу нивни реакции. Секоја чест уште еднаш и само напред, сега и самите знаат кој квалитет го поседуваат и дека македонската енергија е тешко сопирлива. :cuc:

makedonija_ceska_rukometEP_AFP.jpeg

следна патем не би требало да биде со Полска зошто тие се втори. Следна е Данска според распоредот на официјалниот сајт. Инаку за мечов можам да кажам дека беше очаен и најслаб до сега на цело првенство воопшто, и насјлаб од трите кои ги изигравме. ова го велам заради многуте грешки кои ги направивме, и сите промашени зицери и нок аути на противничкиот голман. Но го добивме и сум пресреќен. Се надевам понатаму ќе се повтори играта со Шведска и Германија , но со порасположен (попрецизен) Лазаров. Тоа би било веќе нешто. Честитки до сите ракометари и до фантомот тренер.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:36 ---
следна патем не би требало да биде со Полска зошто тие се втори. Следна е Данска според распоредот на официјалниот сајт. Инаку за мечов можам да кажам дека беше очаен и најслаб до сега на цело првенство воопшто, и насјлаб од трите кои ги изигравме. ова го велам заради многуте грешки кои ги направивме, и сите промашени зицери и нок аути на противничкиот голман. Но го добивме и сум пресреќен. Се надевам понатаму ќе се повтори играта со Шведска и Германија , но со порасположен (попрецизен) Лазаров. Тоа би било веќе нешто. Честитки до сите ракометари и до фантомот тренер.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:37 ---
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:38 ---
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:38 ---

Знам за Кире дека изел една банана на полувреме, ама што им дал Шундо на другиве - НЕЗНАМ !!!

Каков кам бек, мајко мила... ги УНИШТИВМЕ у второ полувреме !!!! :vozbud:

Падна притисокот, сеа само смирени глави, и ќе треба пак сликата ос ваљакот да ја фотошопираме.. :sneaky:

се извинувам за повторувањево. ми појави грешка

Знам за Кире дека изел една банана на полувреме, ама што им дал Шундо на другиве - НЕЗНАМ !!!

Каков кам бек, мајко мила... ги УНИШТИВМЕ у второ полувреме !!!! :vozbud:

Падна притисокот, сеа само смирени глави, и ќе треба пак сликата ос ваљакот да ја фотошопираме.. :sneaky:
Од кај знаеш дека банана му дал? :D
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:40 ---
Кире моментално прв стрелец :D
http://www.ehf-euro.com/Statistics.3511.0.html
11 гола повеќе од вториот.Пак си руши рекорди :D.

Има некој информација колку пари се картите за следната рунда ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom