Па добро бе мајку му стара, преку глава ми се сите! Преку глава. Почит да не знаело да се искаже на еден ваков ден, само да се јаде тоа што не се јаде. Кутри мали хрчки кои пишуваат “паметни’ статуси и с**** за овој ден и за паричката само за да добијат по некој лајк од истите кутри мали хрчки како нив. Еднаш да си ја затневте устата, ЕДНАШ и да покажете почит. Кој не сака да слави, нека не слави, во ред, легитимно е тоа, ама можете да покажете почит спрема тие кои веруваат и слават. Не сте фраери бе, лигаво делувате, без никаква почит, без никакво достоинство да се исмее све. Ми се гади бе, после истите ќе ми трубат како немало вредности во општеството. ПА ВИЕ ГИ УБИВТЕ ТИЕ ВРЕДНОСТИ, направивте луѓето да се срамат затоа што слават, само да не бидат исмевани од такви ликови. Па преќутете еднаш од почит, ако знаете што е воопшто тоа. Да ви плукам на иронијата и неинтелигентиот сарказам.
Како што јас имам почит и разбирање за тие што не веруваат, ЕДНАШ го очекувам и обратното! ЕДНАШ да ми го испочитувате денов, да ми ги испочитувате празниците, барем со МОЛК!!!!!!!!!!!!!
АМАН!!!
Срам да ви е! СРАМ!