Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не ми се падна паричката ... уф, добро е !

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

вчера беше прилично пијано .... сеа до први мај не пијам :P

К

Кики.

Гостин
Драга,
каков депресивен ден... не можам ни да се погледнам во огледало од тоа што се чувствувам глупаво.:confused: Ама нема врска, се поминува па така и ова, после некоја недела се ќе биде по старо. Инаку, го завршив преводот.
Поздрав :notworthy:

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга навистина е убаво чувството кога знаеш дека сеуште постојат луѓе кои без да бараат ништо за возврат знаат како да ти помогнат да станеш откако ќе паднеш.
Подадената рака многу значи, најмногу од некој што знае како најдобро тоа да го направи иако не те знае навистина.
Убаво е што уште на почетоков на новава година ми се враќа вербата дека сеуште постојат добри луѓе :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Кајгано,
денеска е празник, утре е празник, наредна недела пак е празник, и цел јануари празничен да биде а овде со глупости замараат.
Уживајте бре луѓе, остајте ги грижите бар некое време на раат, па и тие вас ќе ве остават на раат.
И така :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Мајккаааа
Секогаш во животов сум имал повеќе од едно решение и сега ради тоа ќе наебам.
На кој факултет да се запишам, кај да се пустам...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Штотуку ме известија дека комшија ни бил човекот што јадел куршум синоќа на оган, го знам :icon_lol:. Ама како известија си го зел куршумот со него на болница, ако му го вратат од вештачење како сувенир добро ќе му дојде :icon_lol:.

Инаку снег не завеа добив уште една луда идеја ама ако ја остваримеееееееееееее, ќе биде заебано :icon_lol:.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
Драга, два пати по ред ми се паѓа паричката.:X3:
Наредната година ако ми се падни, ќе треба јас да ја месам погачата.:pipi:
Среќни празници!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па добро бе мајку му стара, преку глава ми се сите! Преку глава. Почит да не знаело да се искаже на еден ваков ден, само да се јаде тоа што не се јаде. Кутри мали хрчки кои пишуваат “паметни’ статуси и с**** за овој ден и за паричката само за да добијат по некој лајк од истите кутри мали хрчки како нив. Еднаш да си ја затневте устата, ЕДНАШ и да покажете почит. Кој не сака да слави, нека не слави, во ред, легитимно е тоа, ама можете да покажете почит спрема тие кои веруваат и слават. Не сте фраери бе, лигаво делувате, без никаква почит, без никакво достоинство да се исмее све. Ми се гади бе, после истите ќе ми трубат како немало вредности во општеството. ПА ВИЕ ГИ УБИВТЕ ТИЕ ВРЕДНОСТИ, направивте луѓето да се срамат затоа што слават, само да не бидат исмевани од такви ликови. Па преќутете еднаш од почит, ако знаете што е воопшто тоа. Да ви плукам на иронијата и неинтелигентиот сарказам.
Како што јас имам почит и разбирање за тие што не веруваат, ЕДНАШ го очекувам и обратното! ЕДНАШ да ми го испочитувате денов, да ми ги испочитувате празниците, барем со МОЛК!!!!!!!!!!!!!
АМАН!!!
Срам да ви е! СРАМ!

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Се пукам од смеење пред компјутер. Ритардед гајс гона би ритардед
Сакам џез вечер да одам, не сум била неколку вечери по ред :(
И сакам уш ногу работи, ама немат. Ниту една желба не ми се оствари годинава :P

Ај чао :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најдобар во едно нешто или просечен во се? Интересна дилема.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

не сум ја таа среќа да ми падне паричката ... дежа ву - пак на брат ми :) Ај да се надеваме ќе се ожени па од следната година мене ќе ми паѓа :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom