Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еххх Југославијооо....барем неколку дена да поживеев во тоа Братство Единство![]()
Па не знам зашто ама постариве сите се фалатА зошто таква желба???
Јас живеев 13 години и немаше некое големо фајде .
Се фалат зашо лежерски плата се зимало.Па не знам зашто ама постариве сите се фалат![]()
Eeee а сеа и да цркнеш на работа не можеш да ги земеш тие пари тогаш што ги земале лежерскиСе фалат зашо лежерски плата се зимало.
Колку толку, моја пот. Туѓа не.Eeee а сеа и да цркнеш на работа не можеш да ги земеш тие пари тогаш што ги земале лежерски![]()
Па не знам зашто ама постариве сите се фалат![]()
Кој како заслужилСликиве од уредиве,на кој знае колку луѓе им го скратиле животот.
Не платата беше по заслуга,а работниците и работничкиот синдикат одлучуваа кој колку заслужил толку ќе земе.Се работеше 5 дена по 8 часа за викенд сире беа слободни а платите беа 2-3 пати поголеми од сегашниот минималец од 8.050 ден.Се фалат зашо лежерски плата се зимало.
Се фалат зашо лежерски плата се зимало.
нема врска ова. можеби само соработувале на теоретски план. не е мала работа вселенска програма, освен многу пари треба и огромен полигон кај што ќе тестираш ракети а да нема население на стотина километри од местото. како сибир или американските пустини во невада. такви локации немаше во југославија. а дека поточник треба да си добие заслуженото признание како зачетник на космонаутиката, требаhttp://www.tocka.com.mk/index6.php?ID=58346 Погледнете вреди да се види. Југославија на времето имала најнапредна технологија.... Која ниту една друга држава ја немала.