Обезбедување на Лупус „во самоодбрана“

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Eve bas zaradi ova mrazam klubovi se povise i povise.
Ako ne posere osiguruvanje pred vrata togas lugeto vnatre koi demek "pijani" se vrtat u krug (situacija sto pati treba da se pomrdnes navaka ili nataka pa ne mozes asalno niedna pesna da si islusas) ili pa onoj sto pusta muzika ke e prepotenten kreten. Se na se...sranje u boja stanalo. Edinstven club kaj sto mozes cool da si pomines e valjda sam doma so nekoe dobro muzice i....

По по по...каква оштета сега може да лапне натепаниот.....не само од обезбедувањето....туку и агенцијата ќе треба да го обештети дебело....оти ова може и до медиуми да стаса,и агенцијата да им отиде у стечај.:)

Дегенов треба кривично да одговара... Јас не знам како можеше сите да бидат искомплексирани набилдани говеда... :tapp:

Бидете реални...бројте колку пати го враќа,со еден прст? 5 пати ! 3 пати прават муабет...и дечкиве не се тргаат.

Па,кој и да е,ќе го затепа,секој го знае тоа,ако малце седел пред маало :)

деца на богаташи,излигавени,на кои им се намалило егото што не ги пуштиле,па мислат ако дома им ќутат,ќе им кутат и 30 годишни.
Тешко тоа.

Ај шо мрзам вратари мрзам, ама повеќе ме нервираат идиоти вакви што се упорни и малтене го молат да влезат ко којзнае што да има внатре!

Патем, кај кур е Балет ?! o_O
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 00:15 ---
Бидете реални...бројте колку пати го враќа,со еден прст? 5 пати ! 3 пати прават муабет...и дечкиве не се тргаат.

деца на богаташи,излигавени,на кои им се намалило егото што не ги пуштиле,па мислат ако дома им ќутат,ќе им кутат и 30 годишни.
Тешко тоа.
Ако е он полнолетен што има он да го враќа ? Сте се навикнале пошто кај нас вратарот бира кој да влезе, отиди во европа малце прошетка да видиме дали се селектираат гости.

А што друго може да очекувате од нив?
Гарант IQ-то на сите тројца заедно им е помало од IQ-то на мојот двегодишен внук...

Кај грчка амбасада некаде. Значи дечките можда имале резервација, делуваат фини, океј се облечени и можеби со право се бунат. Мора ли со јака пи*ка да бидат за да ги пуштат внатре?! Тешки сељаци се тие набилданите. Највише ме курчи тоа што некој изронат во суратот без проблем влага зашо му е другар на security.. :tapp:

Тешко тоа.

Не смее бре да те удри дали разбираш ти? Дали дечкиве беа насилни? Дали лупаа по вратата или фрлаа со нешто или дали први ги нападнаа вратарите, дали дечкото што прв го попи заслужи такво нешто?
Да е паметен сеа би ги тужел и би земал оштета...

А друг муабет е тоа што бираат кој да пуштат... од такви сероњи искачам у дискотека еднаш у 3 месеци...

Ај шо мрзам вратари мрзам, ама повеќе ме нервираат идиоти вакви што се упорни и малтене го молат да влезат ко којзнае што да има внатре!

Патем, кај кур е Балет ?! o_O
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 00:15 ---

Ако е он полнолетен што има он да го враќа ? Сте се навикнале пошто кај нас вратарот бира кој да влезе, отиди во европа малце прошетка да видиме дали се селектираат гости.

Не ме зезај,изгледај го,види колку пати го враќа,ако неможе да влезе,неможе,крај.
Што к*р се буни,60 кила е,башка изгледа како пијан,али без разлика,не те пушта-иди си.Ако имал резервирано неможе да не го пушти...

Само тужба..доказ има ..и да го јадат кретените ! Не се криви они,криви се агенциите кои ги вработуваат и ги толерираат.

Не смее бре да те удри дали разбираш ти? Дали дечкиве беа насилни? Дали лупаа по вратата или фрлаа со нешто или дали први ги нападнаа вратарите, дали дечкото што прв го попи заслужи такво нешто?
Да е паметен сеа би ги тужел и би земал оштета...

А друг муабет е тоа што бираат кој да пуштат... од такви сероњи искачам у дискотека еднаш у 3 месеци...

Можда немало место,или немале резервирано,чим не ги пушта.Можда се малолетни ? види го тој со цвикерите,личи на дете од 3 одд.

Ме нервираат некои вратари што се прават паметни ама од вакви шупаци на богаташи и сл. и лигуши јас да сум уште од почетокот би го накутирал. без рамислување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom