Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Коби промашува, фаул прави над Денг на резултат 88-84 за ЛАЛ... Денг погодува две слободни, Коби губи топка, Роуз поени за 88-87 за Булси... Коби јаде "банана"... :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Класична FUUUUUUUUUUUUUUUU ситуација !!!

Ебате Денгот ебате долгите прсти...

Многу голема слобода има Коби моментално. И тоа у вакви околности, т.е. со вакви соиграчи е прифатливо. У подобри околности, не...

МекРобертс ме демантираше, почна да игра солидно у одбрана. Стиви одлично, овој Гуајдлок не изгледа лошо, Фишер си е Фишер. Незнам зошто Капоно не заигра ич...

Друга ќе беше сликата да не не’ заебеше Штерн, вака ќе се мачиме...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Нежниот и неговиот крик не смееа да дозволат таков евтин офанзивен на крај а ко капак да направат и фаул плус кош врз Денг. Максимумот за Чикаго ќе беше продолжение вака им подарија победа, она на Коби на крајот беше врвот на мизерната игра во финишот.

Коби е психички е бајаги укопан, му се дешаваат срања надвор од теренот и не ни очекував добро издание денес, не смееа да дозволат таков финиш најмногу ради тоа зашто се знаеше дека преку него ќе одеа акциите. Слободните, нежниот, крикот ... си го направија своето, од готово, вересија.

Како и да е, хедс ап.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Колку и да се критикуват,ако не ја земит Коби,немат кој....тоа било така со години нананзад,кога имаше 3 пати појаки соиграчи од сега,а не пак вечерва.Едноставно,Тој ѓи ваѓат,тој ѓи закопвит,немат замерка :).......ЈАс искрено со помината прва рунда плеј-офф би бил задоволен......

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Највеќе од се ме радува шутот на Девин Ебанкс :) се гледа зошто Зен мајсторот го чувал во тимот за годинава да имаме нова 3ка :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Зошто бе не го игра Капоно !? :cautious: Its because he личи на Ѓоковиќ !? :D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
А зошто е суспендиран Бајнам?... од авион се гледа дека ни треба плеј незз што не беше регуларно со СР па отиде во комшиите...:tapp:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
А зошто е суспендиран Бајнам?... од авион се гледа дека ни треба плеј незз што не беше регуларно со СР па отиде во комшиите...:tapp:
казнет е направи тогаш глупост со далас ми се чини

Kajgana Shop

На врв Bottom